Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yani karar weremedim şuan napsak ki
Şimdi normal kaset tipi olanlar fiyat olarak uygun 50 tanesini 30tl gibi bişeye almıştım ben. Dijital olanın içinden 20 test çıkıyor o da yaklaşık 200 lira. bana çok pahalı geldiği için dijital almıyordum,eşimin teyzesi Almanya'dan getirdi. Maddi yönden sıkıntıya düşürmezse sizi bence dijital olanı alın

Şimdi normal kaset tipi olanlar fiyat olarak uygun 50 tanesini 30tl gibi bişeye almıştım ben. Dijital olanın içinden 20 test çıkıyor o da yaklaşık 200 lira. bana çok pahalı geldiği için dijital almıyordum,eşimin teyzesi Almanya'dan getirdi. Maddi yönden sıkıntıya düşürmezse sizi bence dijital olanı alın
Eczanelerdede içinde çoklu olarak satılıyo deqil mi yoksa internetten mi alayım? Bide marka olarakda en iyisi hanqisiyse söylersen çok memnun olurum Digital olanı banada pahalı qeldi şuan

Eczanelerdede içinde çoklu olarak satılıyo deqil mi yoksa internetten mi alayım? Bide marka olarakda en iyisi hanqisiyse söylersen çok memnun olurum Digital olanı banada pahalı qeldi şuan
Ben hiç eczaneden almadım, zaten yaşadığım yerde de muhtemelen yoktur. Ha burda okuduğuma göre eczaneden alınca biraz pahalıya geliyormuş. Bendekilerin markası laboquık. Gebelik testi falan da hediye ediyorlar yanında. N11.com dan alıyorum.başka marka deneyimim olmadığı için en iyisi diyemem ama denemeye değer

Ben hiç eczaneden almadım, zaten yaşadığım yerde de muhtemelen yoktur. Ha burda okuduğuma göre eczaneden alınca biraz pahalıya geliyormuş. Bendekilerin markası laboquık. Gebelik testi falan da hediye ediyorlar yanında. N11.com dan alıyorum.başka marka deneyimim olmadığı için en iyisi diyemem ama denemeye değer
Anladım canım dijitallerinde markası war mı tek bir çeşit mi?

Anladım canım dijitallerinde markası war mı tek bir çeşit mi?
Clearblue biliyorum sadece. Benimki de ondan bak resim ekledim pozitif olursa böyle çıkıyor

Eklentiler

• IMG_3460.JPG
    IMG_3460.JPG
    65,2 KB · Görüntüleme: 141
kızlar merhaba konunun işl 67 sayfa okuduktan sonra aktif olma kararı aldım :) 15 temmuzda 7 haftalık düşük yaptım hipertroid hastasıydım doktor hamile kalmama çok şaşırmıştı bu hastalık hamileliğe engel demişti ama düşük riskimin çok yüksek olduğunu da eklemişti :( 5 eylülde troid ameliyatı olup bezleri komple aldırdım ve 3 aydır bebiş için çalışıyoruz.bu ay 7 günlük bi gecikme oldu test yaptım negatif çıktı yalnız normalde 3 gün sancı çekerdim 1 gün sancım oldu göğüslerim 1 hafta önceden ağrımaya başlardı bu kez hiç ağrım olmadı ama kırmızı kartı gördük :duduk: sormak istediğim üstüne görme olayını yaşayan var mı? ilk hamileliği ile ikinci hamileliği arasında fark yaşayan oldu mu?

Arkadaşlar testi mi yorumlar mısınız .32günde bir adet oluyorum 17.günüm bugün hep Silikti çizgi bugün koyulaşma oldu sizce yumurtladım mı?????

Eklentiler

• IMG_1660.JPG
    IMG_1660.JPG
    37,9 KB · Görüntüleme: 149
Bana da bir yorum yaparmisiniz luften

Eklentiler

• 20170123_104007_HDR.jpg
    20170123_104007_HDR.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 179
Back