Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hg cnm allah bagislasin tez zamanda sana sonrada bana ve her isteyene nasip etsin

Adet mi oldun canim? Hayirli zaman degilmis demek ki napalim adet bitimi yeni umutlar baslayacak insallah.adet olabiliyorsun ne guzel benim o da belli degil henuz:37:

Ben bildim.bileli gecikir bebek üstesinden beri birgün önce oluyor ya bi geçim bi olma ya))

Ah bu erkekler... sanki tek basimiza sahip olucaz cocuga:17:

Çok kasılıyo doktorun yanında bizimki yaaa, ne yapayım gelsin, kolay olmadığını o da görsün istiyorum..aynen cnm, imkan olsa tek başına yap diyecek zaten :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok kasılıyo doktorun yanında bizimki yaaa, ne yapayım gelsin, kolay olmadığını o da görsün istiyorum..aynen cnm, imkan olsa tek başına yap diyecek zaten :))

İnş cnm hayirli haberlerini bekliyoruz hep bizim cekcez oda zorluğunu görsün benim arkadasim 2yildir tüp bebek için ugrasiyo diyo surda tecavüze uğraşan hemen hamile kaliriz 3yildir ugrasiyoz tik yok diye))

Kızlar Merhaba
hanı derler ya yumurtlama oncesı kız sonrası erkek cocuktur dıye bu oran burda nedır merak ettım.
Sızlerden bır rıcam olucak Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalanlar,teste cızft cızgıyı gordukten sonra kac kere ılıskı oldu bebeginizin cınsıyetı nedır ?
yumurtlama gunu tek ılıskı deneyenler ozelıkle testte cıfc cızgıyı goruncemı denemenız oldu yosa sılıklesıncemı ?Bebeğinizin Cinsiyeti nedir?
benimde bir kızım var ikincii çocuğumun erkek olmasını istiyorum tabiki takdir Allahtan ama şu ovulasyon testini tam açıklığı ile yazarmısınız benim hiç bilgim yok yani ne kadar detay okadar iyi

Benim halam cift cizgiyi gordukten sonra ertesi gun tekrar yapti siliklesince tek iliskiyle hamile kaldi ve oglu oldu. Erkek cocuklari cok sevdigi icin oyle yapti.
mrb ya bende bunu net bi şekilde öğrenmek istiyorum açıklamalı yazın nolur çift çizgi tek çizgi ilişkiye gir anlamadım sırasıyla anlatsanız ne mutlu olurum

İnş cnm hayirli haberlerini bekliyoruz hep bizim cekcez oda zorluğunu görsün benim arkadasim 2yildir tüp bebek için ugrasiyo diyo surda tecavüze uğraşan hemen hamile kaliriz 3yildir ugrasiyoz tik yok diye))

:1::1: guzel demis arkadasin Allah bu imtihanlarimizi basariyla gecmeyi nasip etsin insallah zor bi surec

yok canım malesef biz daha yakalayamadık denemelere devam yeni adet gördüm yumurta takibi yaptırmak istiyorum doktora ama kısmet ovülasyon testide alıcam garantiye almak için

ovulasyon testi nedir nerden alınır ya lütfen biri bana bu konuda yardımcı olsun bende yardım isitiyorum

Bakalim bu yaz benimki de ilk kez gidecek nolacak gorucez kendisi artik gideyim diyor ama mutlaka kasilacaktir.biz surekli gittigimiz icin alistik artik ama ben hep ultrasonla muayene oldum digerini hic denemedim o zaman ben naparim bilmiyorum:18:

Denemeye başladıktan sonra 8. ayda fakat ovulasyon testini aldıktan sonra 2. ayda hamile kaldım. Kafana takma stres etkiliyor gerçekten ben 'amaaan olmazsa olmaz zaten tatile çıkıcam bayrama da gidicem dönüşte doktora giderim' dediğim ay hamile kaldım.

ovulasyın testi nedir nerden alınır bana burda kimse yardımcı olmıcakmı bende erkek bebek istiyorum lütfen biri şu olayı detayı ile bana anlatsın

arkadaşlar bugun benim adetimin 12.günü ovulasyon testi alsam faydasını görürmüyüm.acil cevaplarınızı bekliyorum

Eger adetlerin duzenliyse 28gunde bir olarak yani bugun hemen basla paketin icindeki aciklamalda adet dongune gore ama farkliysa da baslanmasi gereken gunler icunde yazar kolay gelsin

kimseden yardım alamadım bu ovulasyon testi nedir nasıl yağılır nerden alınır bana yardımcı olurmusunuz

Ovu.testini internetten alirsanjz daha ucuz ve cok oluyor. Adet dobgunuze gore içinde hangi gun baslamaniz gerektigi yaziyor ama erken yumurtlamaya karsi biraz daha erken baslayabilirsiniz yapmaya.her gun ayni saatte en iyisi 15-17diyorlar 4saat idrarinizi tutarak yapiyorsunuz. Iki cizgi de ayni koyulukta oldugunda pozitif yoksa silik cizgi hep cikiyor o negatif demek bazen t cizgisi cye gore daha koyu bile olabiliyormus.cift cizgi oldugu ver ertesi gunu iliski oneriliyor genelde.umarim yardimci olabilmisimdir.kolay gelsin:42:

Ovu.testini internetten alirsanjz daha ucuz ve cok oluyor. Adet dobgunuze gore içinde hangi gun baslamaniz gerektigi yaziyor ama erken yumurtlamaya karsi biraz daha erken baslayabilirsiniz yapmaya.her gun ayni saatte en iyisi 15-17diyorlar 4saat idrarinizi tutarak yapiyorsunuz. Iki cizgi de ayni koyulukta oldugunda pozitif yoksa silik cizgi hep cikiyor o negatif demek bazen t cizgisi cye gore daha koyu bile olabiliyormus.cift cizgi oldugu ver ertesi gunu iliski oneriliyor genelde.umarim yardimci olabilmisimdir.kolay gelsin:42:

saol yardımın iiçin erkek bebek için ekstra bişey varmı peki markası ne olmalı bu testin hangi site güvenilir almak için eczaneden bulabilirmiyim çok soru sordum dimi ama bir kızım var birde erken olursa iki çocuk yetecek allah iki tadıda tattırır inşallah

Hahah..arkadaşın çok doğru söylemiş canım ya..:) dizilerde de öyle olmuyo mu...bir ay sonra hepsi mi hamile olur arkadaş! !:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ovulasyın testi nedir nerden alınır bana burda kimse yardımcı olmıcakmı bende erkek bebek istiyorum lütfen biri şu olayı detayı ile bana anlatsın

Gitti gidiyordan almistim ben leboquick marka kac gunde bir adet oluyosan ona gore kacinci gun yapmaya baslayacagin prospektuste yaziyo cift cizgiyi yakalayinca o gun degil sonraki 2 gun ust uste iliski oluyo yumurtlama donemine yakin 3 4 gun iliski olmasin tabi biraz da nasip kismet

Back