• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

14 gün.jpg 15 gün.jpg

merhaba bende ovula testi kullanıyorum ilk kez... Dünkü testim aynı koyulukta gibiydi bugünkü testimde T çizgisi C den daha koyu bu ne anlama geliyor
Yumurtan olgunlaşmış canım.gün içinde testi tekrarla hafif açılma olduğunda ilişkiye gir

Canım pahalı olması önemli değil. ...önemli olan hassasiyeti....20 mIU / ml olması lazım çünkü zaten vucutta lh hormonu var 10 larda....lh pikini 20 mIU / ml yi geçiyor o zaman t çizgiyi c den koyu görüyorsun. ...bende internetten sipariş ettim 50 tane....sende bi bak internetten istersen. ...Allah herkese gönlüne göre verir inşallah
ilk kez denedim bu ay sonuç alamazsam internetten bakıcam artık

Tekrar gece yaptim testi Ama acilma olmadi renginde ayni koyuluktaydi
Canım benim bir kızım var 5 yaşında eğer ovulasyon günü birlikte olunursa erkek olabileceği söyleniyor ne yapacağımı bilemedim şimdi:KK43:eğer birde hayırlısıyla oğlumuz olursa bu sitresten kurtulurum diye düşünüyorum ne yapayım acaba şimdi:skandal:

Canım benim bir kızım var 5 yaşında eğer ovulasyon günü birlikte olunursa erkek olabileceği söyleniyor ne yapacağımı bilemedim şimdi:KK43:eğer birde hayırlısıyla oğlumuz olursa bu sitresten kurtulurum diye düşünüyorum ne yapayım acaba şimdi:skandal:
Forumda okudum çift çizgi çıktığı ve diğer günlerde ilişki olanlarda da erkek bebiş olmuş.Tabi tecrübe arkadaşlara da sormak gerek

Canım benim de iki kızım vardı.bende burdan öğrendim uyguladım.öncelikle ovulasyon testinde en koyu çizgiyi yakala.sonra açılma olduğunda ilişkiye gir

5LQknd.jpg

Üstteki dünkü testim.. dünde konu açıp sormuştum.. bilen arkadaşlar yumurtlama günün, değerlendir demişlerdi ve öyle yaptık..

Alttaki de bu akşam yaptığım test, çatlamış mi sizce? Bugün annem de kalacağım için değerlendiremiyoruz..

Back