- 19 Eylül 2018
- 13
- 4
- 86
- 31
Gebelik testi mi buuEki Görüntüle 2582064
Arkadaşlar 2gun var adetime sizce bebiş varmıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi mi buuEki Görüntüle 2582064
Arkadaşlar 2gun var adetime sizce bebiş varmıdır
Ovilasyon testi ile yaptım çoğu kişi bu testle de yapiyormusGebelik testi mi buu
Varmıdır gebelik bilgisi olan degerlendirirmiOvilasyon testi ile yaptım çoğu kişi bu testle de yapiyormus
Canım iki çizgininde aynı koyulukta olması gerekiyo o zaman gebelik var deniyoOvilasyon testi ile yaptım çoğu kişi bu testle de yapiyormus
Tuuu bende bı ihtimal demiştimCanım iki çizgininde aynı koyulukta olması gerekiyo o zaman gebelik var deniyo
Benim 3yıl onceki halimsin benim kızımda Eylül 23 görünüyordu ve bende seninle 3yıl once aynı zaman yunurtlama olmus ve ay nı zamanda öğrenmisz nerdeyse.. Simdi görünce yazayım ddmBelli olmaz bu işler canım gün gelmeden Ümit kesme bekleyelim bakalım
Ay gerçekten mi ne güzel bi benzerlik rabbim kızınızı size bağışlasın inşallah bende sağlıkla alırım bebegimi inşallahBenim 3yıl onceki halimsin benim kızımda Eylül 23 görünüyordu ve bende seninle 3yıl once aynı zaman yunurtlama olmus ve ay nı zamanda öğrenmisz nerdeyse.. Simdi görünce yazayım ddm
Benimde yumurtlama zamanında gögsüm agrımıstı.. Sonra Kasık ağrılarım vs devam etmisti
Sağlıklıca al kucagına inşaallah
Amin rabbim çocuklarımıza sağlık versinAy gerçekten mi ne güzel bi benzerlik rabbim kızınızı size bağışlasın inşallah bende sağlıkla alırım bebegimi inşallah
Bende ovulasyon resti ile gebe kaldım erkek bebek için ama kiz cinsiyetikeşke daha önce görseymişim bu topiği,ben koyu çizgiyi 13 ekimde saat 15:00 da gördüm,(o güne kadar hergün 13:00 da yapıyordum silikti) o akşam saat 21:00 da tekrar yaptım silikti,gece saat 12 buçuk gibi de ilişki oldu ama tek ilişki olmalı sanıyordum ben.Başka yapmadık,ondan dedim topiği daha önce okusaydım diye...Bat 30 ekim eğer regl olursam kesinlikle senin yöntemini deneyeceğim, rol modelimsin bu konuda :),bir kızım var Allah erkek de nasip eder inşallah,sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
15.de pik olmus gibiIlk kez deniorum atifmi bilmiorum bi bakarmisiniz bn hic pik oldummu olmadimmi anlamadim
Ama cok koyu degil herkezinki cok koyu oluo bide bnm bi koyu oluo oluo iki gun sonra silik sonra yine koyu nie cok kafam karisti15.de pik olmus gibi
Yani hic yumurtlamamismiyim yaSıvı alımına dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama 15 ye pik e çok yaklaşmış ama olmamış
Yumurtlama olmamışYani hic yumurtlamamismiyim ya
Cok uzuldum. Demekki bu ayda boş gecti ts ederm.Yumurtlama olmamış
Gelişen yumurta çatlmadan sönmüş muhtemelen
Rica ederim gönlünüze göre olsun herşeyCok uzuldum. Demekki bu ayda boş gecti ts ederm.
Merhabalar ovulasyon testinin kullanarak gebe kaldinizmi acabaDoktora göre ctesi çatlaması gerekiyordu 19 mm dedi ben de dediği günleri değerlendirdim eşimde artık sıkıldı olacaksa olur biz ropotmuyuz o gün değerlendir bugün değerlendir diyor bugüne ikna edebilirim inşallahta yarına imkansız gibi
Yok canım kalamadım bu ay tekrar ovulasyon testi kullanıyorumMerhabalar ovulasyon testinin kullanarak gebe kaldinizmi acaba