Attınmı testi hemen benimki baya bekledikten sonra silik çizgi çıkmıştı bir bak bakalım tekrarYaptimda maalesef tek cizgi cikti. Adet gunum yarin bakalim... hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attınmı testi hemen benimki baya bekledikten sonra silik çizgi çıkmıştı bir bak bakalım tekrarYaptimda maalesef tek cizgi cikti. Adet gunum yarin bakalim... hayirlisi
Ben de adet oldum inş ikinci denememde olur.Eczaneden aldığım testlerin fiyatları yüksekti.önerceğiniz bi test var mı çizgilerin net çıktığı??
Ben laboquicik marka aldım canım çokda memnundum hiç yanıltmadı g.gidiyordan aldım 20 ovulasyon 6 gebelik testi vardı 22 liraBen de adet oldum inş ikinci denememde olur.Eczaneden aldığım testlerin fiyatları yüksekti.önerceğiniz bi test var mı çizgilerin net çıktığı??
benim de bir oğlum var farkermez ama kızı da tatmak isterdim:) peki şimdi kız çocuk için çift çizgiyi gördükten ne kadar sonra ilşki olması lazım? böyle şeylere çok inanmasam dabenimde bir oğlum var sırf yumurta takibi yapıp çatlama olduğu gün ilişki olmasın kızım olur belki diye ovulasyon testi aldım ama daha sonra hemen bu ay olmasını istedim ve çatlama gününde ilişki oldu ve hemen hamile kaldm ilk aydan:) sanırım erkek olacak bu hesaba göre. hayırlısı olsun umarım sağlıklı doğsunda kısmet artık :) illa kız istiyorsanız benim gibi acele etmeyin :)
benim de bir oğlum var farkermez ama kızı da tatmak isterdim:) peki şimdi kız çocuk için çift çizgiyi gördükten ne kadar sonra ilşki olması lazım? böyle şeylere çok inanmasam da
anladım canım o zaman ben aynen dediğin gibi yaptım silikleştiği zamanları değerlendirmedim 12. günde en sın ilşki oldu ama böylede tutacak mı bakalım? çünkü çift çizgiyi gördüğü günü degerlendirenler hamile kalamaya biliyor da ertesi gün daha yüksek sanırım ihtimal ayy napim nasip olmadı sonraki günleri değerlendirmek tutacakmı acaba hayırlısu olsun
tamam canım inşaallah hayırlısıyla tutar:)canım spermler 3 güne yakın yaşıyor biliyorsun bence olabilir tabiki çatladığı gün olasılık daha fazla ama sonuçta mantıken tutabilir. benim kaybettiğim bebeğim eşim şehir dışına çıkmıştı ve ilişkiden 3 gün sonra yumurta döllenmiş. olabiliyor yani kısmet hayırlısı olsun inşallah bizi haberdar etmeyi unutma :)
Teşk canım bir sorum olacak bu testleri saat kaçta uyguluyordunuz?Ben laboquicik marka aldım canım çokda memnundum hiç yanıltmadı g.gidiyordan aldım 20 ovulasyon 6 gebelik testi vardı 22 lira
ama ilk hamileliğimde en çok dikkatimi çeken şey ilşki esnasında acayip yumurtalıklarım aprımıştı çok acı çekmiştim acaba diyorum tam yumurtlama anınamı denk geldi oğluşum oldu:) ama şimdi ağrı fln yasamadım ya acaba diorum olmadımı sende yaiadın mı canım o sırada acı?[/QUO
canım oğlumda o kadar üstüne düşmemiştim hiç hatırlamıyorum malesef . bunda öyle bir durum olmadı ama herkesin bünyesi farklı belki sende bu şekilde belli ediyordur kendini
Saat 3 de yapyordum canım benTeşk canım bir sorum olacak bu testleri saat kaçta uyguluyordunuz?
Günde bir kez miSaat 3 de yapyordum canım ben
Ben adetten hemen sonra başladım canım her kadının yumurtlama günü farklı oluyormuş günü kaçırmamak için birkaç gün sonra koyulaşma ya başlayınca günde ikikere yaptım en koyuyu yakalamak için saat 12 de birde akşam 7 de yaptım testleri internetten almıştım çoktu yaniGünde bir kez mi