Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kizlar bende ovulasyon testi almak istiyorum tam olarak nasil kullanacağım bilmiyorum bizde esimle 3 aydir istiyoruz henuz kismet olmadı. Bugun adet oldum ne zaman başlamalıyım nasil yapmaliyim banada yardimci olurmusunuz Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Minacim kaç günde bir adet oluyorsun ovalasyon kitinin içinde yaziyor bence adet bitince başla diğer adetine kadar en kesimi bende cozemedim daha ilk ayim ama bakalim nerden sipariş ver onların içinde 25adet filan var yeter

Canım eczaneden alma gittigidiyordan al, 3-4 kat ucuza geliyo..ben eczaneden aldım 10 tanesini 36 tl ye, sonra gittigidiyordan aldım 50 ovulasyon ve 10 gebelik testi 42tl ye...farkı sen düşün artık..içinde neyi nasıl yapacağın gayet açık anlatılıyor zaten...gebelik testi gibi uygulanışı...yine de soracağın bişey olursa yardımcı olurum.sadece şuna dikkat et: hemen her testte çift çizgi çıkıyor zaten...önemli olan iki çizginin de aynı korulukta olması..o görüntüyü yakalarsan bilimi ertesi gün yumurtan çatlayacak ona göre iliski öneriliyor hemen ertesi gün :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 5ay dedim)) ama tekrar gidicem hastalanirsam eşimin doğu görevi var gidicez sorun varsa oralarda cozemem gitmeden halletmem gerekiyor şuan test yaptim negatif acaba 16sinda çok koyu değildi ama çizgi vardu acaba ogunmuydu calusma yaptik ogün ama bakalim kismet

Anladım canim siparis vereyim o zaman onerecegin bi marka varmi cok tesekkurler cevabin icin

Minacim kaç günde bir adet oluyorsun ovalasyon kitinin içinde yaziyor bence adet bitince başla diğer adetine kadar en kesimi bende cozemedim daha ilk ayim ama bakalim nerden sipariş ver onların içinde 25adet filan var yeter

28 gunde bir canim normalde ama bu ay gecikti baya bende hamileyim sanmistim ( tamam caninm netten vericem insallah hepimizin de olur cok beklemeden

Ben su an dogudayim ve gercekten bu tarafa gelmeden doktor ayarla kendine telde gorusebilecegin. Evet var doktor ama insan yine de sıkıntı yaşıyor. Sıkıntı yasayan biri olarak nacizane tavsiye:))

Anladım canim siparis vereyim o zaman onerecegin bi marka varmi cok tesekkurler cevabin icin

Valla cnm ben de baya araştırdım marka ama medimarkt diye bi markayı öneriyorlar..ben suan gittigidiyordan surelab diy bi marka aldım henüz kullanmadım ama kullanınca haberdar ederim..ama eczaneden aldığım marka laboquick diye bi marka...pek beğenmedim açıkçası..başka kullananlar da memnun kalmamış..çizgilerin ikisi de bozuk gibi sanki gösteriyor...ama siteden araştır belki özellikle marka öneren vardır...

27 TSK ederim farkindayimda maalesef yardimci olmadi yeni dolgun kirildi ve çok agri yapiyo agri kesici ictim (((bebek varsa basil olacak off tan zamanini buldu

Tam canım bende bi arastirip alayim o zaman insallah ise yarar

Laboquick bende aldim gg dan ama begenmedim cizgiler bozuk cikio yarim falan degisik orda diger markalarda var ama en uygunu oydu tabi :)

27 TSK ederim farkindayimda maalesef yardimci olmadi yeni dolgun kirildi ve çok agri yapiyo agri kesici ictim (((bebek varsa basil olacak off tan zamanini buldu

of bu test kabusum oldu koyu çıktığı gün değil sonraki gün ilişki deniliyor hep ama benim dün de bugün de koyu çıktı. silikleşme nasıl oluyor t çizgisi bir anda silikleşiyor mu bilen var mı ((

dün çalışma olmuştu bugün bekleyeyim öyleyse. bu altıncı ay ve stres yapmayayım dedikçe yapıyorum

dün çalışma olmuştu bugün bekleyeyim öyleyse. bu altıncı ay ve stres yapmayayım dedikçe yapıyorum

Iki gün falan iki çizgi de okulu oluyor zten cnm..sonra silikleşiyomuş..ben henüz iki koyu çizgiyi yakalayamadım(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…