inşallah canım allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin inşallahKoyu çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde yumurtlama olacak anlamına geliyor canım. Bence sansın yüksek. Hem öncesinde olmus, sperm içeride 72 saat canlı kalabiliyor bu da yumurtanın catlamasına kadar demek. Hem sonrasında olmus, yumurta catladığında yeni spermle buluşmuş olabilir. Olması gerekeni yapmışsın. Koyu çizgiden sonra Bir kaç gün daha devam etseydin iyi olurdu tabi ama bu şekilde de şansın var. Hayırlısı olsun insallah :)
Allah vermek isteyince veriyo sıkma canını hiç. Annemin kuzeni 44 yaşında evlendi 46 yaşında doğum yaptı normal yolla gebe kaldı hemde. Sen Allahtan hayırlısını iste olur insallah.birde benim yaşım var 36 yaşındayım ve o kadar umutsuzumki
Suan iş nedeniyle görüştüğüm bi bayan var. 42 yaşında. 7 yaşında cocuğu var. 15 yıl boyunca 7 aşılama 3 tüp bebek denemesi olmuş ama tutmamış hiçbiri. Dua etmekten hiç vazgeçmedim diyor. Sonra bir gün hiç beklemediği zamanda rabbim evlat nasip etmiş:) Dualarımdasın canım.Allah vermek isteyince veriyo sıkma canını hiç. Annemin kuzeni 44 yaşında evlendi 46 yaşında doğum yaptı normal yolla gebe kaldı hemde. Sen Allahtan hayırlısını iste olur insallah.
sağolasın canım benim allah razı olsun... gerçetkten rabbim bunu çok isteyipte uğraşan herkese nasip etsin.. sekiz aydır babacığımın akciğer kanseri ile uğraşıyorum ve o kadar güzel bi morale güce ihtiyacım varki sanki bi bebek banada ailemede çok iyi gelecek gibi geliyor..8. gün yumurtlama olmasına çok erken denilmiş bazı forumlarda yumurta olgunlaşmadan çatlıyordur demişler. ona üzüldüm biraz ondan umutsuzum sanırım amadua etmekten vazgeçmiycem son damlam dediğin gibi rabbim büyükSuan iş nedeniyle görüştüğüm bi bayan var. 42 yaşında. 7 yaşında cocuğu var. 15 yıl boyunca 7 aşılama 3 tüp bebek denemesi olmuş ama tutmamış hiçbiri. Dua etmekten hiç vazgeçmedim diyor. Sonra bir gün hiç beklemediği zamanda rabbim evlat nasip etmiş:) Dualarımdasın canım.
ovulasyon testi mi o gebelik mi.ovulasyonsa eğer bu şekilde çıkabiliyor.bende de olmuştu hatta daha koyu.ertesi günü regl oldum.inş.sen hamilesindir.Kızlar kafayı yicem sanirim yardim lütfen. Adetime 4 gün falan var dayanamadım ovulasyon testi yapmak istedim fotoyu aticam sizce çokmu silik. Allahım nolur koyulassin. Bide bi kaç gündür baş dönmesi yaşıyorum ama Tabi ona ihtimal vermedim tansiyonumu olcturdum düşük cıktı ondan dönüyo sanirim başım. Böylede olunca test yapmak istedim ovulasyon daha erken gösteriyor
Ovulasyon testi canım evet normalde koyu olması gerekiyor ama adetime daha 4 gün olduğu icin belki koyulaşır mi diye düşündüm. Yarın normal gebelik testi yapsam cikarmiki acaba. Off şu son bi kaç gün işkence gibi gerçekten Rabbim kimsenin beklentilerini boşa çıkartmasın inşallahovulasyon testi mi o gebelik mi.ovulasyonsa eğer bu şekilde çıkabiliyor.bende de olmuştu hatta daha koyu.ertesi günü regl oldum.inş.sen hamilesindir.
Canım ayda iki kez yumurtlayan var,o mümkün oluyor da 8.gün yumurtlamak neden sorun teşkil etsin ki. Rabbimin bildiği vardır. Ve meleğin sana en beklentisiz zamanında gelicektir. Babacığına Allahtan şifalar diliyorum çok zor. Belki bu dönem hamile kalsan stresin sıkıntın bebişini etkileyecek. Daha ferah bi zamanı bekliyordur. Biz bilemeyiz. 36 yaş çok geç değil inanki.sen içini ferah tut. Tıka kulaklarını kötü düşüncelere,iyi enerjin olsun ki iyiliklerle donanasın. Moral bozmak yok,hamiş kalana kadar devamsağolasın canım benim allah razı olsun... gerçetkten rabbim bunu çok isteyipte uğraşan herkese nasip etsin.. sekiz aydır babacığımın akciğer kanseri ile uğraşıyorum ve o kadar güzel bi morale güce ihtiyacım varki sanki bi bebek banada ailemede çok iyi gelecek gibi geliyor..8. gün yumurtlama olmasına çok erken denilmiş bazı forumlarda yumurta olgunlaşmadan çatlıyordur demişler. ona üzüldüm biraz ondan umutsuzum sanırım amadua etmekten vazgeçmiycem son damlam dediğin gibi rabbim büyük
Çıkar dene bence.kardeşimin çıkmıştı.inş.güzel haberler yazarsın buraya.Ovulasyon testi canım evet normalde koyu olması gerekiyor ama adetime daha 4 gün olduğu icin belki koyulaşır mi diye düşündüm. Yarın normal gebelik testi yapsam cikarmiki acaba. Off şu son bi kaç gün işkence gibi gerçekten Rabbim kimsenin beklentilerini boşa çıkartmasın inşallah
Malesef hiç bisey çıkmadı yine yok hayırlısı diğer aya artık. Zaten bu ay pek ihtimal vermiyordum ama yine çok ümitlendim. Ovulasyon koyuyken sadece o gün birliktelik oldu sonrasını kaçırdık. Tabi buda kendimizi kandırmaca :) Rabbim büyük vardır bi zamanı.Çıkar dene bence.kardeşimin çıkmıştı.inş.güzel haberler yazarsın buraya.
sen nasıl bir moralsin sondamlam ya allahta senin güzel kalbine göre versin hepCanım ayda iki kez yumurtlayan var,o mümkün oluyor da 8.gün yumurtlamak neden sorun teşkil etsin ki. Rabbimin bildiği vardır. Ve meleğin sana en beklentisiz zamanında gelicektir. Babacığına Allahtan şifalar diliyorum çok zor. Belki bu dönem hamile kalsan stresin sıkıntın bebişini etkileyecek. Daha ferah bi zamanı bekliyordur. Biz bilemeyiz. 36 yaş çok geç değil inanki.sen içini ferah tut. Tıka kulaklarını kötü düşüncelere,iyi enerjin olsun ki iyiliklerle donanasın. Moral bozmak yok,hamiş kalana kadar devam
sen nasıl bir moralsin sondamlam ya allahta senin güzel kalbine göre versin hep
ayyyyyy inşallahhhhh güzel haberini alırız yaz buraya tamammı mujdenı ınsallahKızlaarr bugün Bat günüm. Normalde sabah uyanır wc ye giderim o zaman gelir. Şaşmaz hiç. Bu saat oldu gelen giden yok hala2 gün daha bekleyip kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Kasıklarımda sancım var ama adet olacak gbi de değil çok garip. Akıntım devam ediyor.
Son durumu bildirdimAllah büyük. Beklemedeyim
İnşallaahhh inşallaahh yazmam mı kız. Kocamdan önce buraya haber vericemayyyyyy inşallahhhhh güzel haberini alırız yaz buraya tamammı mujdenı ınsallah
Canım adet olmadım. Cumartesiyi bekliyorum. Yarın sabah da olmazsam kan testi yaptırcam. Döngüm 28 gündü ama son zamanlarda 3-4 aydır 25 güne düşmüştü. 25.gün dündü olmadım. İnşallah yarın da olmam. Bugün,yumurtlamadan sonraki 12.günüm bu arada.sondamlam durum ne kuzummm
hayırlısıyla güzel haberini verirsin inşallah:) bizde senin peşinden geliriz kuzucuklarımızla:))Canım adet olmadım. Cumartesiyi bekliyorum. Yarın sabah da olmazsam kan testi yaptırcam. Döngüm 28 gündü ama son zamanlarda 3-4 aydır 25 güne düşmüştü. 25.gün dündü olmadım. İnşallah yarın da olmam. Bugün,yumurtlamadan sonraki 12.günüm bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?