- 12 Ağustos 2016
- 274
- 494
- 33
Ben ovula marka kullandım ilk ay hamile kaldımSlm kızlar ovalasyon testinde hangi markayı önerir siniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ovula marka kullandım ilk ay hamile kaldımSlm kızlar ovalasyon testinde hangi markayı önerir siniz
Ben ovula marka kullandım ilk ay hamile kaldım
Yumurtan olgunlaşmış canım.gün içinde testi tekrarla hafif açılma olduğunda ilişkiye girmerhaba bende ovula testi kullanıyorum ilk kez... Dünkü testim aynı koyulukta gibiydi bugünkü testimde T çizgisi C den daha koyu bu ne anlama geliyor
ilk kez denedim bu ay sonuç alamazsam internetten bakıcam artıkCanım pahalı olması önemli değil. ...önemli olan hassasiyeti....20 mIU / ml olması lazım çünkü zaten vucutta lh hormonu var 10 larda....lh pikini 20 mIU / ml yi geçiyor o zaman t çizgiyi c den koyu görüyorsun. ...bende internetten sipariş ettim 50 tane....sende bi bak internetten istersen. ...Allah herkese gönlüne göre verir inşallah
ilişki ilişki bugün yarın mutlaka hatta dünde olması gerekiyordu oldu mu?
ilişki ilişki bugün yarın mutlaka hatta dünde olması gerekiyordu oldu mu?
Canım benim de böyleydi günü değerlendirdimEki Görüntüle 1929064 kızlar sizce nasıl test bir gün daha bekliyeyimmi ki acaba
Ozaman akşama doğru tekrar yapim testi işe koyulmaya başlıyayımCanım benim de böyleydi günü değerlendirdim
Testleredevam ettim hep tek çizgiydi tekrar bi yumurtlamam olmadı.adetime yakın test yapcam artıkOzaman akşama doğru tekrar yapim testi işe koyulmaya başlıyayımpeki canım sende gelişme varmı sonuç ne oldu
Yumurtan olgunlaşmış canım.gün içinde testi tekrarla hafif açılma olduğunda ilişkiye gir
Canım benim bir kızım var 5 yaşında eğer ovulasyon günü birlikte olunursa erkek olabileceği söyleniyor ne yapacağımı bilemedim şimdiTekrar gece yaptim testi Ama acilma olmadi renginde ayni koyuluktaydi
İnşallah en yakın zamanda sende isteyen hersin de sağlıklı hayırlı bebişleri gelirTestleredevam ettim hep tek çizgiydi tekrar bi yumurtlamam olmadı.adetime yakın test yapcam artık
Forumda okudum çift çizgi çıktığı ve diğer günlerde ilişki olanlarda da erkek bebiş olmuş.Tabi tecrübe arkadaşlara da sormak gerekCanım benim bir kızım var 5 yaşında eğer ovulasyon günü birlikte olunursa erkek olabileceği söyleniyor ne yapacağımı bilemedim şimdieğer birde hayırlısıyla oğlumuz olursa bu sitresten kurtulurum diye düşünüyorum ne yapayım acaba şimdi
![]()
Tamam tekrara devam 12 saatte birTekrar gece yaptim testi Ama acilma olmadi renginde ayni koyuluktaydi
Canım benim de iki kızım vardı.bende burdan öğrendim uyguladım.öncelikle ovulasyon testinde en koyu çizgiyi yakala.sonra açılma olduğunda ilişkiye girCanım benim bir kızım var 5 yaşında eğer ovulasyon günü birlikte olunursa erkek olabileceği söyleniyor ne yapacağımı bilemedim şimdieğer birde hayırlısıyla oğlumuz olursa bu sitresten kurtulurum diye düşünüyorum ne yapayım acaba şimdi
![]()