Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Valla arkadaslar ben de merak ediyorum ama sizi kendimden pek umidim kalmadi maalesef buhun yine yaptim ov.testi ama hala ayni orta koyulukta hic bi degisiklik olmadi az silik az koyu geldik 29.gune;) hakkimizda hayırlısı olsun insallah bat 28 mayis ama bakalim olacak mi o da

27benimde öyle 2.çizgi çok koyuda değil acil da değil of bugün alcam ov. Testi yine denicem bqkqlim ne cikacak benimde 2gun kaldi

Kizlar benim kasiklarim ve özellikle sol yumurtamsı çok agriyo bu arada benim idrar yolumda iltihap varmis hafif Dr antibiyotik verdi kasiklarim bu ay değişik agriyo+(((( ilactanmi başka bisey mi

Kizlar benim kasiklarim ve özellikle sol yumurtamsı çok agriyo bu arada benim idrar yolumda iltihap varmis hafif Dr antibiyotik verdi kasiklarim bu ay değişik agriyo+(((( ilactanmi başka bisey mi

Insallah bebektendir canim ama umitlenip yikilmak daha kotu o yuzden kendini her sonuca hazirla bence. Felaket tellali gibi gorunmek istemem sadece sonradan daha aci oluyor ona gore dusunelim diye diyorum yoksa insallah hayirlisiyla gonlunun muradini versin Rabbim ben fotosunu ekliyim bak nasil ciktigina

$20140522_172937.jpg :19::19:

Ayni gebelik gibi duruyor benimki daha farklıresim koyamadim benimki bundan biraz daha koyu ama bende bbilmiyorum resim nasil ekleniyor ben cepten giriyom ondan koyamadim sanirim

Ama benim yumurtlama dönemimde de ayniboyle koyuy du yani ilk çizgi gibi kop koyu hic olmadi sonrasinda yaptillatim apacikti yok gibi sen sonra bidaha yaptinmi ov testi bundan başka onlardami boyle

Ben de cepten yaziyorum canim altta full site var oraya tikla cevap verirken eklenti ekle diye bolum var ordan ekleniyor foto benim 15. Gunden beri boyle ortalama, daha acik ciktigi gunler de oldu. Yok zaten sanmiyorum hamile oldugumu da bugun oyle carsidan gelince 4 saattir lavaboya gitmedim yapayim dedim:1:

Kizlar benim bu ay adetim 14unde başladı 20sinde bitti ortalama adetim 29 gunde bir oluyor ovu testine ne zaman başlamalıyım bilen varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim bu ay adetim 14unde başladı 20sinde bitti ortalama adetim 29 gunde bir oluyor ovu testine ne zaman başlamalıyım bilen varmi

Erken yumurtlamaya karsin 10.gun olabilir sanki benim fikrimce ama garanti olsun dersen adetin bitince de baslayabilirsin yani simdilerde:52:

Erken yumurtlamaya karsin 10.gun olabilir sanki benim fikrimce ama garanti olsun dersen adetin bitince de baslayabilirsin yani simdilerde:52:

Aynen dayanamayip suan yaptim canim sen foto eklemistin sanirim aynı o koyulukta cikti iki cizgininde ayni koyuluktami olması lazım

Aynen dayanamayip suan yaptim canim sen foto eklemistin sanirim aynı o koyulukta cikti iki cizgininde ayni koyuluktami olması lazım

Evet canim ayni koyulukta olmasi gerekiyormus insallah yakalrsin:34:

kizlar hepinize tavsiyem hem sogan kürü hemde ovu ayni zamanda yapin ve kesinlikle digital ovu alin. Clearblue markasindan kesinlikle tavsiye ederim, fiyati diyerlerine bakaraktan biraz pahali olsada bari ilkinde ise yariyor ve sonra geriye kalan testi bi arkadasinizada satabilirsiniz, hem size uyguna gelmis olur hemde arkadasinizda uyguna almis olur.

Clearblue sayfasinda hangi gün baslamaniz gerektigni bile otamatik hesapliyor.

Adetiniz bitikten sonrada Ibrahim Saracoglu önerdigi Sogan kürünü uygulayin ve insAllah sonuc alacaksiniz benim gibi...

Rabbim hayirlisiyla gönlünüze göre verir insAllah kizlar...

Back