Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Doktorunuza guvenin bence
6 ay deneyin dediyse sans gormustur
Bir kac doktorun gorusunu de alabilirsin

Gunaydinlar bu testler dun ve
en alttaki bu sabahki
Catladi mi sizce? ?
Nasil degerlendireyim

Eklentiler

• image.jpeg
    22,6 KB · Görüntüleme: 79
Cnm bzm de snçlrmz sizinki gibiydi bn de keçi boynuzu kürü yaptm ve bn hamile klmştm ama yaşamadı tkrrdn test yaptrdk Gecen gün snçlr iki katına çkmş düzlr inşallah sizinkinde

Kızlar merhaba ovulasyon testi yaptım sizce ben ne zaman yumurtladım yada hiç yumurtlamadım mı acaba pkoluyum ve adetim düzensiz

Eklentiler

• P_20160827_161325.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 77
En alttakinin bir üstündeki en koyu duruyor çok ilginç ya hepsi nasıl çift çizgi çıkıyor ki

Dun cift cizgiyisabah gorunde 4 saatte bir test yaptim
Ne zaman siliklesecek diye sabah koyuluk azalmisti
Aksama bakalim siliklesince catladi demek oluyor sanirim

Canimm ben yine adet oldum
Ben hic anne olamiycam sanirim
Yaaaa olur mu oyle sey hemen umitsizlige mi kapilicaz yani nerde inanc nerde azim ? Hemen yelkenleri suya indirmek yok oyle! Dua edicez gülüm hep birlikte bol bol dua edicez ve hep birlikte basaricaz.biraz daha sabir.gonlunu ferah tut ve yakında bebeğinin geleceğine inan canim

İnşallah canım rabbim hepimizin gönlünü biliyor duamiz belli... adetin ilk günü böyle oluyorum maalesef ..rabbim sağlık sıhhat versin evimizin huzuru daim olsun Allah eslerimizi evimizden eksik etmesin bunlar daha önemli aslında çocuk 2. Planda...ama işte bazen bunlar aklımıza gelmiyor Umutsuzluga katılıyoruz.. doğru soyluyorsunuz kızlar bir birimize hatırlatalım bunlari birbirimize destek olalım

Kizlar enteresan bir konu:
Laboquick cift cizgi hamile kalamaya elverisli gun gosteriyor
Ayni idrarla predictor testini yaptim elverisli gun degil diyor
İlginc degil mi?

Eklentiler

• image.jpeg
    36,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…