Kızlar eşimin sperm testi sonuçlarını yorumlabilecek var mı aranızda ya doktorumuz pek ilgilenmedi 6 ay daha deneyin dedi açıklama bile yapmadı arastirmalarimin verdiği sonuclar ve Saraçoğlunun videolarindan çıkarımlarim düşük gibi sanki ileri hareketli fln ya..
sayı 78mil
total motilite 44
hızlı ileri 1
yavaş ileri 38
yerinde hark 5
hareketsiz 56
morfoloji
normal form 4
patolojik form 96
Bu ay keçiboynuzu kürüne başladık bata son 3 gün heycanla bekliyorum ama icimdeki his olumsuz
En alttakinin bir üstündeki en koyu duruyor çok ilginç ya hepsi nasıl çift çizgi çıkıyor kiGunaydinlar bu testler dun ve
en alttaki bu sabahki
Catladi mi sizce? ?
Nasil degerlendireyim
Cnm bzm de snçlrmz sizinki gibiydi bn de keçi boynuzu kürü yaptm ve bn hamile klmştm ama yaşamadı tkrrdn test yaptrdk Gecen gün snçlr iki katına çkmş düzlr inşallah sizinkindeKızlar eşimin sperm testi sonuçlarını yorumlabilecek var mı aranızda ya doktorumuz pek ilgilenmedi 6 ay daha deneyin dedi açıklama bile yapmadı arastirmalarimin verdiği sonuclar ve Saraçoğlunun videolarindan çıkarımlarim düşük gibi sanki ileri hareketli fln ya..
sayı 78mil
total motilite 44
hızlı ileri 1
yavaş ileri 38
yerinde hark 5
hareketsiz 56
morfoloji
normal form 4
patolojik form 96
Bu ay keçiboynuzu kürüne başladık bata son 3 gün heycanla bekliyorum ama icimdeki his olumsuz
Canimm ben yine adet oldumyaaaa çok heyecanlı bebiş yolda bebiş yoldamutlaka haber ver tatlım dualarım seninle
Üzülme cnm ya eminim herşeyin zamanı vardır agacı meyvesiz bırkmayan Rabbim bizi de evlatsız bırakmayacaktr elbetCanimm ben yine adet oldum
Ben hic anne olamiycam sanirim
Hızlı ileri ve normal form düşük değil mi ya ?Cnm bzm de snçlrmz sizinki gibiydi bn de keçi boynuzu kürü yaptm ve bn hamile klmştm ama yaşamadı tkrrdn test yaptrdk Gecen gün snçlr iki katına çkmş düzlr inşallah sizinkinde
Evet düşük ama keçi boynuzu kürüyle düzelir daha dogrusu bzm düzeldi sizi bilememHızlı ileri ve normal form düşük değil mi ya ?
En alttakinin bir üstündeki en koyu duruyor çok ilginç ya hepsi nasıl çift çizgi çıkıyor ki
Evet canımDun cift cizgiyisabah gorunde 4 saatte bir test yaptim
Ne zaman siliklesecek diye sabah koyuluk azalmisti
Aksama bakalim siliklesince catladi demek oluyor sanirim
İnşallah canım yaa. Sen keciboynuzunu nasil uyguladinÜzülme cnm ya eminim herşeyin zamanı vardır agacı meyvesiz bırkmayan Rabbim bizi de evlatsız bırakmayacaktr elbet
Yaaaa olur mu oyle sey hemen umitsizlige mi kapilicaz yani nerde inanc nerde azim ? Hemen yelkenleri suya indirmek yok oyle! Dua edicez gülüm hep birlikte bol bol dua edicez ve hep birlikte basaricaz.biraz daha sabir.gonlunu ferah tut ve yakında bebeğinin geleceğine inan canimCanimm ben yine adet oldum
Ben hic anne olamiycam sanirim
6 7 tane keçi boynuzunu 2.5 brdak klorsuz su ile 5 dk kaynattm snra 20 dk demlentikden snra bir bardagını gece yatarken bir bardagını sabah aç karnını içti cnm eşimİnsa
İnşallah canım yaa. Sen keciboynuzunu nasil uyguladin
İnşallah canım rabbim hepimizin gönlünü biliyor duamiz belli... adetin ilk günü böyle oluyorum maalesef ..rabbim sağlık sıhhat versin evimizin huzuru daim olsun Allah eslerimizi evimizden eksik etmesin bunlar daha önemli aslında çocuk 2. Planda...ama işte bazen bunlar aklımıza gelmiyor Umutsuzluga katılıyoruz.. doğru soyluyorsunuz kızlar bir birimize hatırlatalım bunlari birbirimize destek olalımYaaaa olur mu oyle sey hemen umitsizlige mi kapilicaz yani nerde inanc nerde azim ? Hemen yelkenleri suya indirmek yok oyle! Dua edicez gülüm hep birlikte bol bol dua edicez ve hep birlikte basaricaz.biraz daha sabir.gonlunu ferah tut ve yakında bebeğinin geleceğine inan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?