Ben 32 yaşındayım. 1 kızım var Rabbime şükürler olsun gerçek bir prensesSen erkek bebek mi istiyorsun başka bebeğin varmı kaç yaşındasın
Benim 1 oğlum var 1 buçuk yaşında ben kız yada erkek farketmez çünķü yaş geçiyor 36 yaşındayım tabi öncelik sağlıklı olsun ama allah ikisinide tattırsın diyor gönül bir yerdenBen 32 yaşındayım. 1 kızım var Rabbime şükürler olsun gerçek bir prensesnasipten öte yol yok ama elimden geleni deneyip oğlanı tutturmaya çalışacağım Rabbimin izniyle. Sen canım?
Ben ismi azamların hepsini okumuştum boş kaldıkça hepsi çok güzel bir göz at bak internetten bazılarının özel okumaları var sayıları var allah yardımcın olsunKızlar bebek isteyen için bildiğiniz zikirler var mı ?
Bu arada kırmızılar geldi 1 saat olduBen 32 yaşındayım. 1 kızım var Rabbime şükürler olsun gerçek bir prensesnasipten öte yol yok ama elimden geleni deneyip oğlanı tutturmaya çalışacağım Rabbimin izniyle. Sen canım?
Ovulasyon testine göre hamile olduğundan emindim ya hayırlısı inşallah bi dahaki aya nasip olurBu arada kırmızılar geldi 1 saat oldu
Amin inşallah meltem 151515515 nasip hayırlısı allah hepizin gönlüne göre versinOvulasyon testine göre hamile olduğundan emindim ya hayırlısı inşallah bi dahaki aya nasip olur
Allah razı olsun cümlemizinBen ismi azamların hepsini okumuştum boş kaldıkça hepsi çok güzel bir göz at bak internetten bazılarının özel okumaları var sayıları var allah yardımcın olsun
Nasip inşallah önümüzdeki aydır canımBu arada kırmızılar geldi 1 saat oldu
Derhal gebelik testi yap cnm çok heyecanlandımKızlar bi bakar mısınız 31 mart adet günüm ovülasyon testi böyle çıktı gebelik olabilir mi
Hadi hayırlısı inşallah vardırKızlar bi bakar mısınız 31 mart adet günüm ovülasyon testi böyle çıktı gebelik olabilir mi
Varsa çıkar mı acaba hemen test almaya gidiyorumDerhal gebelik testi yap cnm çok heyecanlandımmuhtemelen evet çünkü çok koyuu haber bekliyorum senden
Çıkar tabi adetine bi kaç gün kalmış zatenVarsa çıkar mı acaba hemen test almaya gidiyorum
Maalesef
Geçen ay içinde iki kez yumurtladım zaten ama bilmiyorum kiçok üzüldüm cnm çok umutluydum . Test pil yapmış ama yeniden mi yumurtluyorsun acaba
Sen bu akşam çalış cnm eşit falan değil direkt pik yani. Kaç gün önce olmuştu ilişki? 12 günden önce testte çıkmaz ya ondan soruyorumGeçen ay içinde iki kez yumurtladım zaten ama bilmiyorum ki
9 günde testte çıkmaz ki ama. En az 11-12 gün diye biliyorum. Ancak erken gebelik testinde çıkabilir. Ama puan ya hamilesin ya da yeniden yumurtluyorsun çünkü test pik. Akşam ve sabah tekrar ovu testi yap bakalım onlar nasıl çıkacak canım. İnşallah gönlündekine kavuşursun9 gün olmuş yumurtlama sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?