Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

kızlar adetim en son 26 martta oldu 26 nisanda olması gerekiyodu hala olmadı 3 gün önce test yaptım negatif hala yok merak içindeyim göğüslerdede aşırı acı ve şişkinlik var adet belirtisi olabilir mi acaba

Cift cizgiyi gordugm gun iliski oldu.. ertesi gun olmadi bir sonraki gun oldu ve bu ay ogrendim hamile oldugumu insallah senin bebeğin de tutunmuştur sana arkadasim..dua et..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba hayırlısı olsun arkadaşım ben bu siteye yeni üye oldum ve takip ediyorum ovulasyon testi bu ay bende kullandım ve aynı senin gibi oldu. şuan beklemedeyim bat 9 gün var. Bu ay ilk denedik ve ben ovulasyon testiyle denemek istedim. Size sorum sizin ay olarak kaçıncı denemenizdi ovulasyon testi ile.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar ben de 4 gündür ovulasyon testi kullanıyorum ve 2.çizgi hep silik..hatta bu sabah yaptığımda 2.cizgi neredeyse yoktu.ama ben suan yumurtlama döneminde olmalıyım tarih hesaplamalarına göre,bende de pco var fakat adetlerim genel olarak düzenlediğe 2aydır denemedeyiz ve sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor...:(((

Merhaba arkadaslar bu ay ben de ilk kez ovulasyon testi kullaniyorum pco var adetlerim son 3 aydir ortalama 35 gunde oluyor 15.gunden beri yapiyorum resimlerime gore yorum yapar misiniz bana da lutfen bugun 18.gun ve cok silik $20140511_182114.jpg

Hakkimizda hayirlisi olsun insallah kacirmamisizdir gunu bilen biri bi yorum yapar belki:)

İnşallah canım. .ben biraz paniğim ve Sabırsızım.etrafimdaki tum arkadaşlar da sakin olmami tembih ediyo ama keşke yapabilsem..sen doktora göründün mu hic? Bende pco var ama adetlerim duzenli genellikle...bu hastalik korkutuyo beni..bi de 75 kiloyum:( olur mu dersiniz???

İnşallah canım. .ben biraz paniğim ve Sabırsızım.etrafimdaki tum arkadaşlar da sakin olmami tembih ediyo ama keşke yapabilsem..sen doktora göründün mu hic? Bende pco var ama adetlerim duzenli genellikle...bu hastalik korkutuyo beni..bi de 75 kiloyum:( olur mu dersiniz???
Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak bisey mi var ama iste biz biraz sabirsiz davraniyoruz. Ben doktora gitmistim tabi ki ama benim durum karisik ilk bebegimi gecen sene martta 10 haftalikken kaybettim kalbi durdu, ekimde 8 haftalik bos gebelik yasadim en son subatta da kimyasal gebelik yasadim. Korkularim da var ama cok istiyorum Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar ve hamilelikler nasip etsin insallah

ben 88 kg hamile kaldım pcoluyum guatr hastasıyım adetlerim 50 günde 1 neredeytse ama hamileyim allah ol deyince oluo cnm hastalıklar bahane sadece zamanı gelince olacaktır inan

Cnm mrk ettim seni .. 18 gun evet koyu o gun ve 2 gun sonra yapmissindir umarim gec kaldım beni alintilamadigin icin bildirim gelmeyince girmedim :(

canım cok sagoll kuzum 19. gun daha koyu cıktı .16. gun 19. gun 20. gun 22.gun calısmalar yaptık.8 gun kaldı ıns tutmusturr.merakla beklıyorum. bugun garıp bır sekılde karnımın ıcı acıyor. belkı yorgunluktan onuda bılmıyorum. evde 2 tane test var valla zor dayanıyorum husrana ugramakta ıstemıyorum:(:( son 3 gun kala yapayım dıyorum testı sen nasılsın ne yaptın

zQUOTE=berenay06;35273990]canım cok sagoll kuzum 19. gun daha koyu cıktı .16. gun 19. gun 20. gun 22.gun calısmalar yaptık.8 gun kaldı ıns tutmusturr.merakla beklıyorum. bugun garıp bır sekılde karnımın ıcı acıyor. belkı yorgunluktan onuda bılmıyorum. evde 2 tane test var valla zor dayanıyorum husrana ugramakta ıstemıyorum:(:( son 3 gun kala yapayım dıyorum testı sen nasılsın ne yaptın[/QUOTE]

Evet bende hastaligima 3 gun kala yapmistim ve ogrendim . Bende sukur hersey yolunda 7. Haftaya girdik keseyi gorduk haftaya kalp atislarini duycaz inşallah.. o zaman cok buyuk ihtimalle ay sonunda guzel haberlerini aliriz :) tabi hayirlisiysa. Ama stres yapma sen olmamis gibi dusun zaman daha cabuk gecer ;)

[U[/U]
Cnm mrk ettim seni .. 18 gun evet koyu o gun ve 2 gun sonra yapmissindir umarim gec kaldım beni alintilamadigin icin bildirim gelmeyince girmedim :(

Canım sen 18.gunde yakalamışsın çift çizgiyi:)) icini ferah tut, bi de sana bişey sormak istiyorum..yumurtlama tarihini hesaplama programlarına göre ortalama yumurtlayacagın bir tarih miydi bu 18.gün ? Cevaplarsan çok sevinirim..çünkü bana yumurtlama için 10Mayıs tarihini verdi o hesaplama programları. Ama maalesef hala 2. Çizgi çok silik...:(((( acaba hiç yumurtlayamıyor muyum:(((

Berenay lütfen cevap yazar mısın...ort. Yumurtlama tarihlrrin arasında mı gördün iki belirgin çizgiyi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrrr ovulasyon testının 18. günü koyumu sızcee yumurtlama olacakmııdır bel agrım da var bıraz lutfen yorumlarınızı yapınnn koyuysa nezaman calısmalıyızzz resımlerı yukluyorumEki Görüntüle 1104312 Eki Görüntüle 1104313

Tebrik ederim öncelikle.sana bisey soracagim acaba yumurtlama programlarının verdiği ortalama yumurtlama tarihlerine uygun mu oldu çift belirgin çizgin...benim 5-10 Mayıs arası olarak tarih verdi programlar ama bugün ayın 13ü ..yok yok:((((ikinci çizgi hep silik

[U[/U]

Canım sen 18.gunde yakalamışsın çift çizgiyi:)) icini ferah tut, bi de sana bişey sormak istiyorum..yumurtlama tarihini hesaplama programlarına göre ortalama yumurtlayacagın bir tarih miydi bu 18.gün ? Cevaplarsan çok sevinirim..çünkü bana yumurtlama için 10Mayıs tarihini verdi o hesaplama programları. Ama maalesef hala 2. Çizgi çok silik...:(((( acaba hiç yumurtlayamıyor muyum:(((

Hayir o programlar cok dogru degil onlara gore benim 13. Gun gosteriyodu cunku bazen 28 gunde bazen 34 gunde bir oluyodum 5 ay ugrastim olmadi ovulasyon testi aldim yaptim meger 18. Gunmus yumurtlama tabi degerlendirdim ve ilk seferde hamileyim. Ov. Testi muhakkak alin ilk ay olmasada yumurtlama zamaninizi ogrenirsiniz

Hayir o programlar cok dogru degil onlara gore benim 13. Gun gosteriyodu cunku bazen 28 gunde bazen 34 gunde bir oluyodum 5 ay ugrastim olmadi ovulasyon testi aldim yaptim meger 18. Gunmus yumurtlama tabi degerlendirdim ve ilk seferde hamileyim. Ov. Testi muhakkak alin ilk ay olmasada yumurtlama zamaninizi ogrenirsiniz

İçimi ferahlattn çok teşekkür ederim:)

[U[/U]

Benim de hala cok koyu degil cizgi insallah yakalayabiliriz ikimiz de

Benim de hala cok koyu degil cizgi insallah yakalayabiliriz ikimiz de

Ya benim adetin bitiminden sonra bugun 14. Günüm , adet başlangıcından itibaren de 19 günüm. .:( ama hala cok silik...biraz once yine yaptım ama digerlerinden hic bir fark yok..anlam veremiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back