Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar genelde yumurta çatladıgı Zamn kasıklarda agrı ve yumurta akı kıvamında akıntı geliyor bn ilk hamilelgmde öle anlamştm ve o gün birlkte oldk hamile kldm ama karnım da öldü şmdi tkrrdn çlşmalara bşladk dün de aynı şekilde kasık agrısı ve akıntı vrdı degerlndrdk inşallah bu ay hpmz mutlu haberler alrz

arkadaslar ben 4 ay denedim bebek icin.umidinizi kaybetmeyin. en sonki adetim cok farkli oldu lekelenmeler oldu 7 gun felan sonra devaminda adetim geldi 6 gunde o sekilde devam etti.bu lekelenmeden dolayi doktora gittim bana inofolic verdi sizede tavsiye ederim bu ilac degil vitamin yumurtanin buyumesini sagliyormus

Kızlar mrb ben aşılama tedavisi gördüm bu ayın 17 sinde çarşamba gece 11 de çatlatma iğnesini vuruldum .19 unda cuma saat 12 de aşılamam yapıldı . Bugunde ovulaşyon testi aldım çift çizgi çıktı yumurtam çatlamış demekmi oluyor bu hafif agrılarım var belimde karnımda

image.jpeg Bu şeklilde çıktı

Bnde anlamadım bu 3 gün ilişki önerdi doktorum pko hastasıyım ben iğneyle bile çatlamama gibi bişi olabilirmi

Kızlar genelde yumurta çatladıgı Zamn kasıklarda agrı ve yumurta akı kıvamında akıntı geliyor bn ilk hamilelgmde öle anlamştm ve o gün birlkte oldk hamile kldm ama karnım da öldü şmdi tkrrdn çlşmalara bşladk dün de aynı şekilde kasık agrısı ve akıntı vrdı degerlndrdk inşallah bu ay hpmz mutlu haberler alrz
Evet ben bu testi kullanmadan öncede akıntımdan anlıyordum çatladıgını.hafifte ağrılar oluyor kasıklarda. Sanada çok geçmiş olsun canim inşallah bu ay alırız müjdeli haberleri:anneadayı:

Back