Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Günaydın kızlar yarın adet olmam gerek bugün erken gebelik testi alcam 1 saat sonra çok heyecanlıyım. İlk defa bu ay denedik ovulasyon testi ile bakalım neler olcak Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ☺
canım yaptın mı test?merak ettim

Çizgi siliklesince canim
Çizgi siliklesince yumurta çatlamıs oluyo.yumurta folüküle girdiğinde spermle karşılasmalı yoksa gebelik olmaz şeklinde okudum bir kaç yerde.yani çatlamanın öncesi ilişki şart diyenler var biri de doktor.kafam karıştı açıkçası ve geçen ay çift çizgi çıkınca hemen işe koyulduk.hoş yine olmadı yaaa nasip

arkdaşlar bende dr gittim yumurtlamamda sorun vardı klamen kullandım cuma gittim büyümüş dedi cumartesi pazar salı birlektelik olsun dedi pazartesi ovalasyon yaptım çift çizgiydi ama tam ikisi de kopkoyu değildi salı akşamı yine yaptım ikinci çizgi belli belirsizdi yani çatlama olmuş yani salı akşamıda birlikte olduk dr dediği için çarşamba günü tekrar gittim baktı iki yumurta vardı büyüyen çatlamış ikisi de dedi beklicez dedi 1 şubatta tekrar gidicem ne zaman belli olur en erken acaba bide iki yumurta çatlamış acaba ikiz olur mu hamile olduysam

Kızlar dün üstteki ikisini yaptım bugün de silikleşmiş sanırım erkek çocuk bugün olması gerekiyor değil mi

Eklentiler

• DSC_0435.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 108
kızlar ne var ne yok beklemedeyım bende adetın 21. gunu bugun bat 9 gun var

Arkadaşlar merhaba. Ben ortalama 36 günde adet oluyorum. Laboquick test siparis vermistim, bugun geldi. En son 27 aralikta regl olmuştum. Bugun ilk defa test yaptim ve sonuc fotosunu ekliyorum asagida. Bu iki cizgi birden koyulasacak ve biz o gün mü yoksa sonraki gunlerde mi deneme yapicaz. Isimi sansa birakmak istemiyorum artik. Iki yılı geçti bekliyorum.

Eklentiler

• 20160114_170731.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 74
Evet canım t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olduğu gün 2-3 kez gün aşırı birliktelik oluyo o çizgiler koyu olduktan sonraki günlerde t çizgisi siliğe dönerse yumurtan çatlamış demektir zaten

kızlar adetın 21. gunu bugun az önce yaptım ovu test resımde ıkıncı cızgı cok belli çıkmış ama bu kadar belli degl normal silk

Eklentiler

• 21.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 93
yok dun degıldı o adetın 18.gunu yapmıstımmm enson sılıktı ama acık koyuyduu 17 foto attydm gerılerde kalmstr bıaha atm
Tamam daha ovülasyona bakmak yok bak stres yapıyosun aklından çıkarmaya çalış başka şeyler düşün haftaya test yaparsın bi. Tamam

Tamam daha ovülasyona bakmak yok bak stres yapıyosun aklından çıkarmaya çalış başka şeyler düşün haftaya test yaparsın bi. Tamam
zatenn umudum yok bu ay nedensee valla sırf can sıkıntısndan yaptım bunuda bıdaha yapmıcmm boşa harcamymm önmzdeki aya kalsn dedım bat a 10 gn var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…