İnternette sağlıkla ilgili sayfalarda (forumlar değil) çoğunlukla 14 günde adet olunur yazıyordu. Ben de o yüzden sormak istedim daha erken ya da gec olabiliyor mu diye. Benimki bugün yani beklediğim gibi 14.günde geldi ama dediğin gibi degisiyordur belki de bazen :)İlla 14 gün olacak diye bir kural yok. Herkesin bünyesi farklı ve erken ya da geç yumurtlama olabiliyor bu durumda 14 gün diye stabil bir rakam vermek doğru olmaz.
Hanımlar Merhaba,
Ben predictor marka ovulasyon testi aldım ve hiçbirşey anlamadım.4 gün boyunca test yaptım.fakat testlerin üzerinde hangisi referans çizgisi hangisi test çizgisi yazmıyor.
Testi ilk yaptığım gün (resimde en alttaki test ) her iki çizgide biraz koyu çıktı ,sonraki günler koyuluk azaldı.
Testlerin görüntüsünü atıyorum.Lütfen benimle bilgilerinizi paylaşabilirmisiniZ.
İnternette sağlıkla ilgili sayfalarda (forumlar değil) çoğunlukla 14 günde adet olunur yazıyordu. Ben de o yüzden sormak istedim daha erken ya da gec olabiliyor mu diye. Benimki bugün yani beklediğim gibi 14.günde geldi ama dediğin gibi degisiyordur belki de bazen :)
Testinizde ilk ıslanan yer yani sağdaki çizgi t çizgisidir. ikincisi de control çizgisi. Eklediğiniz resimleri görmüyorum tekrar eklerseniz yorum yapabilirim.
Yumurtlama olmasa da regl olunabilir. 1 yılı aşmış süreniz. Eğer hiç gitmediyseniz bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.Geçen ay 9.gun basladim hep negatif çıktı belki geç baslamisimdir diye bu ay adetinin bittiği gün başladım yine hep negatif.Ne saçma bir testmis.1,5yil oldu hiçbir sorunumuz yok ama çocukta yok sinirlerim bozuldu artik.Bu testede hiç güvenmiyorum çok gereksiz ve saçma sürekli negatif nedir yani silik bile çıkmıyor yumurtlamiyomuyum desem nasıl hasta olayım
Evet yumurtlama döneminiz gelmiş. Bu günleri değerlendirin geç yumurtlamış olabilirsiniz bu ay.Selam kızlar. Bacagımı kırdım 5 gündür test yapmıyordum. 17. Günde yumurtlama bitmiştir zaten diye bugun bi yaptım sanırım yumurtlama dönemim. Bana yardım eder misiniz şimdi napmalıyım. Bat 13 agustos
Tesekkür ederiiimEvet yumurtlama döneminiz gelmiş. Bu günleri değerlendirin geç yumurtlamış olabilirsiniz bu ay.
Kizlar bende bu ay basladim bu teste ama hic ayni koyulukta olmadi tam t cizgisi koyulasti derken ertesi gun kayboldu sizve neden
Cinsiyet önemli degilse öncesindede sonradında da olsun yani 15 inden 22 ye kadarki 1 haftayı degerlrndir her ay aynı gün ovülasyon olacak diye bişey yok sperm 3 gün yaşıyo teorisine göre 19 dan önceki günler daha garanti benceKızlarr merabaa benmde adet döngm 28 takwim yumurtlama günümü 19u olarak göstryo geçen ayda owülasyon testi kullanmsdm tam 19u akşamı cift cizgi aynı koyulkta ckmsdı ama olmadı tabi sizden ricam sizce cizginin aynı koyulkta oldğu gecemi yoksa ertesi günmü yaşıyan arkdslar önerilernze çok ihtiyacm war
Ben hep snraki gün diyr biliyrm canım. Ama biz koyu ciktigi gunde ertesi gunde yapmistikKızlarr merabaa benmde adet döngm 28 takwim yumurtlama günümü 19u olarak göstryo geçen ayda owülasyon testi kullanmsdm tam 19u akşamı cift cizgi aynı koyulkta ckmsdı ama olmadı tabi sizden ricam sizce cizginin aynı koyulkta oldğu gecemi yoksa ertesi günmü yaşıyan arkdslar önerilernze çok ihtiyacm war
Ben hep snraki gün diyr biliyrm canım. Ama biz koyu ciktigi gunde ertesi gunde yapmistik
Bu soru banaysa benim 2 çocugum oldu allah bağışlarsa 2.si 6 aylık şuanPeki suan hamilemsn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?