Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben ovulasyon testini fazla almıştım her ay farklı yöntem uyguluyordum o Kitleri 1 ay uyguladım sadece ve nette erken gebeliği gösterdiğini okumuştum ve her ay reglime gelmeden yapardım ve tek çizgi çıkardı ama o ay çift çizgi kıpkırmızı ydi hemen kan testine gittim ve hamile yedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilgi vermek için yazdım inşallah o duyguyu Rabbim hayırlı zamanda nasip eder sizede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar bende çift çizgiyi görüp birde silikleştiği gün birlikte olup hamile kaldım lab. Markalı ovu testi almıştım ancak 11 haftalıkken bebeğimi kaybettim

ben de geçen ayklarda hep denerdim hiç koyulmazdı bu ay kopkoyu çıktı bakalım canım inşaallah ben de senin gibi hamile olurum. sen şu an hamile misin, doğum yaptın mı

Snowcum çok tskler inş hep birlikte ayni anda kaliriz benimde 24nisan tarihim

canım desene ikimiz de hamileysek aynı gün doğum yapıcazz ayyy inşaallah yaaa

Canım ya illaki cuma sabahını beklemene gerek yok ki aldığın gibi yapabilirsin nolcakki..tabiimi sabahın ilk idrarı daha net sonuç verir ama hün içinde de anlaşılır diye tahmin ediyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet doğru söylüyosun canım ama ben batım gelsin diye bekleyim demiştim. ama bi tane yarın yapıyım bi tane de cuma günü garanti olsun

Asel sen kaç aydır deniyorsun testleri. Benim ilk ayım ama gözüm korktu şimdiden ya benim de iki üç ay hiç koyu olmazsa((

Kizlar kaç günde adet oluyorsunuz ben baktim simdi benim 33 34gundr oluyomus yani geç yumurtluyorum dr dediği doğru yani şuan test te yapsam 3haftalik olduğu için cikmaz bu ov. Testi doğru sanirim ben yarin gene ondan aliyim daha mantikli sanirim idrar tahlilinde cikmicak şuanda 4haftadan sonra cikiyo

Canim bende pko var ama Allah a sukur son 3 aydir 35 36 gunde oluyorum onceden daha gecti gerci benim oncesi de baya karisik uzun hikaye ama... bu ay olacam miyim kesin gozuyke bakamiyorum olmazsam da sasirmam yani

Asel sen kaç aydır deniyorsun testleri. Benim ilk ayım ama gözüm korktu şimdiden ya benim de iki üç ay hiç koyu olmazsa((

canım ben 2 ay denedim çift çizgiyi gördüm ama işe yaramadı meğer prolaktinim yüksekmiş bu ay onun için ilaç kullandım. ovulasyonu da çok düzenli kullanmadım ama 15.16. gün yaptım çift çizgiyi gördüm. sen de görürsün inşaallah stres yapma

Bakalım cnm ya inşallah :)

Kizlar benim ilk hamileliğin öyleydi hep geciktirdi hep geciktirdi test alirdim yok en son ay 5gun geçti yine aman dedim nasilsa hastalancam öylesine test yapmistim çift çizgi cikinca heyecandan oluyordum inş o heycani buay hepimiz yasariz

Inşallah cnm..ben hesapladım da sanırım erken yumurtlamışom bu ay..ayın 6 -7si gibi, ovulasyon testlerini de ayın 8inde başlamıştım...bakalım bu ay erkenden başlıcam

Merhaba arkadaslar hayirli haberlerle dolu bir gun olur insallah duru ben de sen gibi ogrenmistim ilk hamileligimde nasilsa yoktur diye adetin 45. Gununde gormustum ikinci silik cizgiyi ama maalesef 10. Haftada gecen yil martta kurtaj olmak zorunda kaldim kalbi durdu bebegimin 2. Bos gebelik oldu ekimde 3.de subatta kimyasal oldu Allah saglikli hamilelikler nasip etsin insallah

Hadi hayirlisi bende erken sandim benimkide geç olmuş neyse bidahaki ay daha tecrübeli olcaz testin yaninda nette de hesapla yumurtlama tarihini

ayy laoboguik aldım ve ilk denemem olcak kötümü o ya tühhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…