çok sağol cnm adetimin 14.günü bugün hamile değilim bugunu değerlendirip 2-3 gün daha ovulasyon testine devam edicem bakalımHamilede olabilirsin hamileliktede çift çizgi çıkıyo bende öyle olmuştu.Gidip gebelik testi almıştım gerçekten hamile çıkmıştım.Hamile olma ihtimalin yoksada illa ikiside aynı koyulukta olmasını bekleme aynı koyulukta sayılır buda zaten.Bu günü boş geçirme bence
İnşaallah güzel sonuçlar alırsın allahım isteyrn herkese bebek nasibetsin çifter çifter inşaallahçok sağol cnm adetimin 14.günü bugün hamile değilim bugunu değerlendirip 2-3 gün daha ovulasyon testine devam edicem bakalım
Yumurtan serbest kalmış bu gece ve yarını degerlendir 24 saat yaşadığı içinmrb benim adetlerim çok düzensiz 2 aydır düzenli ovulasyon testi yaptım bugun ilk yapışım bakarmısınız ikisi aynı renkte sanki sizce yumurtlamış mıEki Görüntüle 2094440 Eki Görüntüle 2094440
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim bugün yaptığımıda atıyorum hemen ayrıca çok önemli detayı söylememişim ben pco hastasıyım adetim hiç düzenli değildi 3aydır düzenli oyuzden ovu testi aldım fakat bir kaç sitede pco hastalarına ovu testinetki etmediği söyleniyor lh yüksek olduğu için koyu çıkacağı söyleniyor bu konu hakkında bilgisi olan var mıYumurtan serbest kalmış bu gece ve yarını degerlendir 24 saat yaşadığı için
Normalde silikleşmesi gerekirdi eeee şimdi nasıl olucak eğer eşinizin degerleri iyi ise belirgin günler ve bi ertesi gün deneyin bencedünkü gönderdiğimden daha koyu
Evt işte bu bu geceyi degerlendirin bacaklar havada kalsın bi süre yada yastık koy öyle beklecnm sabah yaptığımla akşam yaptığıma bakarmısın silikleşmiş
çok saol cnm valla hiç beklemiyordm ki pco hastasıyım birde test doğru sonuç vermez diye düşünüyordum ama hayırlısı bakalım herkesin gönlüne göre versinEvt işte bu bu geceyi degerlendirin bacaklar havada kalsın bi süre yada yastık koy öyle bekleegerr mümkünse yarın aksama doğru tekrar deneyin
Aminçok saol cnm valla hiç beklemiyordm ki pco hastasıyım birde test doğru sonuç vermez diye düşünüyordum ama hayırlısı bakalım herkesin gönlüne göre versin
Doktorun dedikleri bana da garip geldi ama bence bugünü ve önümüzdeki birkaç günü değerlendir. Biz Ovulasyon kullanarak hepimiz bu iki koyu çizgiyi yakalayınca Hamile kaldık ki benimkiler bu kadar koyu bile değildi. Bence aklını bulandırma canım, bugünlerde hamile kalman çok yüksek
Doktorun dedikleri bana da garip geldi ama bence bugünü ve önümüzdeki birkaç günü değerlendir. Biz Ovulasyon kullanarak hepimiz bu iki koyu çizgiyi yakalayınca Hamile kaldık ki benimkiler bu kadar koyu bile değildi. Bence aklını bulandırma canım, bugünlerde hamile kalman çok yüksek
Ben hep çift çizgiyi yakalıyorum yumurtladım sanıyordum megersem yumurta rezervim full olmasına ragmen yumurtam olgunlaşmıyormus bunu 21. Gün yapılan progesteron testi ile anladem e2 degeride önemli yani çift çizgi sadece salgılanmak için gerekli hormon yumurta küçükse bi anlam ifade etmiyorBirde birşey sormak istiyorum yumurta çatladığında yumurta sıvısı olmadığı oluyormu.Yami ben çatladığına hem testten hemde şiddetli kasık ağrısı sonrası ağrımın azalmasından anlıyorum ama çatlama sıvısı yok rahimde
Hamilede okabilirsiniz bu testler hamileliktede çift çizgi çıkıyo ben hamileligimin ikisinide ovülasyon testinden ögrenmiştin
Adet dönemim yeni bitti olamam malesef ondan öncesindede düşük yapıp kürtaj olmuştumHamilede okabilirsiniz bu testler hamileliktede çift çizgi çıkıyo ben hamileligimin ikisinide ovülasyon testinden ögrenmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?