Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

KAN TESTİ YAPTIRACAKTIM EŞİM ALDI OKULDAN.O YÜZDEN HEMEN TEST ALDIM.ARTIK YARINA ÇÜNKÜ YARIN DERSİM YOK.AYYYY ÇOK SEVİNDİM.........

Aslinda bu ay ovulasyon testini duzgun yapamadim.cunku bayrama denk geldi.yeme icme derken test yapamadim.ama gecen ay yaptigim zaman 14.yumurtlama olmus.ona gore bu ayda da tahmini 14.gun yumurtlama olmustur diye 12 ve 13.gunleri degerlendirdik.14.gun bisey olmadi.ve 15.gunu degerlendirk.hic ummuyirdum.cunku hic belirti yok.ta kii 2 gun once tekrar ovulasyon testini yapana kadar.testin iki cizgisi de koyu olunca suphelendim.bu kadar..hic beklemedigim,olmaz dedigim zaman oldu.halbuki gecen KESIN gozuyle bakiyordum.kismet.Rabbim ne zaman dilerse oluyor.

Sizi bulmuaken sorayim sakincasi yoksa :)
Adetin ilk gunu ilk leke gelen gunu mu saydiniz
Yoksa ilk kanama baslangici gununumu

Bir de yasiniz kacti? Gencsiniz saniyorum

Bu gruptaki herkese en yakin Zamanda istedigi olmasi dilegiyle tebrikler tekrar

Farkli markalar farkli gunleri yumurtlama gunu gosteriyor
Teste guvenip birakmayin bence
Yani adet olduğum günden hesaplayınca doğru olduğunu düşündüm. Önümüzdeki ay farklı bi marka denicem sonrada uğraşmak istemiyorum. Kafa sürekli orda oluyo.

Testten sonra ayrica kan testine gerek duymadim.haftaya doktora randevu aldim.zaten bugun de adet olmadim.kasiklarim batiyor ozellikle sag.

merhaba kızlar... bir sorunum bir türlü çözemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. pkolu olduğum için adetlerim düzensiz ve ovu testi ile yumurtlama tarihlerimi kontrol etmeye çalışıyorum. sat 21.09du 6gün sürdü yani 26sında bitti.. görselleri atıyorum üzeri yazısız olan bu güne ait yani 9. güne. çatlaması için erken mi? çünkü 8. güne göre daha çık şuan t çizgisi. sizce ne yapmalıyım?

Eklentiler

• 20160926_105913.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…