Hosbulduk canım :) yaa bide bisey var aklima takilan okulda cocuklarla cok kosturuyorum bazen oyun falan oynuyoruz hoplamamin ziplamamin zararı olur mu ki dikkat ediyorum ama bazen dalginligima denk gelebiliyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic bisey olmaz sakinan gözecop batarmis ddüşme ustune ben hamileyken bile unutuyosum hamile olduğu langir langir kosturuyodum sonra aklima geliyordu son 3haftaya kadarda calistim
Hic bisey olmaz sakinan gözecop batarmis ddüşme ustune ben hamileyken bile unutuyosum hamile olduğu langir langir kosturuyodum sonra aklima geliyordu son 3haftaya kadarda calistim
yok canım ya Rabbim verecekse hiç bişey olmaz nasibi yoksa da bağlasan durmaz takılma bence
Ohh valla icimi rahatlattiniz kizlar bugun cok kosturdum diye vicdanen rahatsiz olmaya baslamistim :)
Baya koyu ama ben hic yakalamadigim icin kesin konusmayayimcanim sen hamile degil misin sanki baska bi topicte oyle hatirliyorum yanlis mi hatırlıyorum:26:
Yasocummm bende 3gundur ateşini olcuyorum 35.1 hep))teste se basladim hadi bakalim ofd
Yasocummm bende 3gundur ateşini olcuyorum 35.1 hep))teste se basladim hadi bakalim ofd
okul öncesi falan mı canım branşın
Sınıf canim bide bu sene 1. Sınıf :)
durucum sen ne iş yapıyorsun
sabah hemen uyanınca ölçüyorsun di mi? sıcak hava etkilemiyor mu?burası çok sıcak mesela ateş gibi uyanıyorum ben:26:
Yok aksam ustu olcuyorum CNN istanbuldayim ben bursa bugün resmen dolu yagdi kar gibi her yer de kar vardi sanki sicak değil burasi
o konuya bakmıştım da sabah yataktan çıkmadan ölçüyorlardı da ondan öyle sordum. doğru o taraflar serin biraz daha biz burda cam açık oturuyoruz
Himm sabah ölçme olayini bilmiyordum cnmmm gelisi güzel olcuyorum valla şuan hirkayla oturuyorum usudum
Sabah yataktan hic kalkamadan olculmesi gerekiyomus canim. Ben de baslamistim sonra yanlis olctugumu ogrenince biraktim. Ama bence ovulasyon takibinde en etkili yontem ates olcme yontemi. Bide dil altindan olculmesi gerek diye okumustum. Sen iyice arastir istersen. Bosa gitmesin emeklerin.
samsung
Ben ilk hamileligimdede yapmistim kulaktan olcuyorum aman sakin kem koşturmaya olmadigi bir anda
Gerçekten farkediyo 9 u ve 13 önemli bakalim testte gore de hangisinde yumurtlama olcak
Ben ilk hamileligimdede yapmistim kulaktan olcuyorum aman sakin kem koşturmaya olmadigi bir anda
Gerçekten farkediyo 9 u ve 13 önemli bakalim testte gore de hangisinde yumurtlama olcak
İncirede baslamam gerekiyor kizlar benim.kizim krese başladıktan sonra çok simarik oldu hic kaftan anlamiyo bebek olursa hamilelikte doğduktan sonra naparim kafayi yerim herhalde korkuyorum da ilk hilelimde 4ay küstüm serumlar iğneler umarim öyle olmaz çocuklacçok zor olur
Allah büyük canım her hamilelik aynı olmayabiliyor diyorlar belki öyle olmazsın hafif geçer. kızın çok küçük değil galiba di mi
Mayis 22de 4bitti cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?