Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben gec uyaniyorum ama ilk idrari on gibi yapiyorum bir saatte ne kadar hormon birikebilir ki idrarda

Mrb arkadaşlar 3 ay önce bebegimn kalbi durdugu için kürtj oldum tekrrdn bebek istyrz önceden 30 günde bir adet olurdm şmdi 27 28 günde bir oluyrm bnde ovlsyn testi sipariş vrdm bugun sizce testi kaçıncı günden itbren bşlamlym bugun adetim biteli 4 gün oldu

ben digital ovulasyon testiyle hamile kaldim,hani ustunde gulen yuz cikan ve gercekten ovulasyonu tam tamina tahmin eden pahali testlerden..
o hamileligim dusukle sonuclandi..
yilmadim..
dusukten sonra 2 ay yine kullandim o testleri ve 3. ay Allahim sen nasip edersen olacak ben bu testleri istemiyorum diyip kirdim attim o kadar para doktugum testleri ve o ay hamile kaldim Allahima sukurler olsun..
biliyorum bebek istemek o gunleri kacirmama istegi var icimizde ama gercekten benim deneyimledigim bebek gelecegi zamani seciyor,Rabbim kendine teslim olanin yuzunu gulduruyor.
bide hamile kaldigim ay cok ceviz yedim cok..
sabah aksam 1 er avuc ceviz yedim yogurt sut..yesillik..
oyle kurmus testmis yapmadim..
o ay yumurtlama oncesi akintim abartmiyorum parmak arasinda bir karistan fazla uzamisti ve yumurtanin kaliteli buyudugune dair isaretmis megersem.
kafanizi rahat tutun,en onemlisi o..

ARKADAŞLAR ŞU TESTLERE Bİ BAKAR MISINIZ. ÜSTTEKİ5/6 YAZAN DÜNKÜ TEST. ALTTAKİLER BUGUNKÜ TEST. BUGÜN KOYULAŞ DEĞİL Mİ? AMA BEN İŞİ ŞANSA BIRAKMAK İSTEMEDİM. YA TEST BUGÜN SİLİK ÇIKARSA DİYE DÜN BİRLİKTE OLDUK. ŞİMDİ NE YAPMAM LAZIM.

Eklentiler

• 20160818_121113.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 92
2 KIZIM VAR. SEZARYENLE DOĞUM YAPMIŞTIM. İNŞ BU 3.SÜ OLACAK.1 TANE DE ERKEK ÇOCUK OLSA İYİ OLUR GİBİ GELDİ. O YÜZDEN TEST KULLANIYORDUM. ŞİMDİ YUMURTLAMA ÖNCESİ İLİŞKİ HATA OLDU MU?.YOKSA BUGÜN VE YARIN OLSA YİNE OLUR MU?

arkadaslar bnde sizi uzun zamndr takip ediyorum ve bu ay ovulasyon testi aldim ve kullandim 16.gun cift cizgiyi yakaladim o gun ve cizgi kayboldug gunun ertesi sabahi esimle beraber oldum. sonuc olarak bugun hamile oldugumu ogrendimm

arkadaslar bnde sizi uzun zamndr takip ediyorum ve bu ay ovulasyon testi aldim ve kullandim 16.gun cift cizgiyi yakaladim o gun ve cizgi kayboldug gunun ertesi sabahi esimle beraber oldum. sonuc olarak bugun hamile oldugumu ogrendimm
Maşallah Allah tamammına erdirir inşallah

Hayırlı olsun cnm 28 günde bir mi adet görüuosun

Kızlar merhabalar.
Aylardır bu siteyi takip ediyorum. Evlenmeden önce bile bu siteye girip yumurtlama günleri hangi günlerde olur araştırırdım. 7 senelik ilişkimizi 4 ay önce evlenerek taçlandırdık. Ve bu sayfaya acil dönüş yaptım çünkü ilk gecemizde vajinusmuslu olduğumu öğrendim. Ilk ayımız çok zor geçti yeni yeni yendim bu saçma hastalığı. Bir bebeğimiz olmasini eşimde bende çok istiyoruz. Bu ay ovulasyon testi aldik ve inşallah günlerini degerlendirdik. Dosya ekleyecegim becerebilirsem çizgilerin net gözükmesi için renklendirdim. Rabbim isteyen herkese versin inşallah mis kokulu bebişini. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun artk bende sizlerleyim uzun bi giriş oldu galiba ama olsun

Çok düzenli olan adetim geçen ay 1 hafta geç yumurtlamamdan dolayi 1 hafta geçilmişti. Bu ayda 12. Gün çift cizgim çıktı yani erken catladi yumurta galiba. Vücudumu yanlış dinlemiyorsam o gün akıntımda su gibiydi. İnşallah olmuştur yaa

Eklentiler

• 2016-08-19-23-47-06-036.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 2016-08-19-23-48-03-032.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 75
Evet testlere göre de 12 ve 13 ü yumurtlamışsın cnm inşallah güzel haberleri alırsın

HAYIRLI OLSUN İNŞ. BEN DE ÇİFT ÇİZGİDEN 1 GÜN ÖNCE, ÇİFT ÇİZGİ GECESİNİ DEĞERLENDİRDİK. DÜN DE KOYU ÇİFT ÇİZGİ VARDI AMA DÜN BİŞEY OLMADI.BUGÜN 2. ÇİZGİ SİLİKLEŞMİŞ. BU AKŞAMI DA DEĞERLENDİRMELİ MİYİM, SİZCE?

bence degerlendirin cunku cift cizgi kayboldugu vakit yumurtlama olmus oluyor. insallah darisi tum isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…