- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
Aynen canım bugünle beraber hatta +3 gün devam et sen hadi hayirlisi.Kızlar bende çift çizgiyi nihayet yakaladım
Bugün ve yarın mı değerlendirsem daha iyi yoksa bu hafta devam mı edeyim sizler nasıl yapıyorsnz(ilk defa kullanıyorm pek bilgim yok)
Benimde adetime yakın hep böyle cikiyo canım önemli olan daha koyu olması. Peki adetine kaç gün varArkadaşlar merhaba en son regl tarihim 28 ekim henüz adet olmadım az önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı dün gebelik testi yaptım negatifti bu ne anlama geliyor bana yardımcı olacak olan varmı
Şimdiye kadar olmam lazımdı ama gebelik testi negatifBenimde adetime yakın hep böyle cikiyo canım önemli olan daha koyu olması. Peki adetine kaç gün var
Tamam canım,dünü de değerlendirdm bgnle berbr üç gn de devam edeyim ara vermeden inşallah hayırlısı olsunAynen canım bugünle beraber hatta +3 gün devam et sen hadi hayirlisi.
Belki geç döllenme olmuştur kanda kesin çkar yada bikaç gün sonra hala adet olmazsan testi tekrarlaŞimdiye kadar olmam lazımdı ama gebelik testi negatif
Sonuç ne oldu cnm mrk ettm seniŞimdiye kadar olmam lazımdı ama gebelik testi negatif
Cnm varmı bi gelişme ve diğer arkadaşlar sizde durum ne dün benim ara ara belim ağrıdı mide eksimesi aynen devam beynim yandı bi taraftan şu miyom takıyorum bi taraftan tevekkül ettim rabbim bana nasip ettiyse bebem olur diye3 aralik
3 4 günüm kaldı bekliyorum iste zamanda geçmek bilmiyo sanki. Benimde her ayki belirtilerim var sadece gogus hassasiyeti hafif ara ara bel sırt ağrısı sık idrara çıkma. Ben pek bu ay beklemiyorum zaten bakalim diğer aya inşallahCnm varmı bi gelişme ve diğer arkadaşlar sizde durum ne dün benim ara ara belim ağrıdı mide eksimesi aynen devam beynim yandı bi taraftan şu miyom takıyorum bi taraftan tevekkül ettim rabbim bana nasip ettiyse bebem olur diye
Canim ben internetten laboquic marka almıştım 30 adet ovu testi 2 adet gebelik 1 adet erken gebelik testi vardı 30 tl idi şimdi ne kadar oldu bilmem ben 2 ay olcak aldığıma hala 4 tane var O şekilde alabilirsinMerhabalar ben siteye yeni üye oldum. Yaklaşık 1 buçuk yıllık evliyim. Bebek düşünüyoruz 3 ay denedik olmadı şimdi ovulasyon testiyle yumurtlama günlerimi takip etmek istiyorum fakat pek bir bilgim yok öncelikle hangi marka test kullanıyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet bende aynısından aldım hala aynı fiyatCanim ben internetten laboquic marka almıştım 30 adet ovu testi 2 adet gebelik 1 adet erken gebelik testi vardı 30 tl idi şimdi ne kadar oldu bilmem ben 2 ay olcak aldığıma hala 4 tane var O şekilde alabilirsin
Keşke öyle olsaydı canim ama benim adet zamanına yakın arada olurdu zaten. Hayırlısı bekleyip görücez bakalimCnm sırt agrisi oooo bence hamilesin adet öncesinde sırt agrisi pek olmuyo form larda da sırt ve bel agrisi ...vb belirtiler gebelik sinyali ayyy ınsaallah gebe sin cnm ya form neşelensin iyi haberler duyalım benim 8.9 gün kaldı bakalım hayirlisi
Hâlâ adet olmadım canım bekliyorumSonuç ne oldu cnm mrk ettm seni
Canım inşallah hamilesindir tekrr idrar testi yaptın mı ?Hâlâ adet olmadım canım bekliyorum
Yok yapmadım daha canım ovulasyon testi yaptım yine belirgin 2 çizgi var hiç umidim yok ama umarım vardırCanım inşallah hamilesindir tekrr idrar testi yaptın mı ?
Canim ovulasyon testi pozitifse büyük ihtimalle vardır hadi inşallahYok yapmadım daha canım ovulasyon testi yaptım yine belirgin 2 çizgi var hiç umidim yok ama umarım vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?