Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canim çok karisik içinde 25adet olmadi gerekiyor bence adet bittikten sonra başla diğer adeta kadar yap birde Drbana afetin 10 12 14 ve devamında ilişki demisti

Yoksa bu testler kafayi yediriyo sürekli gün asidi mutlaka ilişki şart benim eşimin isi gereği bende calistigimdan onu pek sagliyamadik

lütfen acil bilgi ovülasyon testini sipariş ettim geliyor.fakat benim adet 21 mayısta başladı..geçen ay 16 sında oldum neye göre başlıycam ben bu testi yapmaya.

canım adet aralıgın kac gun suruyor. klavuzda hangı gun baslayacagı yazıyor. ama garantı olsun dersen hastalıgının bıttıgının 7. gunu testı yapmaya basla. ben oyle yaptım 9.gun yapmaya basladım 18. gun cıft cızgıyı yakaladım. aydan aya degısıyormus yumurtlama bazı kadınlarda. ıns yardımcı olmusumdur

Yoksa bu testler kafayi yediriyo sürekli gün asidi mutlaka ilişki şart benim eşimin isi gereği bende calistigimdan onu pek sagliyamadik

Ben de bu ay ilk kez kullandim bu testleri, eger yumurtlama tarihini tam bilmiyorsak bence de biraz uzun ve stresli test yapma isi. Hamilelik de stresi kafadan atinca geliyor yani tecrubeme gore o yuzden ben biraktim yapmayi gebelik yoksa adet olayim insallah diye dua ediyorum daha yeni duzene girdi benim olmadi zaten yaza tedavi yolu gozukecek gibi hayirlisi olsun insallah hakkimizda

27241 canim teste gore ben 7 ve 8mayista yumurtlamak certesi Dr gittim allattan muayene etti 3gun önce catlamis dedi oda 14mayis ediyor hangisi doğru acaba)))Dr a gore geç yumurtlamak oluyorum karisik isler ya

27241 canim teste gore ben 7 ve 8mayista yumurtlamak certesi Dr gittim allattan muayene etti 3gun önce catlamis dedi oda 14mayis ediyor hangisi doğru acaba)))Dr a gore geç yumurtlamak oluyorum karisik isler ya

O zaman doktorun dedigi dogrudur bence yani ne biliyim kafam karisti anlayamadim ben bu testleri hadi benim pko var ondan tutturamadim seninki de karismis bosver degerlendirseydin ikisini de;))

Valla ilkine gore değerlendirdik te ikincisi artik sona doğru diye sikildik belki bir defa denk gelmiştir heralde bilmiyorum((( oyuzden teste takilmadan sürekli yapmak)l

Valla ilkine gore değerlendirdik te ikincisi artik sona doğru diye sikildik belki bir defa denk gelmiştir heralde bilmiyorum((( oyuzden teste takilmadan sürekli yapmak)l

Haklisin calismalar onemli ama sadece cocuk icin de olmuyor gorev gibi geliyor. birbirimizden sogumamamiz lazim sonuçta bebek hic olmayadabilir bu da bi ihtimal maalesef, bu yuzden eslerimizle aramizin iyi olmasi lazim diye dusunuyorum

ya nolur banada açıklayıcı bir bilgi verin lütfen.avülasyon testi aldım ne zaman başlıyım kullanmaya anlamadım ki ben.adetim nisan 16 dıda olmuştu bu ay 22 sinde oldu.ne zaman başıyım kullanmaya.

Bence adetin bittikten 2 gün sonra başla ki kesin olsun..ben bu ay öyle yapacağım..zaten kutunun içinde ne zaman başlaman gerektiği yazıyor ama ben bu ay erken yapmaya başlayacağım ki erken yumurtlama olursa belli olsun kaçırmayayım diye..neticede bir zararı yok sadece fazla test kullanmış olursun..inşallah laboquick marka almamışsındır, çünkü çizgileri belirsiz oluyor o markanın..ben surelab marka kullanıyorum ve gayet memnunum..kolay gelsin cnm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Durucum foto koy da bakalım birlikte çizgin ne durumdaydı en koyu halinde..

Hayirlisi olsun insallah demek ki dogru zaman degilmis

Aynen canım ya anlamadığım son üç dört aydır hep ayın 26-25i gibi okuyorum bu ay erken oldum, bakalım Cumartesi doktoragidceğiz amh testini ve eşimin sperm testini göstermeye...

Cnm cepten girdim diye resim koyamadim na yumurtlama döneminde yaptiklarimda ya çizgiyoktu yada cçok acik renkti bu daha koyu ama ilk çizgi kadarda koyu değildi ondan heyecan yaptim ayrıca evet çocuğa odaklanmaktan ilişkiyi anlamiyosun oyuzden sikildik biraktik yapmayi

Cnm cepten girdim diye resim koyamadim na yumurtlama döneminde yaptiklarimda ya çizgiyoktu yada cçok acik renkti bu daha koyu ama ilk çizgi kadarda koyu değildi ondan heyecan yaptim ayrıca evet çocuğa odaklanmaktan ilişkiyi anlamiyosun oyuzden sikildik biraktik yapmayi

Görev bilinciyle başlayınca hakikaten eşimi bile görmek istemiyorum bazen;)) ben bu ay erken başlayacağım Adet bitiminden 2. Gün sonra....bu ay da çift çizgi olmazsa 3.ay testlere devam eder miyim bilmem...

Aynen canım ya anlamadığım son üç dört aydır hep ayın 26-25i gibi okuyorum bu ay erken oldum, bakalım Cumartesi doktoragidceğiz amh testini ve eşimin sperm testini göstermeye...

Hayirli haberlerle donersiniz insallah doktordan canim biz de yaza gidicez doktora insallah :)

Ben de merak ediyorum seni sen nasil etmeyesin:) bakalim ne olacak az kaldi sabir bakalim:)

kızlar merhaba. batıma 2-3 gün kala ovulasyon testi kıpkırmızı 2. çizgi çıktı. sizce bunu bu topikte de tecrübe etmiş birçok arkadaş gibi hamileliğe yormalı mıyım? ne dersiniz:44:

Back