Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cift cizgiyi gordugm gun iliski oldu.. ertesi gun olmadi bir sonraki gun oldu ve bu ay ogrendim hamile oldugumu insallah senin bebeğin de tutunmuştur sana arkadasim..dua et..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet benim de testlerim hemen hemen aynı
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah kacirmamisizdir gunu bilen biri bi yorum yapar belki:)
Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak bisey mi var ama iste biz biraz sabirsiz davraniyoruz. Ben doktora gitmistim tabi ki ama benim durum karisik ilk bebegimi gecen sene martta 10 haftalikken kaybettim kalbi durdu, ekimde 8 haftalik bos gebelik yasadim en son subatta da kimyasal gebelik yasadim. Korkularim da var ama cok istiyorum Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar ve hamilelikler nasip etsin insallahİnşallah canım. .ben biraz paniğim ve Sabırsızım.etrafimdaki tum arkadaşlar da sakin olmami tembih ediyo ama keşke yapabilsem..sen doktora göründün mu hic? Bende pco var ama adetlerim duzenli genellikle...bu hastalik korkutuyo beni..bi de 75 kiloyumolur mu dersiniz???
kızlarrrr ovulasyon testının 18. günü koyumu sızcee yumurtlama olacakmııdır bel agrım da var bıraz lutfen yorumlarınızı yapınnn koyuysa nezaman calısmalıyızzz resımlerı yukluyorumEki Görüntüle 1104312 Eki Görüntüle 1104313
Cnm mrk ettim seni .. 18 gun evet koyu o gun ve 2 gun sonra yapmissindir umarim gec kaldım beni alintilamadigin icin bildirim gelmeyince girmedim![]()
Cnm mrk ettim seni .. 18 gun evet koyu o gun ve 2 gun sonra yapmissindir umarim gec kaldım beni alintilamadigin icin bildirim gelmeyince girmedim![]()
kızlarrrr ovulasyon testının 18. günü koyumu sızcee yumurtlama olacakmııdır bel agrım da var bıraz lutfen yorumlarınızı yapınnn koyuysa nezaman calısmalıyızzz resımlerı yukluyorumEki Görüntüle 1104312 Eki Görüntüle 1104313
[U[/U]
Canım sen 18.gunde yakalamışsın çift çizgiyi:)) icini ferah tut, bi de sana bişey sormak istiyorum..yumurtlama tarihini hesaplama programlarına göre ortalama yumurtlayacagın bir tarih miydi bu 18.gün ? Cevaplarsan çok sevinirim..çünkü bana yumurtlama için 10Mayıs tarihini verdi o hesaplama programları. Ama maalesef hala 2. Çizgi çok silik...((( acaba hiç yumurtlayamıyor muyum
((
Hayir o programlar cok dogru degil onlara gore benim 13. Gun gosteriyodu cunku bazen 28 gunde bazen 34 gunde bir oluyodum 5 ay ugrastim olmadi ovulasyon testi aldim yaptim meger 18. Gunmus yumurtlama tabi degerlendirdim ve ilk seferde hamileyim. Ov. Testi muhakkak alin ilk ay olmasada yumurtlama zamaninizi ogrenirsiniz
İçimi ferahlattn çok teşekkür ederim:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
[U[/U]
Canım sen 18.gunde yakalamışsın çift çizgiyi:)) icini ferah tut, bi de sana bişey sormak istiyorum..yumurtlama tarihini hesaplama programlarına göre ortalama yumurtlayacagın bir tarih miydi bu 18.gün ? Cevaplarsan çok sevinirim..çünkü bana yumurtlama için 10Mayıs tarihini verdi o hesaplama programları. Ama maalesef hala 2. Çizgi çok silik...((( acaba hiç yumurtlayamıyor muyum
((
Benim de hala cok koyu degil cizgi insallah yakalayabiliriz ikimiz de