Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Amin cumlemizin insallah. Sogan kurunu denemistim ve o ay hamile kalmistim gercekten ise yarıyor bence de bu ay adet olayim da ya sogan ya incir birini yapmayi dusunuyorum bakalim hayirlusi

Amin cumlemizin insallah. Sogan kurunu denemistim ve o ay hamile kalmistim gercekten ise yarıyor bence de bu ay adet olayim da ya sogan ya incir birini yapmayi dusunuyorum bakalim hayirlusi

evt cnm kesinlikle dene, dogal antibiotik, bir güzel temizler icimizi... daha faza beklemek istemiyorsaniz, ovu digital deneyin. ben cizgilerden anlamiyorum ha bugün ha yarin daha koyu derken stress oluyor, o zamanda olmuyor...

suda bir gercek, bebeklerde insanin kismeti ve eceli gibi zamanini beklermis... doguru zaman geldiginde insAllah kucagimiza alicaz meleklerimizi 👼

dijital de çok pahalıymış ya şimdi baktım da 140 tl internette

olsun cnm bir sekilde disinden tirnagindan artirip al, sonra geriye kalan test cubuklarini ve o digital aleti satarsin. ben öyle yaptim, paketini atmadim, kullandim, ve geriye kalanlari satim, inanirmisin normal ovu dan daha ucuza geldi bana digital

eğer tutmamışsa bu ay bakıcam artık. millet nasıl hemen hamile kalıyor ya anlamıyorum :))

Ben bugün test alcaktim ama migren fena tuttu surunuyom resmen haklisin 140 TL bisey değil ben aldim 5ader 25tl bitti bidaha aldim 50tl etti bugün bir daha alcktm al sana 75ayni fiyata grliyo ayrıca bir haltta anlamadim ben antibiyotik kullaniyom 2kutu verdi iltihap için bu ay bebek olmazsa . Ypaayimmi bende sogani sizce

Gecmis olsun canim cok zordur migren Allah yardimcin olsun, valla kur konusunda bisey diyemicem her bunyeye ayni etkiyi yapmayabilir belki de cok ise yarayacak bilemeyiz o yüzden karar senin :26:

Aynen canim ugrasiyoruz da, vakit gelmeden kus bile ucmaz der annem her zaman dogru olan bu sabredebilsek keske

Gecmis olsun canim cok zordur migren Allah yardimcin olsun, valla kur konusunda bisey diyemicem her bunyeye ayni etkiyi yapmayabilir belki de cok ise yarayacak bilemeyiz o yüzden karar senin :26:

İlaç icmemek için zor duruyorum kuru yapcam canimda antibiyotik içtim diye soruyom yapayim mi diye

ne doguru söylemis sevgili annen, ellerinden öpüyorum.

cnm oyalancak birsey bulsan? calisiyormusun?

Sagol canim Allah razi olsun ben ogretmenim su siralar tayinciyiz insallah aklimda o var daha cok.gecen hafta baya bi kotuydum ama son bikac gundur daha iyiyim attim biraz kafamdan bebek isini yani bu ay umidi kestim sonra da tayin falan derken iyi bi doktor bulup bakicaz artik duruma göre hareket edicez.sen calisiyor musun?

Kizlar soğan kurunu nasip yaptinizkac günictiniz

Benim adet duzenim olmadigi icin herhangi bi gun baslamistim ilkinde 15 gun iciyorsun sonra adet daha sonrakilerde 2 ay adete 10 gun kala basliyorsun 10 gun icip birakiyorsun.yemwklik kahverengi aogan olacak dis kabugunu soy kaynayan auya 4e bolup at agzi kapali bi aekilde 5 dk kaynat icebilecegin iliklikta ic

masAllah ne güzel bir meslegin var öyle, o zaman sana ögretmenim diyeyim :) canim ögretmenim isin zaten seni yeterince oyaliyordur. krejte calisan bir arkadasim demisti, cocuklarla calismaya basladigimdan beri cocuk sahibi olmak istiyorum diye :) tayin fln derken bak bak arka plana atmissin. ben stress yaptikca olmadi, en son bu sogan kürü ve ovulasyonu denicem dedim eger yine olmazsa, bilicemki hayirlisi bu ve üzerine düsmicem, gercektende öyle yaptim, baska hedeflerime yöneldim ve takvime bile bakmadim derken sükür Rabbim nasip etti. Senin icin bol bol dua edicem ögretmenim, bu topiktende biraz uzak dursan iyi gelir eminim. cünkü böyle hep aklinda olmus olur. Tatil plani fln kur, annene sarilicagin günlerin hayali derken eminim hayirli haberini alicaz insAllah

ben isten ciktim cnm, hamileligmi dinlenerek stressten uzak gecirmek istiyorum cünkü ilk hamileligim büyük ihtimal stress yüzünden kürtajla sonlandi

Evet canim ayni koyulukta olmasi gerekiyormus insallah yakalrsin

Insallah canim bu arada senin ikinci cocukmu sogan kuru kullanip hamile kaldim demissin ya bende kullanmak istiyorum ama adetin 7. Gunu mu adet bittikten sonraki 7. Gun mu basliyoruz orayi anlamadim.haa bide bende ogretmenim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canim ne guzel yazmissin oyle. Aslinda burda ya da degil aklimdan atamiyorum soyle ki gecen yil marttan bu subata kadar 3 kaybim var ilk bebegimin 10 haftalik kalbi durdu 2. Bos gebelik 3.de kimyasal gebelik oldu.burda ayni kaderi paylasan ayni ugras icinde olan kisilerle konusmak bana iyi geliyor cunku cevremde herkes ya hamile ya da yeni dogum yapti pek bu konuda arkadasim yok.pko var bende o yuzden istesem de adet gunu ya da yumurtlamayi gonlumce hesaplayamiyorum sadece burda dertlesiyorum sizlerle. Hamile kalamasam da adet olmak icin dua ediyorum son uc aydir kimyasal gebelikten beri adetlerim 35 36 gunde bir oluyor bunun icin o kadar mutluyum ki hic uzulmedim hamile degilim diye.her sey hakkimizda hayirlidir su an olmamasindaki hikmeti ben asla bilemem elbette. Destegin icin cok sagol canim burdaki arkadaslarimi seviyorum; )) ne kadar uzun yazmisim

Canim evet hamile kaldim ama oljmsuz sonuclandi yukarda da yazdim ama bana fayda etti sonucta hamile kaldim sukurler olsun. Ilk cocugum olacak nasipse benim de insallah adet bitiminden sonra en erken 7. Gun baslanmali yaziyor internette. Ilk kur boyle 2.ve 3.kurde adete 10 gun kala baslayacaksin en fazla 10 gun iceceksin. Gunde 2 kez yemeklerden yarim saat once taze hazirlayacaksin ama canim unutma ne ogretmenisin bu arada sevgili meslektasim ben ingilizce ogretmeniyim

Bu arada yazmayi unutmusum hamileligin hayirli olsun insallah saglikla kucagina da alirsin yavrunu canim.dinlen bosver senin su an tasidigindan daha degerli degil hicbir sey kocalar getirsin parayi

Duru nasil oldun gecti mi migrenin? Kürü yazdim biraz once nasil yapildigini.antibiyotikle yapilir mi bisey diyemeyecegim inan bi fikrim yok

Duru nasil oldun gecti mi migrenin? Kürü yazdim biraz once nasil yapildigini.antibiyotikle yapilir mi bisey diyemeyecegim inan bi fikrim yok

Yok cnm gecermi gece 2.30 da kalktim 5 e kadar yatamadim sabah da geldim ise calisiyorum çok yoğun bir şekilde bir yandan karnim agriyo hasta olsamda rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…