Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Sağol canım bu ay ikinci kez denicem yanlış bir şey yapmak istemiyorum ara ara rahatsız edicem seni

Sağol canım bu ay ikinci kez denicem yanlış bir şey yapmak istemiyorum ara ara rahatsız edicem seni
Tabiki elimden geleni yaparım canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın sıvı alımına da dikkat et ama sakın teste geç başlama ben adetin 14 günü pozitif i yakaladım bu ay geçen ayda 9 unda yakalamıştım

Pazar günü ilişki olmuş yumurta da pazartesi çatlamış olmalı spermler 3 gün yaşıyormuş rahimde zaten senin durum karışıkda olsa senin zamanlaman iyi olmuş

Merhaba kızlar,
Dijital ovulasyon testi kullanan var mı aranızda? Dün yaptım negatifti,bugün resimdeki gibi gülen yüz çıktı, şimdi bu iki gün orda görünecek mi? Şu an test pozitif ama eşim yarın gelecek o zaman ilişki olsa da şansımız olur mu ?ayyy kafam çok karıştı

Eklentiler

• IMG_3460.JPG
    65,2 KB · Görüntüleme: 145
ever

canım eşin bugün olsaydı üç gün değerlendir derdim ama yarın da olur heö yarın dahada büyük ihtimal çatlama oluck muhtemelen yarın ve bir sonraki günü değerlendirin canım

canım eşin bugün olsaydı üç gün değerlendir derdim ama yarın da olur heö yarın dahada büyük ihtimal çatlama oluck muhtemelen yarın ve bir sonraki günü değerlendirin canım
Canım biz malesef eşimle ayrı kalmak zorundayız benim işim nedeniyle. Eşimin de bir gece nöbeti oluyor bir gece evde oluyor. Yani cuma ve pazar günü görüşebilcez belki cumartesi sabah değerlendirilebilir.... ayrıca eşim üç ay önce varikosel ameliyatı oldu, yani sperm sayısı zaten sıkıntılı olduğu için bu iş bizde iki katı stres yapıyor

canım cumayı değerlendirin o gün çok önemli cteside değerlendirmeye calışın gene zamn bulursamız ertesi gün evdeyse o gğnğde değerlendirseniz iyi olabilir ama cuma günü mühim hayırlısı olsun hakkınızda hepimizin hakkında keşke aynı zamnda einize keçiboynuxu kürü de yapsaydınız mutlaka denemelisiniz

Evicap ve klomen kullanıyor doktorumuz yazdı. Keçiboynuzu da işte eve geldikçe ben veriyorum öyle yiyor.. haftada bir gün görüştüğümüz için pek ilgilenemiyorum kürüyle. Annesi falan da hayatta benim gibi dolanmaz peşinde :/ içimde bi umut var ama nedense inşallah nasip olur hepimize

Arkadaşlar merhaba bende bugün ovulasyon testi yaptım. Sonuç pozitif dimi?Yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• 20170112_170546.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 164
canım pozitif görünüyor ama sen iki saat sıvı alımını kestinmi birde en az dört saat idrara çıkmaman lazım
yok arkadaşım test bugün geldi heyecanla yaptım bende. ikisinin arasında 6 saat var.Birde yatmadan yapsam idrar tutarak .Ayrıca yanıtın için çok teşekkür ederim

o
yok arkadaşım test bugün geldi heyecanla yaptım bende. ikisinin arasında 6 saat var.Birde yatmadan yapsam idrar tutarak .Ayrıca yanıtın için çok teşekkür ederim
dikkat etmemene rağmen çıktıysa doğrudur yumurtlama zamanındır rica ederim ne demek yap istetsen srn bilirsin

Benim testim dün pozitifti gülen yüz vardı,bugün yaptım boş daire çıktı. Şimdi bitti mi yani yumurtlama

Benim testim dün pozitifti gülen yüz vardı,bugün yaptım boş daire çıktı. Şimdi bitti mi yani yumurtlama
gülen yüz olanındab kullanmadım brn canım çift çizgi çıkıo brnmkinde onun hakkında pek bilgim yok üzerinde ne yazıo oku istersen vardır acıklaması

gülen yüz olanındab kullanmadım brn canım çift çizgi çıkıo brnmkinde onun hakkında pek bilgim yok üzerinde ne yazıo oku istersen vardır acıklaması
Ya ben onu pahalı diye almıyodum,eşimin teyzesi Almanya'dan getirdi. Prospektüs Türkçe değil ki internette de iki gün sabit gülen yüz olur bu iki gün hamile kalmak için en verimli günlerdir yazıyor. Benimkisi sabit kalmadı ertesi günü yoktı. Sanırım bendeki eski model test. Bugünü değerlendirdik hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…