Testi tekrarla derim ben hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberlerinizi bekliyoruzTest bu cnm evet gelenkrdn yaptm
Yumurtlama yakın oluyor diye biliyorum düzenli yapmaya devam edin, düzenli ilişki ile.Az önce yumrtlama testi yptm onda ne sonuç çıkacak die oda silik çıktı kafam karma karışık ne olur yrdm
Yanlış anladım ben o Zaman, adetin geçmesini bekle bakalım gebelik testi yaparsın inşallah hamilesindirCnm bnm adetime iki gün vr yumrtlama günüm gçti
Inşallah cnm saolYanlış anladım ben o Zaman, adetin geçmesini bekle bakalım gebelik testi yaparsın inşallah hamilesindir
Canım mesaj attım sana ozeldenSelam canim ayni günün aksamina ve ertesi gunun aksamina calisma olmali.bende 2.cocuk icin uğraşıyorum Rabbim inşallah tez zamanda gonderir bize evlatlarimizi
Merhaba canım. ...bence bu test positiv yani hamilesindir. .inşallah. ......Test bu cnm evet gelenkrdn yaptm
Inşallah cnm ya belirti de yaşıyorum ama kndimi çok kaptrmk istmyrm her yerim agryr ayaklrm belim karnım ve gögüslerim acıyor brde ateşm yüksek özellikle başm çok agryr ama bilemedim grçktn hamile miyimMerhaba canım. ...bence bu test positiv yani hamilesindir. .inşallah. ......
Adetin kac gunde bir oluyor?İnşallahbugün ilk testimi yaptım negatif , geç yumurtluyorum ben o yüzden bakalım ilerleyen günlerde ne olacak, pepapp a göre 9 eylül yumurtlama günüm
BendeeeCanım mesaj attım sana ozelden
30-31 değişiyor her ay hemen hemen aynı gün oluyorum 1 gün önce veya sonra oluyorum yaniAdetin kac gunde bir oluyor?
9 eylül adet başlangıcından 18. Günüm oluyor aşılama ile hamile kaldım kızıma o zaman bile 18. Günde hazır oldu yumurtalar aşılama için, birde ben troid hastasıyım eğer bu ay bu şekilde olmazsa hayıt suyu kullanıcam önümüzdeki ay hayırlısı olsun inşallah30-31 değişiyor her ay hemen hemen aynı gün oluyorum 1 gün önce veya sonra oluyorum yani
Hmm anladim canim benimde 26 günde bir oluyor o yuzden yumurtlama da erken oluyor tabi.hayit suyu ne ise yariyor peki ?9 eylül adet başlangıcından 18. Günüm oluyor aşılama ile hamile kaldım kızıma o zaman bile 18. Günde hazır oldu yumurtalar aşılama için, birde ben troid hastasıyım eğer bu ay bu şekilde olmazsa hayıt suyu kullanıcam önümüzdeki ay hayırlısı olsun inşallah
Hayıt suyu hakkında araştırma yaparsan Google da daha açıklayıcı bilgi bulabilirsin hormon dengeleme de işe yarıyor ayrıca yumurta büyümesine yardımcı hayıt suyu kullanarakta çok hamile kalan var ben kullandım ama hipotroid im varmış bilmiyordum kalmadım hamile bu ay içinde geç kaldım inşallah gerekte kalmazHmm anladim canim benimde 26 günde bir oluyor o yuzden yumurtlama da erken oluyor tabi.hayit suyu ne ise yariyor peki ?
Hmmm tamam bi arastirayim.senin ne zaman batHayıt suyu hakkında araştırma yaparsan Google da daha açıklayıcı bilgi bulabilirsin hormon dengeleme de işe yarıyor ayrıca yumurta büyümesine yardımcı hayıt suyu kullanarakta çok hamile kalan var ben kullandım ama hipotroid im varmış bilmiyordum kalmadım hamile bu ay içinde geç kaldım inşallah gerekte kalmaz
23 eylül, senin ?Hmmm tamam bi arastirayim.senin ne zaman bat
Sabah tekrar ilişki olması lazım sanırımİlk defa yapıyorum sizce ne zamn ilişki olmalı bu sabah oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?