Lütfen dua edin. Yaaa negatif olursa yeni bir yıkım daha yaşamayım bunun için dua edinYeni bi hamile haberi mi alıyoruz yoksaaa hadi bakalım inşallah canım ya güzel bi haber bekliyoruz senden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen dua edin. Yaaa negatif olursa yeni bir yıkım daha yaşamayım bunun için dua edinYeni bi hamile haberi mi alıyoruz yoksaaa hadi bakalım inşallah canım ya güzel bi haber bekliyoruz senden![]()
Yok canım 15.15 de alcamVarmi gelisme canim?
Bende bu hafta test yaptircam hayirlisi:)
Lütfen dua edin. Yaaa negatif olursa yeni bir yıkım daha yaşamayım bunun için dua edin
Matematik canım. Ayyy evet yaa hazır olmaya çalışıyorum ama yok hazırlayamadım kendimi ya bi şokkkk hamile değilim ya da hamileyim artık o az sonra
Allah sana da bi bebek nasip etsin inşallah canım tüm kalbimle diliyorum bunu birbirimizi en iyi biz anlarız Rabbim hevesini boşa çıkarmasın amiiiin
Canım 19 çıktı değerim kafam çok karıştı yaa sizce?Haklisin ya insan hazirlayamiyor kendini kacta cikacak sonuc![]()
Canım 19 çıktı değerim kafam çok karıştı yaa sizce?
Kizlarr nasilsinizz ben bikacgundur annemler vardi onlarla birlikteydimm calismalara 3 günlük ara vermek zorunda kaldik.yumurtlama doneminde 3 gun ard arda onun disinda gun asiri çalıştık 3 gun aradan bişey olmaz insallahh :sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah yaa ben sevinemiyorum henüz var mı yok mu değil de sağlıklı birşey mi değil mi ondan yani Teşekkür ederim yine de sana5in üstü pozitif canım hayırlı olsunnnn 19 daha çok yeni oluyor bildiğim kadarıyla :))))))![]()
İnşallah yaa ben sevinemiyorum henüz var mı yok mu değil de sağlıklı birşey mi değil mi ondan yani Teşekkür ederim yine de sana
Bişey olmaz canım ya önemli olan yumurtlama dönemini değerlendirmen :) Bende artık sıkıldım resmen görev gibi oldu bebeğe odaklanınca görev gibi oluyor yani![]()
Cok şükür onu yakaladik degerlendirdik canim aynen ya gorev gibi bide surekli olunca 3 gunde bile bayadir yapmiyomusuz gibi hissettik :)))
Canim doktor ilden gelmiş dikmişti o.yarin gideceğim inşallah yarin gel dedi. İnşallah canim farisi isteyen herkese. Ben soğan kuru ve ovulasyon testi kullanmistim onlar vesile tabi eğer hamileysemİnşallah sağlıklıdır içini ferah tut Allahın izniyle sağsalim kucağına alırsın doktordan randevu alsaydın keşke hemen bi gösterseydin sonucunu o sana ne yapman gerektiğini söylerdi canım
Canim doktor ilden gelmiş dikmişti o.yarin gideceğim inşallah yarin gel dedi. İnşallah canim farisi isteyen herkese. Ben soğan kuru ve ovulasyon testi kullanmistim onlar vesile tabi eğer hamileysem
Cok şükür onu yakaladik degerlendirdik canim aynen ya gorev gibi bide surekli olunca 3 gunde bile bayadir yapmiyomusuz gibi hissettik :)))
Canim hayirli olsun daha yeni tutunuyor bebegin sana insallah saglikla tutunsun adetin gecmis miydi? Doktor ne dedi? Arkadas geldi de yazismalari okuyamadim
Amiinnn canım Allah herkese nasip etsin kimseye hasretini çektirmesin. Belirtisi falan yok mu peki bulantı kasık ağrısı falan