- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
Ben ovulasyon testini fazla almıştım her ay farklı yöntem uyguluyordum o Kitleri 1 ay uyguladım sadece ve nette erken gebeliği gösterdiğini okumuştum ve her ay reglime gelmeden yapardım ve tek çizgi çıkardı ama o ay çift çizgi kıpkırmızı ydi hemen kan testine gittim ve hamile yedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Snowcum çok tskler inş hep birlikte ayni anda kaliriz benimde 24nisan tarihim
canım ben ovulasyon testini yarın tekrarlıycam. bir de gebelik testi alıp cuma sabah yapıcam. ama ben en son ilişkimin gününü biliyorum. bugün tam 10 gün oldu. 12- 13 gün sonra iidrarda çıkarmış o yüzden cuma ya da cumartesi varsa çıkar diye düşünüyorum zaten een geç pazar adet olmam lazım bakalım hayırlısı olsun inşaallah
Canım ya illaki cuma sabahını beklemene gerek yok ki aldığın gibi yapabilirsin nolcakki..tabiimi sabahın ilk idrarı daha net sonuç verir ama hün içinde de anlaşılır diye tahmin ediyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de geçen ayklarda hep denerdim hiç koyulmazdı bu ay kopkoyu çıktı bakalım canım inşaallah ben de senin gibi hamile olurum. sen şu an hamile misin, doğum yaptın mı
canım desene ikimiz de hamileysek aynı gün doğum yapıcazzayyy inşaallah yaaa
Asel sen kaç aydır deniyorsun testleri. Benim ilk ayım ama gözüm korktu şimdiden ya benim de iki üç ay hiç koyu olmazsa((
Bakalım cnm ya inşallah :)canım ben 2 ay denedim çift çizgiyi gördüm ama işe yaramadımeğer prolaktinim yüksekmiş bu ay onun için ilaç kullandım. ovulasyonu da çok düzenli kullanmadım ama 15.16. gün yaptım çift çizgiyi gördüm. sen de görürsün inşaallah stres yapma
Kizlar benim ilk hamileliğin öyleydi hep geciktirdi hep geciktirdi test alirdim yok en son ay 5gun geçti yine aman dedim nasilsa hastalancam öylesine test yapmistim çift çizgi cikinca heyecandan oluyordum inş o heycani buay hepimiz yasariz
Bence adetin bittikten 2 gün sonra başla ki kesin olsun..ben bu ay öyle yapacağım..zaten kutunun içinde ne zaman başlaman gerektiği yazıyor ama ben bu ay erken yapmaya başlayacağım ki erken yumurtlama olursa belli olsun kaçırmayayım diye..neticede bir zararı yok sadece fazla test kullanmış olursun..inşallah laboquick marka almamışsındır, çünkü çizgileri belirsiz oluyor o markanın..ben surelab marka kullanıyorum ve gayet memnunum..kolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?