Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

canım adet aralıgın kac gun suruyor. klavuzda hangı gun baslayacagı yazıyor. ama garantı olsun dersen hastalıgının bıttıgının 7. gunu testı yapmaya basla. ben oyle yaptım 9.gun yapmaya basladım 18. gun cıft cızgıyı yakaladım. aydan aya degısıyormus yumurtlama bazı kadınlarda. ıns yardımcı olmusumdur

çok teşekkğr ederim cnma det bittikten sonra sayıcam 7. gün başlıycam ilk kez yapıcamda hiç bi bilgim yok çok teşekkür ederim

arkadaşlar ovülasyon testini ilk kesz kullanıcamda bir sorunum var :(oda şu; geçen ay nisan 16 da regl oldum heray aynı düzenlidir .fakat bu ay ayın 22 si oldu halada olucak gibi değil.ben şimdi ovülasyon testini aldım .neye göre nasıl başlıycam kullanmaya?adetimin olmasını bekliycem ve bitince hemenmi başlıycam..çünkü diğer adet günüyle bu adet günü arası baya uzadı tabloda bile yok o uzunluk yani :(:43:

arkadaşlar ovülasyon testini ilk kesz kullanıcamda bir sorunum var :(oda şu; geçen ay nisan 16 da regl oldum heray aynı düzenlidir .fakat bu ay ayın 22 si oldu halada olucak gibi değil.ben şimdi ovülasyon testini aldım .neye göre nasıl başlıycam kullanmaya?adetimin olmasını bekliycem ve bitince hemenmi başlıycam..çünkü diğer adet günüyle bu adet günü arası baya uzadı tabloda bile yok o uzunluk yani :(:43:

Hamilelik testi yapmışsındır heralde bu kadar gecikince:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hamilelik testi yaptın mı ki???

Bence de once ve hemen hamilelik testi yap ya ;)) aklina mi gelmedi yoksa yaptin mi

Ovü testinde çift çizgi çıkınca ertesi gün mü yumurta çatlıyordu yani ertesi gün mü şansımız daha çok oluyordu:31:

Son düzenleme:
Kizlar kaç günde adet oluyorsunuz ben baktim simdi benim 33 34gundr oluyomus yani geç yumurtluyorum dr dediği doğru yani şuan test te yapsam 3haftalik olduğu için cikmaz bu ov. Testi doğru sanirim ben yarin gene ondan aliyim daha mantikli sanirim idrar tahlilinde cikmicak şuanda 4haftadan sonra cikiyo

ya benimde 37.gün oldu hala olmadım olsam bile helükarda geçte erkende olsa adet bitiminden itibaren testi yapıcam değilmi

Karamel testin birini bugün yap şuan sivil tüketimini birak saat 4e kadar sivil alma sonra ov.testi yap eğer çift çizgi cikarsa hamissin

şu anda herkes bi bekleyiş içinde anlaşılan. benim de 7 gün var adet tarihime ama çatlamak patlamak üzereyim :18:

Karamel testin birini bugün yap şuan sivil tüketimini birak saat 4e kadar sivil alma sonra ov.testi yap eğer çift çizgi cikarsa hamissin

Nasıl yani ov.testinden mi anlaşılıyor bu durum

Ovü testinde çift çizgi çıkınca ertesi gün mü yumurta çatlıyordu yani ertesi gün mü şansımız daha çok oluyordu:31:
Ben de bu soruyu merak efiyorum doğrusu. ..

Kamet benimde certei çok merak ediyorum cikmayacaguni bile bile

Umutsuz olma. Iyi düşün iyi olsun:26:

Arkadaşlar şuraya bir bakabilir misiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721551

inşallah çıkar duru. ben de bakıyorum bi belirti bulayım kendimde diye ama yok :27: kendi kendimize olay yapıyoruz resmen. alınabilcek bişi olsa eve bi ultrason makinesi alcam :35:

Ya cnm ov.testiyle baya öğrenen var hemen yap sende dedimya yumurtlama döneminde çiftcçizgi cikiyo çift çizgi görünce ve ertesi gün ve sonrasında gün asidi ilişki yapin sonra silik cikiyo veya cikmiyo adete yakin bir iki gün yapan yine çift çizgi cikiyosa hamilesin öyle anlayan çok vat

Back