Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Herkes merhaba, iki yıllık evliyim önceden vardiyalı çalıştığımız için şimdi de başka ilçeye tayinim çıktığı için yumurtlama dönemlerimi hep kaçırdım bu ay ilk defa testi düzenli kullanıyorum ama dört gündür koyu çıkıyor? Kaldığım ilçede laboratuvar yetersiz olduğu için baktıramıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• image.jpeg
    44,6 KB · Görüntüleme: 113
Günaydın arkadaşlar dün ben test yaptım adetimin 7. gününde bu şekilde çıktı. doktorum coraspirin verdiğinden beri 27-28 günde bir olan adetim 26 çekmeye başladı en geç ondan biraz erken yaptım ama koyulaşırmı gün geçtikçe

Eklentiler

• P_20160802_180148[1].jpg
    34 KB · Görüntüleme: 83
canım senın bence 31.07 de yumurta catlamış ogunlerı degerlendırseydın

Selamlar. ...bizde eşimle ikinci cocuğumuzu istiyoruz. Bir kaç aydır deniyoruz ve mayız ayında hamile olduğuma öğrendim ve iki gün sonra malesef düşük yaptım. Daha çok erkendi hamilelik (5. Hafta).Bu ay ovulasyon testi ile denedik. Iki gün (adetin 11. ve 12. günü) ikinci çizgi vardı ama üçüncü gün c çizgisi çok koyuydu, bu üc günü esimle degerlendirdik. Şimdi sonucu bekliyoruz....acaba positiv olurmu sizce sonuc???ilk iki günde sefaf akintimda vardi (11. , 12. gün).Baya kafama takılıyor ve sürekli düşünüyorum....bir akıl veren olursa çok sevinirim...

Selam canım inşallah tutar bende ovulasyon testi kullandım hamileyim ama c koyu olması gerekmiyor t c den daha koyu olunca yumurta çatlıyor ama sen eminsen yumurtanın çatladıgına ilişkinin . Üstünden 14 gün geçince test yap ben yaptım çıktı ilişkinin üstünden 6 gün geçince yani döllenmeden sonra sabahları baş ağrısı başlar ve göğüslerin yavaş yavaş sızlamaya başlar gün geçtikçe ağrır yani bende böyle oldu inşallah yardımcı
olabilmişimdir.

Peki ilk cocuğunun cinsiyeti nedir?

Çok sevindim senin adına hayırlı olsun inşallah sağlıklı kucağına alırsın. ...kusura bakma ben karıştırdım t C'de daha koyuydu :) teşekkür ederim hızlı cevabın için

Çok sevindim senin adına hayırlı olsun inşallah sağlıklı kucağına alırsın. ...kusura bakma ben karıştırdım t C'de daha koyuydu :) teşekkür ederim hızlı cevabın için
Ne demek arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana istediğin şeyler olursa sorabilirsin :) bu arada t c dem koyuysa tamam bu iş şimdi hiçççç stres yapma aman kasığım ağrıdı buram şuram deme boşver takma bak nasıl oluyor bide adetine 1 hafta yada 4 gün kala aynı adet sancıları çekersin inşallah olur olunca banada haber ver :)

Çok yardımcı oldun canım benim teşekkür ederim :) bir kaç gün sonra bildiririm sonucu.... bakalım hayırlısı olsun. ...

Canım sana şunu söylebilirmki gercekten benim kadar strese giren yoktur herhalde kv eş sürekli oturup ağlayan bi insamın onlar yüzünden 2 ay ovulasyon testi denedim olmadı stres yüzünden son ayımda aman bu ayda olmaz dedim eşimi kv hiçççç takmadım kızımla ilgilendim kitap okudum hiç aklıma getirmemeye çalıştım ve oldu ben bide pcoluyum
Şu stres olayını bide ben halledebilsem

İlk çocuğun mu senin canım Allah bağışlasın bu arada hayırlı olsun hakkında
Yok balım ikinci :)1 kızım var inşallah Buda erkek olur onun için yumurtlama günü ovulasyon testi kullandım bazıları saçma bulabilir yada o kadar cocuğu olmayan kadın var diyebilir ama İnan cahil bi kv ile yaşarlarsa anlarlar

yoo bu senlik bi durum değil ki Rabbim aratmasın herkesin sınavı farklı oluyo bizimde çocuk yani hiç öyle düşünme. İlk değilsin sen genelde ovulasyon gününe denk getirirsen erkek olma olasılığı yükseliyo ç

helal olsun sana inşallah bende becerebilirim şu stres olayını atmayı

zaten anlamıyorum ki stres yapmıyorum diyorum ama yine de oluyo özellikle sürekli sormalarına sinir oluyorum tabi
Bende öyle. ....Bazı zamanlar düşünmüyorum....sonra bi bakıyorum iş yerinde mutlaka birisi soruyor....sonra gelde stress olma ve düşünme :)

Kızlar merhaba dün sanki koyu çizgiyi yakaldım yorumlarmısınjz dün ilişki oldu hatta testleri tekrarlıyorum aynı anda birde az önce yaptım silik çıktı dün ve bugunmu önemli demek şimdi bugunde girmelimiyim yoksa daaha koyu çizgi çıkarmı bikaç gün sonra yumurtlama olmamışmıdır

Eklentiler

• image.jpeg
    41,5 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…