- 28 Eylül 2018
- 126
- 63
- 18
Ah inşallah inşallaahhhayırlısıyla güzel haberini verirsin inşallah:) bizde senin peşinden geliriz kuzucuklarımızla:))
Kuzuumm normalde sabah kalkar tuvalete girerim ve adet olurum. Sabah 8 den beri bekliyorum gelen giden yok. Ve benm adetim çok ağrılı olur her ay hastanedeyim ben. Bu kez öyle bir ağrım ve ağrı belirtim de yok. Göğüslerim ağırlaştı sadece. Henüz adet olmadımhayırlısıyla güzel haberini verirsin inşallah:) bizde senin peşinden geliriz kuzucuklarımızla:))
Yükselir inşallah canım gebelik var bence gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darisida bizlere :)aysima_00 kızlaarr bhcg baktırdım. Bugün adet olmam lazımdı. Sonucum 10.77 çıktı yükselir mi bilmiyorum. Bana düşük geldi
Yükselir inşallah canım gebelik var bence gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darisida bizlere :)
Canim benimmmm yukselir giderr ooo ikiye katlamasi lazim iki gunde bir oldu bu is allahin izniylee cok ssevindimm kuzumm rabbim devamini getirsin sag saglim hayirli haberlerle gelsin bu isin sonu imsaah ayyyy cok sevindim yaAmin canıımm isteyen herkese inşallah. Adet olmadım zaten. Bugn tekrar teste gitçem. Arkadaşım ebe. Bi kez daha baktırmamı söyledi bakalım sonuc ne olacak.
Canıımmm değerim geldi. 236Canim benimmmm yukselir giderr ooo ikiye katlamasi lazim iki gunde bir oldu bu is allahin izniylee cok ssevindimm kuzumm rabbim devamini getirsin sag saglim hayirli haberlerle gelsin bu isin sonu imsaah ayyyy cok sevindim ya
rabbim sağlıkla sorunsuz bi şekilde nasip etsin sonuna kadar guzucuğunuCanıımmm değerim geldi. 236Allah’ın izniyle hamileyim. Çok çok teşekkür ederim desteğin için
Canım benim hayırla sağlıkla kucağına al inşallah bende bugün ve dün çift ve koyu çizgi gördüm herşeyi paylaşacamrabbim sağlıkla sorunsuz bi şekilde nasip etsin sonuna kadar guzucuğunu
Hamilemisin canim sendee ayy insallah bizlerde guzel haberler veririz burdan canim ovulasyon testini nasil kullandiniz hangi gunleri degerlendirdiniz sondamlacim sende yazarmisin kuzum bu ay olmadiysa sizin gibi degeelendirelim bizdeCanım benim hayırla sağlıkla kucağına al inşallah bende bugün ve dün çift ve koyu çizgi gördüm herşeyi paylaşacam
Hamilemisin canim sendee ayy insallah bizlerde guzel haberler veririz burdan canim ovulasyon testini nasil kullandiniz hangi gunleri degerlendirdiniz sondamlacim sende yazarmisin kuzum bu ay olmadiysa sizin gibi degeelendirelim bizde
sondamlacım olsun kuzum hiç uzulme canım benım bak çözdün sen işi oldumu oldu bunu tutturamamakta vardı sen tutturdun rabbim daha sağlıklı daha hayırlısını vericektir sana ve ınanıyorumkı senın olucak sakın ama sakın uzulme bu ilk denemenmıydı canım bu testle onemlı olan yumurtlama gununu bilmen ve bu sekılde oldugunuda gördün o yüzden daha hayırlısına bismillah de ve pes etmek yokk:)bak bana yaşım var yumurta azlığı var yumurtlamam bi tuhaf 8. gün cıktı umutsuz umutsuz kendime bile umut veriyorumKızlaarr ben düşük yapıyorum. Değerim çok iyiydi ama dr sağlıksız bi gebelik olcakmş devam etse de dedi. Bütün değerlerim herşey normal. Bu ay tekrar denemeye devam. Çok üzüldüm,kahroldum dün ama hayırlısı allah’tan elden bişey gelmiyor. Dualarınızı beklerim.
Yaa canımsıınn. Evet kuzum ovülasyonu ilk kez takip ettim. Hayırlısı Allahtan hepimiz için. Dün tamamen çöktüm ama bugn iyiyim şükür. Allah beterinden korusun. Dün doktor dedi ki her ay yumurtlama günlerimiz değişebilirmiş. Adete yakın yada hemen sonra da olabilirmiş bazı kişilerde. Seninkinde bi tuhaflık yok bence.sondamlacım olsun kuzum hiç uzulme canım benım bak çözdün sen işi oldumu oldu bunu tutturamamakta vardı sen tutturdun rabbim daha sağlıklı daha hayırlısını vericektir sana ve ınanıyorumkı senın olucak sakın ama sakın uzulme bu ilk denemenmıydı canım bu testle onemlı olan yumurtlama gununu bilmen ve bu sekılde oldugunuda gördün o yüzden daha hayırlısına bismillah de ve pes etmek yokk:)bak bana yaşım var yumurta azlığı var yumurtlamam bi tuhaf 8. gün cıktı umutsuz umutsuz kendime bile umut veriyorum
Ovulasyon bana cok mmantikl geldi tamam biraz geriyor insani ama sonucta gunu bize kalsa on yilda denk getiremezmisiz zaten ciftlerin buyuk sorununu yumurtlama gununu tutturamama olarak acikliyolar ve ilk sirada yumurtlama takibi cok oonemli diyolar.ve sondamlam senin bu yontemle tutmus sonucta sadece bu seferlik nasip degilmis belliki ilerleyen donemlerde yine ise yarayacak insallah batımiz gununu gecerde gobuslerimiz siser bi an once:)Yaa canımsıınn. Evet kuzum ovülasyonu ilk kez takip ettim. Hayırlısı Allahtan hepimiz için. Dün tamamen çöktüm ama bugn iyiyim şükür. Allah beterinden korusun. Dün doktor dedi ki her ay yumurtlama günlerimiz değişebilirmiş. Adete yakın yada hemen sonra da olabilirmiş bazı kişilerde. Seninkinde bi tuhaflık yok bence.
Ben adetim 28 günde bir deyince o zaman seninki düzenlidir ddi. Takvim yöntemini önerdi ama ben yine ovülasyonla bakçam :)
Ovulasyon bana cok mmantikl geldi tamam biraz geriyor insani ama sonucta gunu bize kalsa on yilda denk getiremezmisiz zaten ciftlerin buyuk sorununu yumurtlama gununu tutturamama olarak acikliyolar ve ilk sirada yumurtlama takibi cok oonemli diyolar.ve sondamlam senin bu yontemle tutmus sonucta sadece bu seferlik nasip degilmis belliki ilerleyen donemlerde yine ise yarayacak insallah batımiz gununu gecerde gobuslerimiz siser bi an once:)
Birde sondamlam değerin guzel cikmisya dusuk yasadigini nasil anladin agrin vs mi oldu
Canım bende bu ay ovu testi kullandım çizgilerimin belirginliği nasıl sende kullanmışsın bakarmisin bi içime sinmedi bi türlü ya da inanamiyorum hala yumurtladigima b3n de pcos vardaCanıımmm değerim geldi. 236Allah’ın izniyle hamileyim. Çok çok teşekkür ederim desteğin için
Canım keşke hergun düzenli bi şekilde yapsaymissin ara vererek yapmissin. Adetinin 7. Günü sanki belirmeye başlamış ama arkasindan 4 gün yapmamışsın. Bide nasıl kullaniyosun testi ben mesela yapmadan önce en az 4 saat idrarimi tutuyorum ve saat 1 gibi yada akşam 8e kadar yapıyorum yani öğleden sonra yapılınca daha güzel sonuç veriyormuş. Yumurta büyütme hapları kullandinmi hiç benim yengemde pkosluydu 1 yıl doktora gitti doğru düzdün ilgilenmedi sonra doktorunu değiştirdi o doktor yumurta büyütme hapı verdi kontrolünü yaptı ve o ay hamile kaldı. Meğersem yumurtaları oluşmuyormuş o ilaçla büyüdü ve çatladılar şuan 5 aylık oldu maşallahCanım bende bu ay ovu testi kullandım çizgilerimin belirginliği nasıl sende kullanmışsın bakarmisin bi içime sinmedi bi türlü ya da inanamiyorum hala yumurtladigima b3n de pcos varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?