Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben de adet oldum inş ikinci denememde olur.Eczaneden aldığım testlerin fiyatları yüksekti.önerceğiniz bi test var mı çizgilerin net çıktığı??

Ben de adet oldum inş ikinci denememde olur.Eczaneden aldığım testlerin fiyatları yüksekti.önerceğiniz bi test var mı çizgilerin net çıktığı??

Ovula diye bi marka var ben netten aldim 50 ovulasyon ve 6 tane gebelik testi var 40 kusur lira gayet memnunum

Ben laboquicik marka aldım canım çokda memnundum hiç yanıltmadı g.gidiyordan aldım 20 ovulasyon 6 gebelik testi vardı 22 lira

kızlar ya kafam çok karışık ben ctesine kadar hep düzenli test yaptım ctesi koyulaşma oldu pazar gün çift çizgiyi görürüm büyük ihtimal dedim misafir fln geldi unuttum:(( sonra gece 11 de yaptım ikinci çizgi koyuya yakındı ertesi gün de öyle sonraki gün gitti şimdi benim sormak istediğim acaba pazar günü gündüz yapsaydım çift koyu çizgiyi görecekmiydim gece sine silikleşirmi aynı gün içinde? çok karışık oldu umarım anlaşılmıştır ilişki de pazar sabahı ve pazar gecesi oldu ertesi günler olmadı:(((

benimde bir oğlum var sırf yumurta takibi yapıp çatlama olduğu gün ilişki olmasın kızım olur belki diye ovulasyon testi aldım ama daha sonra hemen bu ay olmasını istedim ve çatlama gününde ilişki oldu ve hemen hamile kaldm ilk aydan:) sanırım erkek olacak bu hesaba göre. hayırlısı olsun umarım sağlıklı doğsunda kısmet artık :) illa kız istiyorsanız benim gibi acele etmeyin :)

benimde bir oğlum var sırf yumurta takibi yapıp çatlama olduğu gün ilişki olmasın kızım olur belki diye ovulasyon testi aldım ama daha sonra hemen bu ay olmasını istedim ve çatlama gününde ilişki oldu ve hemen hamile kaldm ilk aydan:) sanırım erkek olacak bu hesaba göre. hayırlısı olsun umarım sağlıklı doğsunda kısmet artık :) illa kız istiyorsanız benim gibi acele etmeyin :)
benim de bir oğlum var farkermez ama kızı da tatmak isterdim:) peki şimdi kız çocuk için çift çizgiyi gördükten ne kadar sonra ilşki olması lazım? böyle şeylere çok inanmasam da

benim de bir oğlum var farkermez ama kızı da tatmak isterdim:) peki şimdi kız çocuk için çift çizgiyi gördükten ne kadar sonra ilşki olması lazım? böyle şeylere çok inanmasam da

aslında ben inanıyordum bana mantıklı gelmişti :) koyu renk olduğu gün ilişki oldu hatta iki gün üst üste aynı şekilde koyu oldu orda durmam gerekiyordu ama beklemek istemedim hemen olmaz belki diye düşündüm bide 33 yaşındayım diye ama oldu allaha şükür bakalım 3 ay sonra belli olur cinsiyeti ama bence erkek :)

anladım canım Hayırlısı olsun inşaallah sağ sağlim doğsun darısı isteyen herkese bana da:) şimdi kız bevek için sadece çift çizgiyi gördüğün gün mü ilişki olacak ertesi gün olmayacak mı tam acıklasan

tabiki önce Allahtan ama ben okuduklarıma göre fikrimi söyleyim istersen. adetin bittikten sonra sık sık ilişki olacak iki güne bir olursa bence daha mantıklı sperm kalitesi açısından daha sonra koyu gördüğünde ilişki olacak silikleşene kadar ikinci çizgi silikleşince ilişki kesilecek çünkü yumurta çatlamak üzere oluyor. çatladığında erken ölen y spermleri orda olmadığı için meydan x li spermlere kalıyor:) ayrıca y spermleri daha hızlıymış çatlama gününde ilişki olursa önden y spermleri gideceği için erkek olma ihtimali daha fazla oluyor. tabi bunlar hep teorik herşey Allahtan. bende hep kız istiyordum ama bi bebek kaybettim genetik testinde kız olduğunu öğrendim ondan sonra biraz kendimi frenledim allahın gücüne gidecek diye korkuyorum

anladım canım o zaman ben aynen dediğin gibi yaptım silikleştiği zamanları değerlendirmedim 12. günde en sın ilşki oldu ama böylede tutacak mı bakalım? çünkü çift çizgiyi gördüğü günü degerlendirenler hamile kalamaya biliyor da ertesi gün daha yüksek sanırım ihtimal ayy napim nasip olmadı sonraki günleri değerlendirmek tutacakmı acaba hayırlısu olsun

ama ilk hamileliğimde en çok dikkatimi çeken şey ilşki esnasında acayip yumurtalıklarım aprımıştı çok acı çekmiştim acaba diyorum tam yumurtlama anınamı denk geldi oğluşum oldu:) ama şimdi ağrı fln yasamadım ya acaba diorum olmadımı sende yaiadın mı canım o sırada acı?

anladım canım o zaman ben aynen dediğin gibi yaptım silikleştiği zamanları değerlendirmedim 12. günde en sın ilşki oldu ama böylede tutacak mı bakalım? çünkü çift çizgiyi gördüğü günü degerlendirenler hamile kalamaya biliyor da ertesi gün daha yüksek sanırım ihtimal ayy napim nasip olmadı sonraki günleri değerlendirmek tutacakmı acaba hayırlısu olsun

canım spermler 3 güne yakın yaşıyor biliyorsun bence olabilir tabiki çatladığı gün olasılık daha fazla ama sonuçta mantıken tutabilir. benim kaybettiğim bebeğim eşim şehir dışına çıkmıştı ve ilişkiden 3 gün sonra yumurta döllenmiş. olabiliyor yani kısmet hayırlısı olsun inşallah bizi haberdar etmeyi unutma :)

canım spermler 3 güne yakın yaşıyor biliyorsun bence olabilir tabiki çatladığı gün olasılık daha fazla ama sonuçta mantıken tutabilir. benim kaybettiğim bebeğim eşim şehir dışına çıkmıştı ve ilişkiden 3 gün sonra yumurta döllenmiş. olabiliyor yani kısmet hayırlısı olsun inşallah bizi haberdar etmeyi unutma :)
tamam canım inşaallah hayırlısıyla tutar:)

ama ilk hamileliğimde en çok dikkatimi çeken şey ilşki esnasında acayip yumurtalıklarım aprımıştı çok acı çekmiştim acaba diyorum tam yumurtlama anınamı denk geldi oğluşum oldu:) ama şimdi ağrı fln yasamadım ya acaba diorum olmadımı sende yaiadın mı canım o sırada acı?[/QUO

canım oğlumda o kadar üstüne düşmemiştim hiç hatırlamıyorum malesef . bunda öyle bir durum olmadı ama herkesin bünyesi farklı belki sende bu şekilde belli ediyordur kendini

Günde bir kez mi
Ben adetten hemen sonra başladım canım her kadının yumurtlama günü farklı oluyormuş günü kaçırmamak için birkaç gün sonra koyulaşma ya başlayınca günde ikikere yaptım en koyuyu yakalamak için saat 12 de birde akşam 7 de yaptım testleri internetten almıştım çoktu yani

Back