• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Çok haklısın benim yaştan dolayı takıntı var. Biraz daha genç olsam inan aceleci olmazdım bu kadar.
Ben bebeğimin kalpğ atışları oluşmadığı için aldırmak zorunda kaldım. iki ay sonrada histereskopi yapıldı bana neden mi kürtajdan parça kalmıştı içimde onu temzilediler :KK43: Ben peşine 3 ay korundum. ki ben zamanla yarışıyorum düşün. İŞte bu üç ayın peşine üç ay geçti bu dördüncü ay hamile kalamadım henüz. HSG çektirdim, hormon testlerimi de verdim. FSH yüksek çıktı doktor ama ultrason muayenesinde iyi gördü ymurtalarn hala var dedi. FSH düşürebiliriz dedi bitkisel kürlerle. HSG sonucumda da rahim altında çok az bir yapışıklık varmış ama o engel değil dedi dr. Bu hafta içi eşim de sperm testi verecek işte onun sonucunuda göstreceğim. Olmadı önümüzdeki ay doktor eşliğinde yumurtlama takibi yapacağız. Ben doğal yolla olsun taraftarıyım. Tüp bebeğe allah hiç çocuğu olmayanlara nasip etsin onlara versin o şansı.
Anliyorum abla bn 25 yasinda ewlendim 28 olcam yasa bakmiyo inan o takinti insan isteyince sınanıyo. Ama mutlaka yapisikliga baktir o buyuk bi sorun dusuk kimyasak gibi seylere sebep oluomus baska bi doktora daha gozuk bnce zarari olmaz umarim ugrasmadan bebegin olur isteyen herkezin olur

Kızlar, 12. Gün ve 13. Gün pozitifti. 13. Gün 23 gibi test yaptım yine pozitifti. Ancak akşam 20.00 gibi yumurtalıklarım çok ağrıdı. Yürüyemedim bile. Yumurtanın çatladığını düşünerek Başka testim kalmadığından O gece 00.00 gibi ve 04.00 gibi ilişki oldu. Silikleşmeyi yani çatlamayı kontrol edemedim. Sizce cinsiyet tahmininiz ne olur

Kızlar, 12. Gün ve 13. Gün pozitifti. 13. Gün 23 gibi test yaptım yine pozitifti. Ancak akşam 20.00 gibi yumurtalıklarım çok ağrıdı. Yürüyemedim bile. Yumurtanın çatladığını düşünerek Başka testim kalmadığından O gece 00.00 gibi ve 04.00 gibi ilişki oldu. Silikleşmeyi yani çatlamayı kontrol edemedim. Sizce cinsiyet tahmininiz ne olur
Bir ilişki mi oldu canım

12 ve 13. Pozitifti. 13. Gün yani pozitif gördüğüm ikinci günün gecesi 00.00 ve 04.00 iki ilişki.

Silikleşmeyi göremedim. Testim kalmadı. Ilişki öncesi son testi yaptığımda T çizgisi C ile aynı koyuluktaydı belki çok daha hafif açık

Mrb benim de aynı şekilde t koyu çıkmıştı o gün yapmadık ertesi gün ve daha sonraki gün ilişki oldu hamile kaldım. Zaten koyu çıktığı gün yumurtlamıyorsun 24-36 saat sonra yumurtlayacaksın demek oluyor. Onun için sıkıntı yok bugünü ve yarını değerlendir.
İnşallah bende hamile kalırım 😟

Arkadas en asagidaki test sizce positiv mi ? Emin degilim testi yaptikdan sonra 3 saat sonra degerlendirdik ama yine yapmaya devam edicem testleri ?

Eklentiler

• 0017CEC0-3CCA-4527-902D-BE364249EC3F.jpeg
    0017CEC0-3CCA-4527-902D-BE364249EC3F.jpeg
    156,5 KB · Görüntüleme: 230
Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ben 7 aydır evliyim ve nerdeyse hiç korunmadik ve son 3 aydır çocuk istoryz bu testdende hiç birşey anlamıyorum ve adetim düzenli adetden 8 gün sonra yapma ya yani dün başladım bana bunu yorumlar mısınız yumrtlama günümde miyim değil miyim anlamadım ya 😔

Eklentiler

• IMG20201216210130.jpg
    IMG20201216210130.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 123
Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ben 7 aydır evliyim ve nerdeyse hiç korunmadik ve son 3 aydır çocuk istoryz bu testdende hiç birşey anlamıyorum ve adetim düzenli adetden 8 gün sonra yapma ya yani dün başladım bana bunu yorumlar mısınız yumrtlama günümde miyim değil miyim anlamadım ya 😔
Evet yumurtlama gunlerindesiniz bugun ve 2 3 gunu iyi degerlendirin

Çok çok teşekkür ederim ilk kez kullandığım için anlamıyorum bazı yerlerde de olumsuz olarak okuduğum için biraz üzülmüştüm ama içim ferahladı çok saolun🤗🥰

Arkadaslar ben bu ay gittigidiyordan 27 tl ye 25 tane ovulasyon 2 tane de gebelik testi aldim eczanelerde cok pahaliydi. Neyse adetim bittikten sonra 2 gun sonra basladim yumurtlama donemini kacirmamak icin ve cift cizgiyi gorduk o gun ve ertesi gun esimle beraber olduk ve ve aradan gecen 16 gun sonra hamile oldugunu ogrendim. Acikcasi benimde tereddutler im vardi ama ilk kullanmam da hamile kaldim kesinlikle herkese tavsiye ediyorum :KK66:))
Merhaba çocuğunuzun cinsiyeti nedir

Back