Allah bağışlasın canım. Silikleştiği gün tek ilişki olsaydı canım . Ben sana dedim. Allah bilir umarım gönlüne göre olur.İki kızım var inşallah bir de oğlum olursa süper olur
İki defa olursa neden olmasın ki önemli olan yumurtlama öncesi ilişki olmaması değil mi canımAllah bağışlasın canım. Silikleştiği gün tek ilişki olsaydı canım . Ben sana dedim. Allah bilir umarım gönlüne göre olur.
Erkek bebek için tek ilişki yapılyorİki defa olursa neden olmasın ki önemli olan yumurtlama öncesi ilişki olmaması değil mi canım
Ee zaten yumurta 24 saat canlı kalıyormuş ikinci ilişki belki boşuna gitti.Erkek bebek için tek ilişki yapılyor
Hmm sağol canım.hamile kalmazsam diğer ay tek ilişki yaparım.ben daha önce yumurtlama takibi yaptırdım doktora iki ay gittim doktor bana üç gün ilişki veriyordu erkek bebek için ama.
Valla denediler tuttu bilememHmm sağol canım.hamile kalmazsam diğer ay tek ilişki yaparım.ben daha önce yumurtlama takibi yaptırdım doktora iki ay gittim doktor bana üç gün ilişki veriyordu erkek bebek için ama.
Doğru canımKızlar merhaba bende kız bebek isteyenler topiğindeyim size bir sorum var kız bebek için adet sonrası yumurtlama gününe kadar sık ilişki, ovü testinde çift çizgiyi tamamen koyu gördüğümde yani tam yumurtlama günündede ilişki olacak ertesi gün silikleşmeye başladığından itibaren korunmaya başlayacağız yani doğrumu anladım? Konuşulmuş bu konu daha önce ama bi türlü anlayamdım Mazur görün
Teşeküür ederim yarın bat günümde adet olacak gibiyim adet bitiminde bu yöntemi deneyeceğimde iyice emin olayım dedim teşekkür ederimDoğru canım
Önemli değil inşaallah tutar :):)Teşeküür ederim yarın bat günümde adet olacak gibiyim adet bitiminde bu yöntemi deneyeceğimde iyice emin olayım dedim teşekkür ederim
Ayy canım öncelikle merhabamerhaba,bende regl tarihimden sonra sık denemeler yaptık,teste çift çizgiyi gördüğüm ilk akşam da ilişki oldu.Çift çizgiyi 2 akşam üst üste gördüm.2.akşam denemedik.Hamileyim.11.haftadayım,haftaya doktora gidicem bakalım cinsiyeti öğrenebilecek miyim?
Selam canım merakla bekliyorum anlatacaklarınıKızlar doktordan cıktım yoldayım eve gidiyorum anlatıcam sizlere doktorda dedi yum günü erkek öncesi kız diyee
cnm burayı okuyorum sayfa 800 deyim telefonda kayıtlı kalınca buraya yazışım başka topiğe yazacaktım yaniiSelam canım merakla bekliyorum anlatacaklarını
Kimler devam ediyor kimler hamile bende daha bekliom.8 gun var bata cilarmi erken gebelik yapsamcnm burayı okuyorum sayfa 800 deyim telefonda kayıtlı kalınca buraya yazışım başka topiğe yazacaktım yanii
Olsun canım sen anlat biz okuruzcnm burayı okuyorum sayfa 800 deyim telefonda kayıtlı kalınca buraya yazışım başka topiğe yazacaktım yanii
Selam.cnm.bende yumurtlamadan bir gun önce ilisli oödu baskada olmadi ondan önce olduda sonrasi olmadi bekliom.bata 8 gun var hayirlisi dua edin banadaevet bugünü boş bırakırsan daha iyi oluur :) umudunu sakın yitirme ama ben çift çizgiden bir gece önce olan ilişkiden gebe kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?