- 19 Şubat 2016
- 200
- 357
- 18
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yumurtlamissin canim bugunu kesinlikle degerlendirmelisinCnm yardımına ihtiyacım var bugün adetimin 13.günü az önce yaptığım son testi sana yolluyorum 11.gün ve 12.gün köyü çıkmıştı t biz 11.günde değerlendirdi bugün ne yapmalıyım muhtemelen dün yani 12.gün yumurtladim
Canim kasik batmasi bende belirtiydi olmaz olmaz diye birsey yok :) 3~4 gun daha sabretmen lazim erken ogrenmek icin :)8-9 gün canimakintim falan normal bi artis yok. Ama surekli kasik batmam var. Erken mi adet olacagim acaba ama olamaz 16. Günü yumurtladm...
Usutmus olabilirim diye dusunup fazla umutlanmak istemiyorum. Bir de sanki karnima igne batiriliyormus gibi oluyor yanma mi soguma mi anlayamadim. Insan dinleyince de bulur psikolojik mi acaba...Canim kasik batmasi bende belirtiydi olmaz olmaz diye birsey yok :) 3~4 gun daha sabretmen lazim erken ogrenmek icin :)
Hersey olabilir o yuzden beklemeye devam :)Usutmus olabilirim diye dusunup fazla umutlanmak istemiyorum. Bir de sanki karnima igne batiriliyormus gibi oluyor yanma mi soguma mi anlayamadim. Insan dinleyince de bulur psikolojik mi acaba...
Eki Görüntüle 1778835 kızlar bakarmısınız rica etsem siz ne görüyorsunuz
Henuz degil ama sabaha catlar sanirim canim ilişki olsun bu gece derim eger dun olmadiysa.Kızlar fotoğrafta en soldaki bugün sabah saat 10.30 da, ortadaki akşam üzeri 5.30 da ve en sağdaki ise akşam saat 8.30 da sizce nasıl daha oluşup çatlamamış değil mi?Eki Görüntüle 1778836
Henuz degil ama sabaha catlar sanirim canim ilişki olsun bu gece derim eger dun olmadiysa.
Akintin ve agrilarin gectiyse dun aksam çatlamış suan siliklesmektedir. Bence bu geceyide degerlendir gunde iki kez yapmis olsan net birsey derdim ama su durumda bilemedim :))Dün olmuştu canım ilişki, yarın ilişki olsun o zaman değil mi?Ben bu ovulasyon testini bi anlasam zaten çünkü akıntım, ağrılarım bitti
normal de hep kendimi dinleyerek denemiştim. Bende bir anormallik var sankim
![]()
bu cevap bana sanırım17 ve 18 arasinda catlamis. 17 si aksami tekrar yapmis olsan t yi daha koyu gorurdun umarim degerlendirmissindir