Bilmiyorum ki hiç gitmedim hastaneye belki dediğin gibidircnm senin sonuçlar ilginç,başka bir hormon yüksekliği olabilir prolaktin de sorun yoktu dimi
labo da kullandım surelab da ikiside iyi, lh pik olduktan sonra 24-36 saat sonra yumurta çatlarKullandığım test laboquick ovülasyon testi memnun musunuz
canım yaptın mı test?merak ettimGünaydın kızlar yarın adet olmam gerek bugün erken gebelik testi alcam 1 saat sonra çok heyecanlıyım. İlk defa bu ay denedik ovulasyon testi ile bakalım neler olcak Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ☺
Çizgi siliklesince canimEvet canım aynı koyulukta bugün mü olması lazım yarın çizgi silikleşince mi ALLAH BAĞIŞLASIN İKİ TANE KIZ EVLADIM VAR bi tane oğlum olmasını çok istiyorum
Yaptım canım. Negatif adet de olmadım bekliyorum bakalım . Kan da bile iliskiden 10 gün sonra çıkıyormus .bugün bizim 12 gün oldu calisali bilmiyorum nolcakcanım yaptın mı test?merak ettim
Çizgi siliklesince yumurta çatlamıs oluyo.yumurta folüküle girdiğinde spermle karşılasmalı yoksa gebelik olmaz şeklinde okudum bir kaç yerde.yani çatlamanın öncesi ilişki şart diyenler var biri de doktor.kafam karıştı açıkçası ve geçen ay çift çizgi çıkınca hemen işe koyulduk.hoş yine olmadı yaaa nasipÇizgi siliklesince canim
Canım gec kalmış olabilirsin.Dun degerlendirmeliydin.En erken vakitte degerlendir inşallah geç kalmamissin...Kızlar dün üstteki ikisini yaptım bugün de silikleşmiş sanırım erkek çocuk bugün olması gerekiyor değil mi
Ay inşallah geç kalmamışımdır günlerdir ovülasyon testi ile yatıp kalkıyoruz umarım boşa gitmezCanım gec kalmış olabilirsin.Dun degerlendirmeliydin.En erken vakitte degerlendir inşallah geç kalmamissin...
Evet canım t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olduğu gün 2-3 kez gün aşırı birliktelik oluyo o çizgiler koyu olduktan sonraki günlerde t çizgisi siliğe dönerse yumurtan çatlamış demektir zatenArkadaşlar merhaba. Ben ortalama 36 günde adet oluyorum. Laboquick test siparis vermistim, bugun geldi. En son 27 aralikta regl olmuştum. Bugun ilk defa test yaptim ve sonuc fotosunu ekliyorum asagida. Bu iki cizgi birden koyulasacak ve biz o gün mü yoksa sonraki gunlerde mi deneme yapicaz. Isimi sansa birakmak istemiyorum artik. Iki yılı geçti bekliyorum.
Gebelik için mi soruyosun :)kızlar adetın 21. gunu bugun az önce yaptım ovu test resımde ıkıncı cızgı cok belli çıkmış ama bu kadar belli degl normal silk
yok kız ölesıne yaptımmm bugun cok az beyaz akıntı vardı bı bakım dedmGebelik için mi soruyosun :)
Dün koyu muydu yanlış hatırlamıyorsamyok kız ölesıne yaptımmm bugun cok az beyaz akıntı vardı bı bakım dedm
yok dun degıldı o adetın 18.gunu yapmıstımmm enson sılıktı ama acık koyuyduu 17 foto attydm gerılerde kalmstr bıaha atmDün koyu muydu yanlış hatırlamıyorsam
Tamam daha ovülasyona bakmak yok bak stres yapıyosun aklından çıkarmaya çalış başka şeyler düşün haftaya test yaparsın bi. Tamamyok dun degıldı o adetın 18.gunu yapmıstımmm enson sılıktı ama acık koyuyduu 17 foto attydm gerılerde kalmstr bıaha atm
zatenn umudum yok bu ay nedensee valla sırf can sıkıntısndan yaptım bunuda bıdaha yapmıcmm boşa harcamymm önmzdeki aya kalsn dedım bat a 10 gn varTamam daha ovülasyona bakmak yok bak stres yapıyosun aklından çıkarmaya çalış başka şeyler düşün haftaya test yaparsın bi. Tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?