Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Tebrik ederim öncelikle.sana bisey soracagim acaba yumurtlama programlarının verdiği ortalama yumurtlama tarihlerine uygun mu oldu çift belirgin çizgin...benim 5-10 Mayıs arası olarak tarih verdi programlar ama bugün ayın 13ü ..yok yok:((((ikinci çizgi hep silik

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tesekkurler canım.evet canım adet aralıgım 35 gun suruyor. klavuzda da 18. gun baslayın dıyordu.ben 9. gun basladım ama 18. gun cıft cızgı cıktı .sen testı yapmaya devam et cunku gec yumurtlamada olabılır. ınsycıft cızgıyı gorursun canım

Insallah ya..biz çalışmalara baslayali 2 ay oldu. .ilk ay her ilişkiden sonra kalkip hamilelik testi yapacak kadar bilgisiz ve aceleciydim..artik herseyi ogrendim ama bu ovulasyon testleri daha da stres yaratiyo insanda yaa. gecen ay hamilelik bu ayda ovulasyon stresi yedi bitirdi beni:( işimde de konsantre olamıyorum. .buaralar, daha yumurtlayamiyorum nasıl çocuk sahibi olucam diye düşünüyorum:((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya benim adetin bitiminden sonra bugun 14. Günüm , adet başlangıcından itibaren de 19 günüm. .:( ama hala cok silik...biraz once yine yaptım ama digerlerinden hic bir fark yok..anlam veremiyorum

Benim de 20. Gunum bugun 6da yapicam bakalim nolacak 17.gune göre 18 daha koyuydu sanki ama olmasi gerektigi gibi degil hala acaba erken mi yumurtladik test yapmadan

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim bu konunun tamamını okudum test yapıyorum bugün çift çizgiyi yakaladım ama panikledim üç dört saat sonra tekrar mı etmeliyim bi fikir verir misiniz

arkadaşlar merhaba yeni üyeyim bu konunun tamamını okudum test yapıyorum bugün çift çizgiyi yakaladım ama panikledim üç dört saat sonra tekrar mı etmeliyim bi fikir verir misiniz

Canim eger sabah ilk idrarinla yapmamissan ve idrarini belli bi sure tutarak yapmissan niye panikliyorsun ki ne guzel yakalamissin degerlendirmeye bak:))

Eki Görüntüle 1112671

arkadaşlar yerdımcı olun benim adet aralıgım 27 gün 10.gün test elime ulasmadıgından 14. günde başladım bugün 15.gün sizce yumurta çatladıda geçtimi yada çatlayacakmı yardım edermisiniz bugun uzayan akıntımı gördüm

[Q UOTE=272416eyektğst;35286470]Canim eger sabah ilk idrarinla yapmamissan ve idrarini belli bi sure tutarak yapmissan niye panikliyorsun ki ne guzel yakalamissin degerlendirmeye bak:))[/QUOTE]e
In
sabahın ilk idrarı ile yapılmaması söyleniyor prospektüste ama...

[Q UOTE=272416eyektğst;35286470]Canim eger sabah ilk idrarinla yapmamissan ve idrarini belli bi sure tutarak yapmissan niye panikliyorsun ki ne guzel yakalamissin degerlendirmeye bak:))
e
In

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Iste yapmamissan dedim ben de:) yani sabah yaptıysa bidaha yap diyecektim:) bu arada benim 20.gun de silik cikti

e
In

Iste yapmamissan dedim ben de:) yani sabah yaptıysa bidaha yap diyecektim:) bu arada benim 20.gun de silik cikti[/QUOTE]

Ben de biraz önce yaptım ama maalesef:( silik ...

Kizlar bugun gunum olmadim ov.testi yaptim bu sekilde cikti ama gebelik testi tek cizgi :(

Eklentiler

• $1399996929036.jpg
    $1399996929036.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 470
Kizlar bugun gunum olmadim ov.testi yaptim bu sekilde cikti ama gebelik testi tek cizgi :(

Valla ben de tam bilmiyorum ama ikisinin de esit koyulukta olmasi lazim diyolar ama sende farkli da olabilir en guzeli kan tahlili yaptir canim ya ugrasma Allah hayirlisini nasip etsin:34:

Valla ben de tam bilmiyorum ama ikisinin de esit koyulukta olmasi lazim diyolar ama sende farkli da olabilir en guzeli kan tahlili yaptir canim ya ugrasma Allah hayirlisini nasip etsin:34:

Amin cnm ama stresten gecikti galiba hayirlisi rabbim herkese nasip etsin insallah saglikli evlatlar

Ya kafam karman çorman oldu offf ben 15.gün ysptim yoktu 16.gün cikti ama tamamen koyu değildi bir sonraki günde silikti halen negatif 30. 32 günde filan okuyorum lutfeb cvp verirmisini

Ya kafam karman çorman oldu offf ben 15.gün ysptim yoktu 16.gün cikti ama tamamen koyu değildi bir sonraki günde silikti halen negatif 30. 32 günde filan okuyorum lutfeb cvp verirmisini

Valla keske net bisey soyleyebilsem benim durum da senden farkli degil 35 gun diye düşünüyorum adetimi 20. Gun oldu silik ama 15. Gun daha koyuydu ama tam degildi dedigin gibi ben de merak ediyorum

Stres oldum 4aydir deniyoz tik yok ama çok düzenli yapmadik bu teste basladim ama cozemedim halen devam ediyorum bugünde yaptim negatif fakat sol yumurtlama bicak giriyor sanki((( ara ara

Canim eger sabah ilk idrarinla yapmamissan ve idrarini belli bi sure tutarak yapmissan niye panikliyorsun ki ne guzel yakalamissin degerlendirmeye bak:))

teşekkürler cevap için. saat beşte yapıyorum düzenli olarak. 34 günde bir oluyorum 18. günde yakaladım çift çizgiyi tabi burda okuduğum kadarıyla yumurtlama meydana geldikten sonra çizginin silikleşmesi gerek. yarın anlıycaz :)

Kızlar ben bu strese dayanamıcam valla..Perşembe günü doktora gidip baktırcam en durumda yumurtalıklar, yumurtam oluşmuş mu çatlamış mı...varsa benim kadar sıkıntılı arkadaşlar doktora görünsünler derim..en azından sabah akşam stres yapmayız

Back