Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Lütfen dua edin. Yaaa negatif olursa yeni bir yıkım daha yaşamayım bunun için dua edin

Allah sana da bi bebek nasip etsin inşallah canım tüm kalbimle diliyorum bunu birbirimizi en iyi biz anlarız Rabbim hevesini boşa çıkarmasın amiiiin

Kizlarr nasilsinizz ben bikacgundur annemler vardi onlarla birlikteydimm calismalara 3 günlük ara vermek zorunda kaldik.yumurtlama doneminde 3 gun ard arda onun disinda gun asiri çalıştık 3 gun aradan bişey olmaz insallahh :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr nasilsinizz ben bikacgundur annemler vardi onlarla birlikteydimm calismalara 3 günlük ara vermek zorunda kaldik.yumurtlama doneminde 3 gun ard arda onun disinda gun asiri çalıştık 3 gun aradan bişey olmaz insallahh :sly:

Bişey olmaz canım ya önemli olan yumurtlama dönemini değerlendirmen :) Bende artık sıkıldım resmen görev gibi oldu bebeğe odaklanınca görev gibi oluyor yani :1::1::1:

İnşallah yaa ben sevinemiyorum henüz var mı yok mu değil de sağlıklı birşey mi değil mi ondan yani Teşekkür ederim yine de sana

İnşallah sağlıklıdır içini ferah tut Allahın izniyle sağsalim kucağına alırsın doktordan randevu alsaydın keşke hemen bi gösterseydin sonucunu o sana ne yapman gerektiğini söylerdi canım

Bişey olmaz canım ya önemli olan yumurtlama dönemini değerlendirmen :) Bende artık sıkıldım resmen görev gibi oldu bebeğe odaklanınca görev gibi oluyor yani :1::1::1:

Cok şükür onu yakaladik degerlendirdik canim aynen ya gorev gibi bide surekli olunca 3 gunde bile bayadir yapmiyomusuz gibi hissettik :)))

Cok şükür onu yakaladik degerlendirdik canim aynen ya gorev gibi bide surekli olunca 3 gunde bile bayadir yapmiyomusuz gibi hissettik :)))

Öyle bi oldu ki görev haline gelince olmayınca garip geliyor evet canım :1::1: İnşallah bu ay senden de güzel haberler alırız Allahım gönlünüzdekini nasip etsin inşallah arkadaşım :)))))

İnşallah sağlıklıdır içini ferah tut Allahın izniyle sağsalim kucağına alırsın doktordan randevu alsaydın keşke hemen bi gösterseydin sonucunu o sana ne yapman gerektiğini söylerdi canım
Canim doktor ilden gelmiş dikmişti o.yarin gideceğim inşallah yarin gel dedi. İnşallah canim farisi isteyen herkese. Ben soğan kuru ve ovulasyon testi kullanmistim onlar vesile tabi eğer hamileysem

Canim doktor ilden gelmiş dikmişti o.yarin gideceğim inşallah yarin gel dedi. İnşallah canim farisi isteyen herkese. Ben soğan kuru ve ovulasyon testi kullanmistim onlar vesile tabi eğer hamileysem

Amiinnn canım Allah herkese nasip etsin kimseye hasretini çektirmesin. Belirtisi falan yok mu peki bulantı kasık ağrısı falan

Minacim hosgeldin:3: yumurtlama gunlerini degerlendirmissin ya takma gerisi bos:1:

Back