- 16 Ağustos 2016
- 79
- 44
- 88
- 37
Çok sevindim canım ya hemen kan testi yaptırHAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Hayırlı uğurlu olsun inşaallah canım bizede sonuç bildirKAN TESTİ YAPTIRACAKTIM EŞİM ALDI OKULDAN.O YÜZDEN HEMEN TEST ALDIM.ARTIK YARINA ÇÜNKÜ YARIN DERSİM YOK.AYYYY ÇOK SEVİNDİM.........
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM
Aslinda bu ay ovulasyon testini duzgun yapamadim.cunku bayrama denk geldi.yeme icme derken test yapamadim.ama gecen ay yaptigim zaman 14.yumurtlama olmus.ona gore bu ayda da tahmini 14.gun yumurtlama olmustur diye 12 ve 13.gunleri degerlendirdik.14.gun bisey olmadi.ve 15.gunu degerlendirk.hic ummuyirdum.cunku hic belirti yok.ta kii 2 gun once tekrar ovulasyon testini yapana kadar.testin iki cizgisi de koyu olunca suphelendim.bu kadar..hic beklemedigim,olmaz dedigim zaman oldu.halbuki gecen KESIN gozuyle bakiyordum.kismet.Rabbim ne zaman dilerse oluyor.
Yumurtlama gunumu tam tutturmama ragmen olmadi bu ayda maalesf Bakalim 1 ay daha denicem
Yani adet olduğum günden hesaplayınca doğru olduğunu düşündüm. Önümüzdeki ay farklı bi marka denicem sonrada uğraşmak istemiyorum. Kafa sürekli orda oluyo.Farkli markalar farkli gunleri yumurtlama gunu gosteriyor
Teste guvenip birakmayin bence
İyi ettin tekrar hayırlı olsunTestten sonra ayrica kan testine gerek duymadim.haftaya doktora randevu aldim.zaten bugun de adet olmadim.kasiklarim batiyor ozellikle sag.
Tsk edermm.iyi gecelerrİyi ettin tekrar hayırlı olsun
TEBRİK EDERİM, İNŞALLAH KISA ZAMANDA BEN DE HAYIRLISIYLA HAMİLE KALABİLİRİM...GALİBA HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?