Mrb kizlar ikinci aydr deniyorm ben de bi senelik ewliyiz.ilk ay acemiligime geldi ama siteyi saglam takip etim sizlerden ogrendgm kadaryla intrnetten istedigm testler yarn elime gececk. Bu sabah sogan kurune basladm iki gundr de folik asit basladm. Bu ay tam techizat hazrlaniyrm:) hepimize Allah kismet etsin
erken farketmen güzel,.. biz baya vakit kaybettikten sonra burda birşeyler öğrendik birbirimizden.. hangi marka testi sipariş verdiniz ?
Tesekkur ederim cnm ya. Hepimiz icinMerhaba canım. ..hayırlısı olsun inşallah. ..
Laboquick canm. 30 lu ovulasyon olanindan. Gecen ay da ovu takibi yaptim ama olmadi bu ay da kurleri falan deniyecm. Aslnda.bu siteye bakmadan yumurtlama.gunu ne onu da bilmiodm
:)) merak etme hepimiz o yollardan geçtik.. biz de öpüşmeyle hamile kalınıyor sananlardandık :)) o kadar da değil de :))
Ben memnun kaldım kullandığım ikinci ayimda hamileyim şükürKızlar laboqucık gebelik testi güvenilir mi lütfen cevap verin. Ovulasyon testini kullanıyorum çok memnunum ama gebelik testi için çok olumsuz yorum okudum da
Canim testi yapmaya devam et . Bugün ve yarını mutlaka degerlendirArkadaşlar mrb bunlar dün ve bugün yaptıklarım koyu olanlar bugün olanlar bi sabah biri akşam. Adet düzensizliğim olduğu için tam netlestiremiyodum. Adetim biteli bugün 20. Gün. Adetleri 33 35 günü bulur. Ama ilk defa bugün tam 2 dk da koyu çıktı.nasıl değerlendirme gerekiyor.
Canim testi yapmaya devam et . Bugün ve yarını mutlaka degerlendir
Bu ovulasyon testlerini bir ben mi kullanamıyorum. Alafranga tuvalette gebelik testine bile işeyemedimSiz ovulasyon testi için o kaba sağa sola sıçratmadan nasıl hallediyorsunuz işinizi. Bir ovulasyon testi aldım ama 2 aydır kullanamadım. Verdiğim 75 lira ile kaldım.
Slm arkadaşlar. Bu ay ilkkez ovulasyon testine basladim muhtemel adet 24 ağustos. Yaklasik 10 gündür yapıyorum ve hep silik cikiyordu bugün kop köyü hatta diğer test cizgisinden bile köyü çizgiyi yakaladım.fotograf yüklemeye çalıştım ama yuklenmedi sorun oluştu.
Testi kullanip hamile kalan arkadaşlar yardımcı olur musunuz. Bu arada 2 gündür iliski olmadı testi bekliyoruz..
Hangi günler çalışma olmalı
İnşallah ikimizde tuttururuz bu ayTarihlerimiz yakın. Benimde dün ilk defa koyu çıktı. Bakalım bekliycez
İnşallah ikimizde tuttururuz bu ay
Bir yıllık evliyimBende pko var zor biraz ama Allah bilir tabi. İki senedir bekliyorum. Sizin ilk mi
Hahay wala guzelmis hic aklima gelmedi atacak bisey bulacm die dolaniyrm:)) ben de pet bardaklardan alaym dedim ama bu da olurBen testin posetin i yirtarken biraz kalın yirtiyorum küçük kese gibi oluyo onunla hellediyorum. Başka bisey kirlenmiyo :)
Canım bu gece ve yarını muhakkak değerlendir iki hafta sonra da hcg çift çizgi haberini alırız burdan İnşallahTarihlerimiz yakın. Benimde dün ilk defa koyu çıktı. Bakalım bekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?