Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Testini atma biraz beklet canım benim geçen ay sonradan ikinci çizgi çıktı ama düşük yaptım idrarda gebelik adeti bir kaç gün geçince çıkıyor benimde yarın adet günüm test yaptım varla yok arasında ikinci çizgi var ama bekliyorum bakalım koyulaşacakmı diye
Canım nekadar bekliyorsun benimkinde o ikinci çizgi hiç Yok.

Canım nekadar bekliyorsun benimkinde o ikinci çizgi hiç Yok.
Valla geçen ay gece uyumadan bir bakayım dedim bir baktım ki hafif çizgi var ertesi gün kan vermiştim hamileydim bugün de sabah yaptım şimdi yine hafif çizgi var cuma kan verecem bakalım

Valla geçen ay gece uyumadan bir bakayım dedim bir baktım ki hafif çizgi var ertesi gün kan vermiştim hamileydim bugün de sabah yaptım şimdi yine hafif çizgi var cuma kan verecem bakalım
İnş vardır bebiş canım.Hayırlı haberlerini bekliyorum☺️Benim de bugün adet günüm iki üç gün geçerse kan tahlili yaptırırım artık

İnş vardır bebiş canım.Hayırlı haberlerini bekliyorum☺️Benim de bugün adet günüm iki üç gün geçerse kan tahlili yaptırırım artık
İnşallah hüsrana uğramayız canım sen yine testi atma gece yatarken dikkatli bak inşallah ikinci çizgi çıkar canım

Evet canım 61.66 çıktı hamileymişim yumurtlama nın 12 inci günü bugün geçen ay yine 12 günde test yaptırmıştım 38 çıkmıştı bu daha yüksek acaba iyimiki kafam çok karışık
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.erken yaptırdığından değer düşüktür gittikçe yükseliyor

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.erken yaptırdığından değer düşüktür gittikçe yükseliyor
İnşallah canım havalarda soğuk sürekli nasıl gidip tahlil verecem bilemiyorum ayın 17 sine randevum var acaba hiç gitmesem ozaman gidip direk keseyi falan görürmüyüm

Kizlarrrr adetime daha 2 gun var ama ben dayanamayip test yaptim ilk kez ikinci cizgi belli belirsiz cikti lutfen yorumlarmisiniz

Eklentiler

• IMG-20170106-WA0010.jpg
    IMG-20170106-WA0010.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 155
Kizlarrrr adetime daha 2 gun var ama ben dayanamayip test yaptim ilk kez ikinci cizgi belli belirsiz cikti lutfen yorumlarmisiniz
Gebelik testi yapsana sen canım yoksa hamilemisin bu testlerde genelde ikinci çizgi çıkıyor ama silik oluyor sanki seninki koyu gibi geldi

arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum. heyecanlandım.şubat gibi hamile kalmayı istıyorum ve 2 oğlum var.kız bebek için çift çizgiden öncemi ilişki olmak gerek acaba

arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum. heyecanlandım.şubat gibi hamile kalmayı istıyorum ve 2 oğlum var.kız bebek için çift çizgiden öncemi ilişki olmak gerek acaba
Canım bildiğim kadarıyla adetten hemen sonra sık ilişki olacak birde yumurtlamadan iki gün öncesi ilişkiyi keseceksin yani yumurtlama günleri eşinle beraber olmayacaksın diye okumuştum

Canım bildiğim kadarıyla adetten hemen sonra sık ilişki olacak birde yumurtlamadan iki gün öncesi ilişkiyi keseceksin yani yumurtlama günleri eşinle beraber olmayacaksın diye okumuştum
o zaman bu ay ben hangi gün yumurtlamam oluyor onu öğrenmem gerek.tşk ederim,hayırlısı tabiki en başta :)

kızlar adetin 20.ve 21.günü ard arda ilişki oldu ve bugün yaptığım testte silikleşti sizce bugün tekrar ilişki olmalı mı yani aslında bugün mü çatlama oldu :sus:

Eklentiler

• 15908989_1535545429845257_1446044996_o.jpg
    15908989_1535545429845257_1446044996_o.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 246
kızlar adetin 20.ve 21.günü ard arda ilişki oldu ve bugün yaptığım testte silikleşti sizce bugün tekrar ilişki olmalı mı yani aslında bugün mü çatlama oldu :sus:
Aslında spermler 3 gün yaşarmış ama sen riske atma bugünüde değerlendir canım evet bugün çatlamış

Back