Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım kız erkek farketmiyorsa eger test siliklesince yumurta catlamis oluyor yani sen denemeye devam et yarin catlayabilir 2gün sürende var
Ben ovulasyon testi almadım ama ultrasonda takip ettirdim doktor dün çatlar demişti inşallah öyle olmuştur.erkek bebek için yumurtlama takibi yaptırıyorm

ben ovulason testi yapcaktm aslında ama yapmadm cnm ya genelde 35 günde bi oluyorum sen?
Bende 26 günde bir oluyorum.iki adet arası süre kısa olduğu için ovulasyon testi kullandım.bende ilk defa bu ay kullandım.inşallah işe yaramıştır insan yapacağını yaptıktan sonra beklemesi çok zor oluyor hergün kendimde bir belirti varmı diye bakıyorum ama hiç sanmıyorum olduğunu benim adet döngüm kısa olduğu için belirtiler şimdiden başlardı diye düşünüyorum

olsun cnm hayırlısı napalım ama bende cok pozitif düşünemiyorum nedense :)

olsun cnm hayırlısı napalım ama bende cok pozitif düşünemiyorum nedense :)
resmen vücudumuzla savaşıyoruz yanlış belirti verdin diye de kavga ediyoruz :) beklemekten başka çaremiz yok.hepimiz için hayırlısı olsun ama en yakın zamanda da gelsin inşallah bebişlerimiz

resmen vücudumuzla savaşıyoruz yanlış belirti verdin diye de kavga ediyoruz :) beklemekten başka çaremiz yok.hepimiz için hayırlısı olsun ama en yakın zamanda da gelsin inşallah bebişlerimiz
gelsinn ya hevesle bekliyoruz anlamıyorum bazıları tek seferde nasıl hamile kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…