- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Sizce çatladı mi yoksa ben çatlicam
Siliklesmesi catladigini gosteriyor ama siz devam edin bence
Yukarida yazdigim gibi baska markalar la arasinda 3 gun oynuyor catlama gunu icin
Siz bir hafta daha devam edin bence
YUMURTA ÇATLAMASI EYLÜLÜN 15-16 SIYDI.ADETİME 3 GÜN KALDI..TEKRAR MI ÇATLAMIŞ OLABİLİR ?Yumurtan catlayacak olabilir mi?
YUMURTA ÇATLAMASI EYLÜLÜN 15-16 SIYDI.ADETİME 3 GÜN KALDI..TEKRAR MI ÇATLAMIŞ OLABİLİR ?
Evet dun gebelik testi yapmistim.negatif. ins hamilwyimdir.yine bir umut dogdu.bu sefer gecikme olur mu diye bekleyip kan testi oyle yaptiririm.gecen ay adet gunu gelmeden 2 gun once yaptirmistim olmamaisti.bu sefer bekleyebilirsem bekleyecemBelki yumurtadir belki gebeliktir belli olmaz cnm gebelik baktın mı
Sizce çatladı mi yoksa ben çatlicam
onu da belirti saymam havalar çok soğudu usutmusum durya bi garip bu testler önce silk başladı sonra koyulaştı çok heyecanlandım :) silkleşmeye başladı herşey yolunda dedim tekrar koyu çıktı toplam 10 test yaptım bakalım oldumu meraklardayım bu arada inanılmaz bel ve kasık agrım oldu sende belirtiler neydi canım
Testin markasını öğrenebilir miyim?
TABİ MİRATECH 25,90 FİYATI ECZANEDEN ALDIM İÇİNDE 5 TANE VAR AMA BEN ERKEN BAŞLADIĞIM İÇİN YETMEDİ İKİ KUTU ALDIM inşallah bebeişim olurda değer :)Testin markasını öğrenebilir miyim?
İlk idrarlami yaptın ?ARKADAŞLAR BAT 28 EYLÜL. AZ ÖNCEKİ OVULASYON TESTİM. BUNA BAKARAK HAMİLELİK VAR DENEBİLİR Mİ?
Olabilirde olmayabilirde inşallah güzel haberin olurARKADAŞLAR BAT 28 EYLÜL. AZ ÖNCEKİ OVULASYON TESTİM. BUNA BAKARAK HAMİLELİK VAR DENEBİLİR Mİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?