Rica ederim umarım faydası olurÇok açıklayıcı olmuş çok tesekkur ederim doktorm bile bu kadarını anlatmadı sağol.ne kadarlık hamilesin cinsiyeti ne canım
Cnm kalin cikmasi bisey ifade etmio birebir ayni cizgi olmasi lazm. Tam koyu olmadigi surece negatif oluo zatenEki Görüntüle 1870847 Merhaba,foruma ilk kez katılıyorum,yardımlarınızı rica ederim,kafam çok karışık,Predictor marka testimin sonuçları ekteki resimdeki gibi,ayın 11inde ilk kalın çizgiyi gördüğümü farzettim, 11,12,13ü günleri çizgi hep kalındı,ayın 14ü silik çıkıp bugün yine kalına yakın bir çizgi çıktı ve ilişki günlerimde 11,12,13ünde ilişki oldu,bukdr üstüste kalın çizgi çıkması normalmidir,dönüşlerinizi bekliyorum..
bence sizin 12/08/2016 olanda ovülasyon gerçekleşmiş.Peki budurmda ekteki testlerden hangisi pozitifi gösteriyor sizce 14.08 dekimi, teşekkürlerEki Görüntüle 1871055
merhaba canim adet döneminin kacinci günündesin ve ne kadar uzun sürüyor? sanki daha denemen lazim. en sonuncu baya koyu cimis t ama daha en zirvede degil.arkadaşlar merhaba. aranıza şimdi katıldım. 5 gündür test yapıyorum. resimleri yükledim. bi bakabilir misiniz. acaba bugun koyulaş mı. sanki bana öyle geliyor. günde 4-5 defa yapıyorum Eki Görüntüle 1871152
13. Gunumdeyim. Her ay aynı sürmüyor. Bazen 28 günde bir, bazen 30, bazen 32 günde bir. O yüzden adet biter bitmez başladım. Güvenemediğimden günde 4-5 kez yapıyorum. Akşam 7 gibi tekrar yaptım 1/5 teki gibi çıktı. Galiba dediğiniz gibi 1-2 gün dahabekleyecem.merhaba canim adet döneminin kacinci günündesin ve ne kadar uzun sürüyor? sanki daha denemen lazim. en sonuncu baya koyu cimis t ama daha en zirvede degil.
canım üzgünüm ama ben çizgi göremedim malesefArkadaslar yine ben dayanamadım test yaptım adete 1 hafta var aşağı yukarı Düzensiz çünkü çizgi varmı yokmu belli değil yarım saat kafa yordum baya baktım. 40 dk sonra falan çizgi gibi oluştu saçma ama görünüyo gibi yada sadece ben görüyorum bilemedim.gerçi ilk 5 dk önemli ama sonradan çıkıp öğrenen ler var bi umit. Bide göğüslerine çok acı var
canım ben n11den aldım 20 ovulasyon testi 4 tanede gebelik testi 20 tl civarında aldımKızlar merhaba bende hamile kalamıyorum sanırım günün tutturamiyorum bu testleri nerden hangi siteden aldınız yardimci olursanız sevinirim
Kredi kartı ile mi ödeme yapılıyor canım nakit ödeme var mı kullanmaya başladın mı pekicanım ben n11den aldım 20 ovulasyon testi 4 tanede gebelik testi 20 tl civarında aldım
kapıda ödeme var mı bilmiyorum ama ben kredi kartı ile aldım.Kredi kartı ile mi ödeme yapılıyor canım nakit ödeme var mı kullanmaya başladın mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?