Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lütfen acil bilgi ovülasyon testini sipariş ettim geliyor.fakat benim adet 21 mayısta başladı..geçen ay 16 sında oldum neye göre başlıycam ben bu testi yapmaya.
Yoksa bu testler kafayi yediriyo sürekli gün asidi mutlaka ilişki şart benim eşimin isi gereği bende calistigimdan onu pek sagliyamadik
27241 canim teste gore ben 7 ve 8mayista yumurtlamak certesi Dr gittim allattan muayene etti 3gun önce catlamis dedi oda 14mayis ediyor hangisi doğru acaba)))Dr a gore geç yumurtlamak oluyorum karisik isler ya
Valla ilkine gore değerlendirdik te ikincisi artik sona doğru diye sikildik belki bir defa denk gelmiştir heralde bilmiyorum((( oyuzden teste takilmadan sürekli yapmak)l
ya nolur banada açıklayıcı bir bilgi verin lütfen.avülasyon testi aldım ne zaman başlıyım kullanmaya anlamadım ki ben.adetim nisan 16 dıda olmuştu bu ay 22 sinde oldu.ne zaman başıyım kullanmaya.
Valla ilkine gore değerlendirdik te ikincisi artik sona doğru diye sikildik belki bir defa denk gelmiştir heralde bilmiyorum((( oyuzden teste takilmadan sürekli yapmak)l
Hayirlisi olsun insallah demek ki dogru zaman degilmis
Cnm cepten girdim diye resim koyamadim na yumurtlama döneminde yaptiklarimda ya çizgiyoktu yada cçok acik renkti bu daha koyu ama ilk çizgi kadarda koyu değildi ondan heyecan yaptim ayrıca evet çocuğa odaklanmaktan ilişkiyi anlamiyosun oyuzden sikildik biraktik yapmayi
Aynen canım ya anlamadığım son üç dört aydır hep ayın 26-25i gibi okuyorum bu ay erken oldum, bakalım Cumartesi doktoragidceğiz amh testini ve eşimin sperm testini göstermeye...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm cepten girdim diye resim koyamadim na yumurtlama döneminde yaptiklarimda ya çizgiyoktu yada cçok acik renkti bu daha koyu ama ilk çizgi kadarda koyu değildi ondan heyecan yaptim ayrıca evet çocuğa odaklanmaktan ilişkiyi anlamiyosun oyuzden sikildik biraktik yapmayi
Hayirli haberlerle donersiniz insallah doktordan canim biz de yaza gidicez doktora insallah :)
Bakalim certesinden sonra belli olacak hayirlisi hepimiz icin