Evet sadece muayene ücreti 350 liraymış sgk anlaşması yokmuş şok etkisi yarattı bende bu muayene ücreti:) Çözüm olsunda yeterki gidicez artık en azından yorumları okudum herkes memnun kalmış bi de sırf para için bişey yaptırmıyormuş insaflı adammış neyseki :)
Evet canım sağolsun dr bulmuş duruyada yazdım salı günü gidicez inşallah çok iyi bi hekimmiş faydasını görürüz umarım
Ne guzel doktor seceneginiz var ya insallah bizim de tayinimiz cikar da iyi bi doktor bulabiliriz burda kalirsak zor biraz.dualarinizi eksik etmeyin nolur
Tatlım ıyı yorum yaptıgınız doktor kım acaba?
İnşallah canım inşallah dr çok önemli çünkü para için senin umudunla oynayabiliyorlar diğer dr direk ameliyatı telaffuz etmişti ama bakalım bu dr ne diyecek tek spermle bile hamile kalan hastaları olmuş. Bu sene mi olacak sizin tayin
Insallah canim 16 20 haziran tercih 24 26 haziran sonuçlar aciklanacak
Cift cizgi denk gelmedi di mi daha
Cem Demirel canm nettende baktım çok olumlu yorumlar okudum memorial hastanesindeymiş
Önemli olan sonuç cnmm sonuçta cakisiyoruz olsun da para önemli değil beeklemektense evet zorlar belki ama cokda önemli değil bence sutestlere saçma sapan dra ilaca para vercene adam akilli bir yere gidersin sonuç alirsin öbürlerine giden gozukmuyo
Cem Demirel canm nettende baktım çok olumlu yorumlar okudum memorial hastanesindeymiş
Kızlar çat iğnemin 10.günü bata 5gün kala ov testi silik çıktı bilgisi olan var mı iğneden mi ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hımm duymadım hıc canım sağol bakayım
Yok canim bugün 14.gün takvime gore p.ertesi yumurtluyorum bakalim testte nasil cikcak bilmiyorum hergun yapiyorum testi
Bu ay belli olacak yani hadi inşallah canım ya inşallah konya ya gidersinizde iyi bi dr bulup sizde tedavi gerekiyorsa tedavinizi görüp bebiş haberi alırsınız. Bu aydan umutlanmıyorum ama bu sefer akışına bırakıcam ovü takibi yapıcam sadece
Hepimiz icin guzel hayirli haberlerle dolu bi ay olsun insallah.bi de bu tayin mevzusu var aklimda surekli insallah cikar cok istiyoruz artik burdan sıkıldık
Hangi şehirdesiniz şu anda bi de çok sene oldu sanırım çok bunalmışsınız
Siirtteyiz 4.5yildir canim evet artik ortam falan bunaldik gerçekten hayirlisi napalim. Ya bisey sorucam biraz once lavaboda cok afedersin baya uzun bi akintim gelmiş zaten son gunlerde akintim fazla ama boyle degildi ne anlama geliyor yumurtlama akintisi bu mu oluyor ? Once akinti fazlalasip en son uzayan akinti mi oluyor yumurtlarken? Hic bilmiyorum bu konuyu
Siirtteyiz 4.5yildir canim evet artik ortam falan bunaldik gerçekten hayirlisi napalim. Ya bisey sorucam biraz once lavaboda cok afedersin baya uzun bi akintim gelmiş zaten son gunlerde akintim fazla ama boyle degildi ne anlama geliyor yumurtlama akintisi bu mu oluyor ? Once akinti fazlalasip en son uzayan akinti mi oluyor yumurtlarken? Hic bilmiyorum bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?