Tebrik ederim öncelikle.sana bisey soracagim acaba yumurtlama programlarının verdiği ortalama yumurtlama tarihlerine uygun mu oldu çift belirgin çizgin...benim 5-10 Mayıs arası olarak tarih verdi programlar ama bugün ayın 13ü ..yok yok(((ikinci çizgi hep silik
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya benim adetin bitiminden sonra bugun 14. Günüm , adet başlangıcından itibaren de 19 günüm. .ama hala cok silik...biraz once yine yaptım ama digerlerinden hic bir fark yok..anlam veremiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar merhaba yeni üyeyim bu konunun tamamını okudum test yapıyorum bugün çift çizgiyi yakaladım ama panikledim üç dört saat sonra tekrar mı etmeliyim bi fikir verir misiniz
Sabahın. KCanim eger sabah ilk idrarinla yapmamissan ve idrarini belli bi sure tutarak yapmissan niye panikliyorsun ki ne guzel yakalamissin degerlendirmeye bak:))
e[Q UOTE=272416eyektğst;35286470]Canim eger sabah ilk idrarinla yapmamissan ve idrarini belli bi sure tutarak yapmissan niye panikliyorsun ki ne guzel yakalamissin degerlendirmeye bak:))
e
In
sabahın ilk idrarı ile yapılmaması söyleniyor prospektüste ama...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar bugun gunum olmadim ov.testi yaptim bu sekilde cikti ama gebelik testi tek cizgi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla ben de tam bilmiyorum ama ikisinin de esit koyulukta olmasi lazim diyolar ama sende farkli da olabilir en guzeli kan tahlili yaptir canim ya ugrasma Allah hayirlisini nasip etsin
Ya kafam karman çorman oldu offf ben 15.gün ysptim yoktu 16.gün cikti ama tamamen koyu değildi bir sonraki günde silikti halen negatif 30. 32 günde filan okuyorum lutfeb cvp verirmisini
Canim eger sabah ilk idrarinla yapmamissan ve idrarini belli bi sure tutarak yapmissan niye panikliyorsun ki ne guzel yakalamissin degerlendirmeye bak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?