Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Test bu cnm evet gelenkrdn yaptm

Eklentiler

• _20160903_132649.JPG
    40,5 KB · Görüntüleme: 65
Az önce yumrtlama testi yptm onda ne sonuç çıkacak die oda silik çıktı kafam karma karışık ne olur yrdm

Merhaba canım. ...bence bu test positiv yani hamilesindir. .inşallah. ......
Inşallah cnm ya belirti de yaşıyorum ama kndimi çok kaptrmk istmyrm her yerim agryr ayaklrm belim karnım ve gögüslerim acıyor brde ateşm yüksek özellikle başm çok agryr ama bilemedim grçktn hamile miyim

30-31 değişiyor her ay hemen hemen aynı gün oluyorum 1 gün önce veya sonra oluyorum yani
9 eylül adet başlangıcından 18. Günüm oluyor aşılama ile hamile kaldım kızıma o zaman bile 18. Günde hazır oldu yumurtalar aşılama için, birde ben troid hastasıyım eğer bu ay bu şekilde olmazsa hayıt suyu kullanıcam önümüzdeki ay hayırlısı olsun inşallah

Hmm anladim canim benimde 26 günde bir oluyor o yuzden yumurtlama da erken oluyor tabi.hayit suyu ne ise yariyor peki ?

Hmm anladim canim benimde 26 günde bir oluyor o yuzden yumurtlama da erken oluyor tabi.hayit suyu ne ise yariyor peki ?
Hayıt suyu hakkında araştırma yaparsan Google da daha açıklayıcı bilgi bulabilirsin hormon dengeleme de işe yarıyor ayrıca yumurta büyümesine yardımcı hayıt suyu kullanarakta çok hamile kalan var ben kullandım ama hipotroid im varmış bilmiyordum kalmadım hamile bu ay içinde geç kaldım inşallah gerekte kalmaz

Hmmm tamam bi arastirayim.senin ne zaman bat

İlk defa yapıyorum sizce ne zamn ilişki olmalı bu sabah oldu

Eklentiler

• 20160904_215232.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…