amin RABBİM aynı acıyı bir daha tattırmasın.evlat acısı berbat bişeymiş ben 4.5 5 aylıkken kaybettimzeynep elam benim
Amin canim.insallah bize sefaatci olurlar obur tarafta bulusuruz onlarla imtihanimiz bu yondeymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin RABBİM aynı acıyı bir daha tattırmasın.evlat acısı berbat bişeymiş ben 4.5 5 aylıkken kaybettimzeynep elam benim
Amin canim.insallah bize sefaatci olurlar obur tarafta bulusuruz onlarla imtihanimiz bu yondeymis
Amin inşallah cnm.insallah rabbimde kizimda beni affeder
Benim bebeğim rahatsizdi hir sürü doktora gittim almaliyiz dediler.bende tehlikeye girebilirmisim hidrosefaliydi benim kızım hamile kaldigimdan beri sıkıntılar ile uğraştım
Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah hepimize canim. zor bi surec olmus gerçekten
Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah hepimize canim. zor bi surec olmus gerçekten
Kizlar napiyosunuz inciri kaynattim içtim meryem suresi var onu okudum ama 41gun okuyabilirmiyim bilmiyorum (++kicamada keciboynuzu Ozu aldim icsin içerse tabi bakalim hayirlisi olsun
Saol cnm genelde herkes niye yaptin diye başımın etini yediler pismanligima daha çok katkida bulundular ama bisey demiyorum icimdekileri yaşadıklarımı bir ben bir allah biliyor
Canim insanlari kafana takmaman lazim bu pskolojini etkiler benim cevremde bi kisi bile bilmez cocuk istedigimi hep nasip var daha zamani derim. Vakti saati gelince olucak elbet rabbim buyuk. Benim esim cocuk gonullusu degil sirf ben istiyorum diye ses etmiyo ben ugrasiyorum iste o da bana ayak uydurmaya calisiyo. Bakalim nasip biz elimizden geleni yapalim da oyle tevekkul edelim.
Canim yalan soylemeye gerek yok zaten nasip zamani gelince olucak deyip geciceksin yoksa kime ne allah askina :)
Sogan kurune bende basliycam bu ay. Saglikli duzenli dongudeki insanlarda kullanabilir mi bozmasin donguyu diye korktum bende basta. Ben daha kolay ve saglikli hamilelik olussun diye baslamak istiyorum ama dogru yontem bu kur mu bilmiyorum birde corek otu ile incir kuru var napsam bilemedim.
Ohh sifa olsun insallah icer ya niye icmesin suyuna git napalim erkekler biraz huysuz olabiliyor bazen:) incir ve havuc beraber mi yapiyorsun yoksa tek incir mi
Havucsuz kaynattim cnnmm daha önce koymuştum aksam yine alcam incir ve havucta alirim
Gunaydin canim, havuc catlamayi da kolaylastiriyormus da ondan sordum ben kullandigim ay faydasini gormustum
günaydın kızlar nasılsınız bugün![]()
Iyiyim canim şükür sen nasilsin? Hafif halsizlik ve bas donmesi yasiyorum dunden beri sicaklar galiba etkiledi aksam cok ciddi dondu basim uyuyamadim tum dünya donuyordu sanki tovbe tovbe icmis gibiydim:) onun disinda bi sıkıntı yok sukur:)
Yasocum yapsana ov testi içme oglene kadar bisey
Iyiyim canim şükür sen nasilsin? Hafif halsizlik ve bas donmesi yasiyorum dunden beri sicaklar galiba etkiledi aksam cok ciddi dondu basim uyuyamadim tum dünya donuyordu sanki tovbe tovbe icmis gibiydim:) onun disinda bi sıkıntı yok sukur:)
saol cnm bende iyiyyim çok şükür.geçmiş olsun cnm.ben de hastalancam galiba dun bende halsizlik yorgunluk diz boyu :) sen hamile misin yada cocuğun var mı ?
Bi sise su ictim biledayanabilirsem ogleden sonra icmiyim ama burasi gayet sicak sivi almadan ya da karpuz falan yemeden dayanmak zor oluyor :) hamilelige yoruyor insan aklima gelmedi desem yalan olur ama nedense sadece aklima geliyor hic oyle icime dogmuyor hissetmiyorum oyle bi durum o yuzden test icin cabalamiyorum zaten sali gunu kan tahlili vericem insallah