Amin canım inşallah ovulasyon testi aldım yine Dr ara verme dedi acaba yumurtlama olurmuki acaba hemen başlasammikiPes etme tedbirini al tevekkulunu rabbime birak..hersey iyi olcak insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah ovulasyon testi aldım yine Dr ara verme dedi acaba yumurtlama olurmuki acaba hemen başlasammikiPes etme tedbirini al tevekkulunu rabbime birak..hersey iyi olcak insallah
Gebelik testine birde birkaç saat geçtikten sonra bak benimki öyle olmuştu negatif çıktı sonra işlerimi bitirdikten sonra tekrar baktım ikinci çizgi silik çıkmıştı adet günümdü ama ne yazıkki düşük yaptımArkadaslar bana yardimci olun..ilk defa adetim gecikti bugun 3 gun gebelik testi yaptim negatif..hic gecikmez benim adetlerim...kafayi yiycem sadece sari akintim var...(
Canını sıkma kuzum benm inşallah hamişssindr eğer değilsende bu dönemde gecikme olabilir mevsim değişikliğinden hava birden soğudu kendini sıcak tut bide doktoruna yarın gitmelisin bence randevun yoksa çünkü üç gün geçmiş clearblue markası iyi yarın Onuda dene bakalım stres yapma herşeyin güzel olacağını düşün canm benm![]()
Gebelik testine birde birkaç saat geçtikten sonra bak benimki öyle olmuştu negatif çıktı sonra işlerimi bitirdikten sonra tekrar baktım ikinci çizgi silik çıkmıştı adet günümdü ama ne yazıkki düşük yaptım
Amin canım inşallah ovulasyon testi aldım yine Dr ara verme dedi acaba yumurtlama olurmuki acaba hemen başlasammiki
Hakkında hayırlısı olsun canım kan verseydin keşke birde ona baksaydın bazen idrarda hamileliği geç belli olanlar oluyorCnm yapiyorum onu olmasi gereken gri cizgisi var sadece renk yok hic bir sekilde
Bugun dijital olani yaptim aynj negatif
Beklemekten baska carem yok artik![]()
Canım senin yumurtlama geçmiş kaç günde bir adet oluyorsun sen birde her kadınınki farklı oluyor benim de yumurtlama 10 uncu günde oluyormuş bir kere kaçırdım seninki gibi oldu geçen ay adet biter bitmez yaptım 10 uncu günde yakaladım hamile kaldım fakat düşük yaptım şimdi yine hemen kanama bitince başladım
Amin canım inşallah hepimizin umutları bu ay gerçekleşir30 günde bir oluyorum 7 aralık adet başlangıcım 8 gün adet uzunluğum 10.gün testi yapmaya başladım cift cizgiyi gördüm gördükten sonraki günleri değerlendirdim.Demekki sen de erken yumurtluyorsun canım.cok geçmiş olsun inş her şey istediğin gibi olur
Hakkında hayırlısı olsun canım kan verseydin
Dr aradim bugun uzerine 10 gun say ve gel iltrasyon ve kan tahlili yapalim dedi..bekliycem artik sokturucu tavsiye etmedi dogal olarak gelmesinden yanayim dedi 3 cm lik kistime bile ilac vermedi dogal yolla gider dedi..bekliycem artik..
Evet canım 2kez yumurtlamayı ben de duydum testlere devam etsem mi diye düşünüyorum .inşAmin canım inşallah hepimizin umutları bu ay gerçekleşirbazı kadınlar ayda iki kerede yumurtlama yaşıyorlarmış
Testin çoksa devam et bence ama senin testler pahalı testlere benziyor ben internetten alıyorum hem çok hem ucuz oluyor günde ikitane yapıyorumEvet canım 2kez yumurtlamayı ben de duydum testlere devam etsem mi diye düşünüyorum .inş
Kuzum yarın silikleşirse dün yumurtlama gününmüş yarında aynı saate yap çok su içmeden dikkat et eğer dahada koyulaşırsa Yen'i başlıyrsndrİyi akşamlar Kızlar ben 31 günde adet oluyorum yani yumurtlamam 17. Gün hesapladgm zaman. Tabi ilk defa Ovulasyon testi getirttim bu ay, ama ilk defa bugün yaptım birini öğlen birini az önce yaptım durum nedir sizce dün yapsaydım tamda yumurtlama günümdü ne çıkcaktı acaba :)) tabi boş geçmedik günleri ama sinir oldum nerden anlıcam şimdi![]()
Çok saol ya düşünüp duruyodum yarın silikleşirse yarın çatlamış oluyo dmi bugün bişey olmadı zaten dün oldu diye peşpeşe olmasın dedik yenilenmemiş oluyoya sprmler yarın çatlarsa yarın olsun o zaman, esimde ameliyat oldu 1 ay önce bu 2. Ayımız inşallah hayırlısyla olurKuzum yarın silikleşirse dün yumurtlama gününmüş yarında aynı saate yap çok su içmeden dikkat et eğer dahada koyulaşırsa Yen'i başlıyrsndr
İnşallah Allah gönlüne göre verir kuzum bugünde değerlendirsen daha ii olur riske atma bence ovulasynda beraber 5 günü kullanan var ama bende senin gibi yeniyim bu ay ovulasyon yaptm bakalım ne olacak daha 7 gün var dua edelim birbemizeÇok saol ya düşünüp duruyodum yarın silikleşirse yarın çatlamış oluyo dmi bugün bişey olmadı zaten dün oldu diye peşpeşe olmasın dedik yenilenmemiş oluyoya sprmler yarın çatlarsa yarın olsun o zaman, esimde ameliyat oldu 1 ay önce bu 2. Ayımız inşallah hayırlısyla olur