Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Iki gün falan iki çizgi de okulu oluyor zten cnm..sonra silikleşiyomuş..ben henüz iki koyu çizgiyi yakalayamadım:((((

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah sen de yakalarsın :) ama yakalamak da ayrı mesele yani yeterince koyu mu daha da koyulaşıcak mı falan öf :1:

Katiliyorum stres yapmiyim diyom daha çok oluyorum bu ay olmazsa diğer ay adet bitiminden başlayana kadar testi yapicam birde ilişki sirasinda çocuğa odaklanmak tan hic bisey anlamıyorum görev gibi off

Iki gün falan iki çizgi de okulu oluyor zten cnm..sonra silikleşiyomuş..ben henüz iki koyu çizgiyi yakalayamadım:((((

Canım ikimiz de yakalayamadik bi koyu cizgi benim de bugun 22. Gun ama olacagini pek sanmiyorum yapmaya devam bakalim;))

birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz diye yazıyorum arkadaşlar. ben kendimden öncekilerden çok faydalandım :) bu sabah testi yaptım yine iki koyu çizgiydi ama dünden biraz daha açıktı rengi. öğle 12 civarını değerlendirdik testi az önce tekrarladım ikinci çizgi tamamen silikleşmiş. inşallah tutar :26:

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım daha nasıl kullanıcamı bile bilmiyorum..gebeliğin yeniyse testte silik çikar biraz beklemelisin soylemek istedm

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım daha nasıl kullanıcamı bile bilmiyorum..gebeliğin yeniyse testte silik çikar biraz beklemelisin soylemek istedm

ovülasyon testinde ikinci çizginin en koyu olduğu zaman yumurtlama 24-36 saat içinde gerçekleşicek demek oluyor o yüzden ertesi gün aynı saatte testi tekrarlıyosun eğer silikleşme varsa yumurta çatladı demek. ilişki için uygun zaman oluyor yani.

birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz diye yazıyorum arkadaşlar. ben kendimden öncekilerden çok faydalandım :) bu sabah testi yaptım yine iki koyu çizgiydi ama dünden biraz daha açıktı rengi. öğle 12 civarını değerlendirdik testi az önce tekrarladım ikinci çizgi tamamen silikleşmiş. inşallah tutar :26:
Ayy insallah saglikla tutunsun senin adina heyecanlandim:) haber ver insallah

Kizlar bisi sorcam aklima geldi de :) simdi biz adetten hemen sonra baslayip gün aşırı iliskiye girsek taa ki yeni adet dönemine kadar.o zaman yumurtlama denk gelirmiki sadece bi gun mu yumurtlama oluyor??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bisi sorcam aklima geldi de :) simdi biz adetten hemen sonra baslayip gün aşırı iliskiye girsek taa ki yeni adet dönemine kadar.o zaman yumurtlama denk gelirmiki sadece bi gun mu yumurtlama oluyor??

Yumurtlama sadece bir gün oluyor. Diyelim ki ogün deil bir önceki gün ilişkiye girdin eğer tüplerinde sperm varsa yumurta tüplerden atılırken döllenme şansı yüksek

Yumurtlama sadece bir gün oluyor. Diyelim ki ogün deil bir önceki gün ilişkiye girdin eğer tüplerinde sperm varsa yumurta tüplerden atılırken döllenme şansı yüksek

O zaman gün aşırı ilişkiyle sansimizi yukseltebiliriz :)

O zaman gün aşırı ilişkiyle sansimizi yukseltebiliriz :)

Aynen öle...zaten gün aşırı ilişki tavsiye ediyo doktorlar..bu arada ben de bugün doktora gittim..6yıldır pco var sanıyordum hatta gittiğim iki doktor da öle demişti ama bugünkü doktor kesinlikle pco'lütfen edilsin dedi...boş yere üzülmüşsün dedi...iyi bir doktor zaten tavsiye ile gitmiştim ama yine de sevinmedim ya..adam çok net pco kesinlikle yok dedi...Mah tahlili istedi ama:( 29 yaşında Mah testi normal mi sizce

Kızlar ıpad den yazıyorum kelimeler bozuluyor nedense... A M H testi..

Aynen öle...zaten gün aşırı ilişki tavsiye ediyo doktorlar..bu arada ben de bugün doktora gittim..6yıldır pco var sanıyordum hatta gittiğim iki doktor da öle demişti ama bugünkü doktor kesinlikle pco'lütfen edilsin dedi...boş yere üzülmüşsün dedi...iyi bir doktor zaten tavsiye ile gitmiştim ama yine de sevinmedim ya..adam çok net pco kesinlikle yok dedi...Mah tahlili istedi ama:( 29 yaşında Mah testi normal mi sizce

Yumurtaliklarin durumunu daha net anlamak icin istemistir canim bence takilacak bisey yok detayli arastiriyor demek ki basindan savmamis;))

Kızlar ilişkiden sonraki gün yumurtalıklarımda hafif bi hareketlilik hissediyorum ağrı gibi değil sancı gibi de değil ama bi hassasiyet oluyor sebebi ne olabilir acaba yaşayan var mı :26:

27 canim iltihap var sanirim oda etkiliyor hamileliği olnasina engel hem muayene olmak gerekiyorsa ilaç verir hem de 6ay olacak korunmayi birakali bir baksin buay yumurtlama testi yapptim ama bakalim rvrt kesin alttan muayene etcek nefret ediyom ama yapacak bisey yok bakalim ne olacak ayrıca kizlar hamileysem eger cikarmi acaba 24nisanda hastalanmstim

27 canim iltihap var sanirim oda etkiliyor hamileliği olnasina engel hem muayene olmak gerekiyorsa ilaç verir hem de 6ay olacak korunmayi birakali bir baksin buay yumurtlama testi yapptim ama bakalim rvrt kesin alttan muayene etcek nefret ediyom ama yapacak bisey yok bakalim ne olacak ayrıca kizlar hamileysem eger cikarmi acaba 24nisanda hastalanmstim

Allah sifani versin insallah canim ben de gecen ay idrar yolu enfeksiyonu atlattim cok zor iltihap geçmiştir senin de umarim. Alttan bakmasi aslinda zor ama en iyi oyle anliyorlarmis bu arada benim de son adetim 24 nisandi:) belki cikar yumurtlama normal zamanda olmussa hadi insallah baklim habersiz birakma;)

Back