İsterseniz bu sayfa size yardımcı olabilirMerhaba arkadaşlar. 1 sene içinde kimyasal gebelik, 1 boş gebelik sonucu kürtaj ve en son 4 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durduğu için operasyon geçirdim. 4 aylık Bebeğimi geçen hafta kaybettim erkekti.doktor kontrolüm devam ediyor. Bazı tanıdıklarım kimi kadın erkek bebek doğuramaz dediler. Erkek olunca hep düşük yaparmış. Bozuk olan moralim daha da bozuldu. Erkek bebek nasıl olur diye internette gezerken sizinle karşılaştım. Hamdolsun 1 kızım var benim için de erkek kız ayrımı yok fakat eşimin içten içe istediğini biliyorum ve ben de erkek kız çocuklarım olsun istiyorum. Ovulasyon testini dikkate alarak erkek bebek sahibi olan arkadaşlar var mı gerçekten yoksa tamamen tevafuk mu? Şu anda düşükten dolayı kanamam devam ediyor. 2 adet sonra tekrar hamileliği deneyebilirsin dedi doktorum. Siz hangi ovulasyon testini önerirsiniz marka verebilir misiniz?
Tebrikler hayırlı olsun canım mesajini okuyunca kız gecti icimden saglikli olsun yeter kiMerhaba, ben birlikte olduğumuz günden 12 saat sonra çift çizgiyi gördüm, 6 saat sonra test yaptığımda silikleşmişti silikleştikten 24 saat sonra tekrar birliktelik oldu. Ve bugün hamile olduğumu öğrendim. Bilgisi olanlar cinsiyet tahmininde bulunabilir mi?
Merhaba arkadaşlar. 1 sene içinde kimyasal gebelik, 1 boş gebelik sonucu kürtaj ve en son 4 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durduğu için operasyon geçirdim. 4 aylık Bebeğimi geçen hafta kaybettim erkekti.doktor kontrolüm devam ediyor. Bazı tanıdıklarım kimi kadın erkek bebek doğuramaz dediler. Erkek olunca hep düşük yaparmış. Bozuk olan moralim daha da bozuldu. Erkek bebek nasıl olur diye internette gezerken sizinle karşılaştım. Hamdolsun 1 kızım var benim için de erkek kız ayrımı yok fakat eşimin içten içe istediğini biliyorum ve ben de erkek kız çocuklarım olsun istiyorum. Ovulasyon testini dikkate alarak erkek bebek sahibi olan arkadaşlar var mı gerçekten yoksa tamamen tevafuk mu? Şu anda düşükten dolayı kanamam devam ediyor. 2 adet sonra tekrar hamileliği deneyebilirsin dedi doktorum. Siz hangi ovulasyon testini önerirsiniz marka verebilir misiniz?
Çok teşekkür ederimmmm. Yiyecek konusunu araştırdım uygularım inşallah. Test adı için çok teşekkür ederim. Siz de evladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Allahım analı babalı büyütsünMerhaba öncelikle çok çok geçmiş olsun. Tüplerinizde herhangi bir sorun yoksa kızınızda oğlunuzda olur bir yumurtalık dişi bir yumurtalık erkek diye biliyorum ben. Doğruluğundan emin olmadığım bir diğer bilgi ise yumurtlamadan önceki üç günü değerlendirirsen kız sonraki üç günü değerlendirirsen erkek olur diye duymuştum. Ben innovita marka kullandım kaset tipi testlere güvenmiyorum kesinlikle. Yumurtlamadan sonraki üç günü değerlendirmiştim şuan 17 haftalık gebeyim doktorum erkek olma ihtimali yüksek bir bebek diyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Not : Cinsiyet için yemeniz ve yememeniz gereken yiyecekleri araştırın
Evet cift cizgiyi gordugunuz gun ve sonrasinda 3 gun daha.Merhaba arkadaşlar bende ovulasyon testini ilk kez kullanacaklardanım adetlerim düzensiz olduğu için ovulasyon testi kullanmayı düşündüm kullananlar yardımcı olabilir mi? bugün adetimin 5. günü internette izlediğim videolarda testin adetin 5.günü yapmaya başlanması gerektiği söyleniyor kesin sonuç veriyor mu? Ben daha önce bir hamilelik geçirdim ama malesef bebeğimin 36.haftada kalbi durdu ve aldırlar ve şimdi çok korkuyorum aynı şeyler olur yada hamile kalamam diyebu test nasıl oluyor çift çizgiyi yakaladığımız zaman mı birliktelik gerekiyor lütfen yardım edin
Amiinn Allah razı olsun çok teşekkürlerEvet cift cizgiyi gordugunuz gun ve sonrasinda 3 gun daha.
Rabbim bi daha yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?