O DIŞARI ÇIKMAYI BİZ DE ÇOK YAŞIYORUZ YA ONDAN OLMAYABİLİR Mİ ki dersin başka bu durumu yaşayan vr mı acaba.bu benim inş olursa 2. çocuğum olacak ilkinde böyle derdimiz saplanıız olmadı ilk ayda oldu.şimdi canım çok sıkılıyor v
Canım bu sorun bende de var ama dr a sordum bir damla canlı gitar yeterli dedi stres yapıyoruz herhalde benimde 2. Dr um uzun süre korunmuşsun dedi kızım şimdi 7 yaşında üç senedir istiyoruz ama nasip işteO DIŞARI ÇIKMAYI BİZ DE ÇOK YAŞIYORUZ YA ONDAN OLMAYABİLİR Mİ ki dersin başka bu durumu yaşayan vr mı acaba.bu benim inş olursa 2. çocuğum olacak ilkinde böyle derdimiz saplanıız olmadı ilk ayda oldu.şimdi canım çok sıkılıyor valla
Canım aynı sorun bende de var dr a Sordum bir damla bile canlı gitse yeterli dedi bende ilk çocuğum da ilk hamile kaldım şimdi kızım 7 yaşında üç senedir istiyoruz ama nasip işte olmadı dr um uzun süre korunmuşsun dedi bilemedim ki ne yapalımO DIŞARI ÇIKMAYI BİZ DE ÇOK YAŞIYORUZ YA ONDAN OLMAYABİLİR Mİ ki dersin başka bu durumu yaşayan vr mı acaba.bu benim inş olursa 2. çocuğum olacak ilkinde böyle derdimiz saplanıız olmadı ilk ayda oldu.şimdi canım çok sıkılıyor valla
BU 5. ayım denemede 35 yaşındayım 6 ayda olmazsa dr gitmek zorundayım.ama ben dr muayenesini sevmiyorumdua ediyorum bu ay olsun teste falan gerek kalmasın diyeCanım aynı sorun bende de var dr a Sordum bir damla bile canlı gitse yeterli dedi bende ilk çocuğum da ilk hamile kaldım şimdi kızım 7 yaşında üç senedir istiyoruz ama nasip işte olmadı dr um uzun süre korunmuşsun dedi bilemedim ki ne yapalım
Daha çok yeni ama dr lar korumayı bıraktıktan sonra bir yılda vücud kendini yeniliyor diyor. Ben iki yıl gittim şimdi Aralık ayından itibaren 6 ay gelme dedi dr um bu dönemde kendiliğinden de olabilir dedi. Olmazsa aşılama yaparız demişti inşallah hiç birimiz bu tür müdahale olmadan bebeklerimizi kucağımıza alırızBU 5. ayım denemede 35 yaşındayım 6 ayda olmazsa dr gitmek zorundayım.ama ben dr muayenesini sevmiyorumdua ediyorum bu ay olsun teste falan gerek kalmasın diye
Inşallah olur. Burada tanismasak da birimize bol bol dua ediyoruz. 3 gün üst üste çalıştık cnm. 2 gündür test silik. Ama hafif bir çizgi hala var. Gidecek mi çizgi. Hala çatlamadı mi diye endiselenEdiyorum.BU 5. ayım denemede 35 yaşındayım 6 ayda olmazsa dr gitmek zorundayım.ama ben dr muayenesini sevmiyorumdua ediyorum bu ay olsun teste falan gerek kalmasın diye
Rahatlattın beni biraz canım. Nasıl üzüldüm çıkınca. Tam yumurtlama zamanimdi çünkü. Çok stresliyiz çook.Canım aynı sorun bende de var dr a Sordum bir damla bile canlı gitse yeterli dedi bende ilk çocuğum da ilk hamile kaldım şimdi kızım 7 yaşında üç senedir istiyoruz ama nasip işte olmadı dr um uzun süre korunmuşsun dedi bilemedim ki ne yapalım
ŞU AN KAÇINCI GÜN çizginin koyulaşması gerek snraki günler silikleşeye başlayınca çalışmaya devam et ben silikleşmeye başlayınca bıraktım olmadı.gerçi kişiden kişiye değişir ama bakalımInşallah olur. Burada tanismasak da birimize bol bol dua ediyoruz. 3 gün üst üste çalıştık cnm. 2 gündür test silik. Ama hafif bir çizgi hala var. Gidecek mi çizgi. Hala çatlamadı mi diye endiselenEdiyorum.
perşembe koyulastı çizgi. 14. Günüm du. Cuma ce cumartesi silikleşTi. Bu sabah hala silik de olsa Ikinci çizgi var. 3 gün yani perşembe cuma cumartesi çalıştık. Bugun de çalışmalı miyiz . Sperm lerde kalite diye bir şey kalmamistir diyorum ama. Bi de bu ikinci çizgi hep çıkacak mı. ?ŞU AN KAÇINCI GÜN çizginin koyulaşması gerek snraki günler silikleşeye başlayınca çalışmaya devam et ben silikleşmeye başlayınca bıraktım olmadı.gerçi kişiden kişiye değişir ama bakalım
perşembe koyulastı çizgi. 14. Günüm du. Cuma ce cumartesi silikleşTi. Bu sabah hala silik de olsa Ikinci çizgi var. 3 gün yani perşembe cuma cumartesi çalıştık. Bugun de çalışmalı miyiz . Sperm lerde kalite diye bir şey kalmamistir diyorum ama. Bi de bu ikinci çizgi hep çıkacak mı. ?
biz de aynı şekilde 3 gün çalıştık olmadı.silik çizgi hep çıkacak çükü vücudunda o test edilen maddeden az da olsa var bu yüzden o silik çizgiyi hep görceksin (ben emin olmak için 2 adet arasında sürekli test yaptım ve yumurtlama dışında hep o çizgiyi gördüm ) çalışmaya devam :)
Ben de aynen senin gibi yaptım canım. Bakalım ne olacak. Kimisi de 1 gün ara diyor. biri adetin 10, 12, 14, 16, çalışın bi daha yasak demiş. Bilmiyorum. Hepsini denicez olmazsa.3 gün üst üste bakalım kalite düştü diye korkuyorum ben. 2 günde bir çalışıcam vine birkaç gün daha.cizgi gitti dün gece. Ama olsun.ciddi misiniz ben burda okuduklarıma göre yaptım :/ 19. günümde çift çizgi çıktı 19.20.21 değerlendirdik sonra beklemeyi tercih ettim zaten yumurta çatladı döllencek bişey kalmadı die devam mı etmem gerekiyodu adete kadar ?
ben en son ayın martın 24 ünde adet olmuştum ama testte yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor dedikleri için hesapladığıma göre bu güne 27 sine geliyo test yaptım negatif çıktı adet olmuyorum zaten ilaç kullanmadan yine yok bişey :/ anlamadığım tek şey aşırı derecede uzayan bi akıntım var tekrar yumurtluyo olamam herhalde ooff hiç bişey anlamadım ben bu iştenBen de aynen senin gibi yaptım canım. Bakalım ne olacak. Kimisi de 1 gün ara diyor. biri adetin 10, 12, 14, 16, çalışın bi daha yasak demiş. Bilmiyorum. Hepsini denicez olmazsa.3 gün üst üste bakalım kalite düştü diye korkuyorum ben. 2 günde bir çalışıcam vine birkaç gün daha.cizgi gitti dün gece. Ama olsun.
Bilemiyorum ki canim.Ovulasyon testi yaptın m? Yaptığın gebelik testiyse belki çıkmamIstir.ben en son ayın martın 24 ünde adet olmuştum ama testte yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor dedikleri için hesapladığıma göre bu güne 27 sine geliyo test yaptım negatif çıktı adet olmuyorum zaten ilaç kullanmadan yine yok bişey :/ anlamadığım tek şey aşırı derecede uzayan bi akıntım var tekrar yumurtluyo olamam herhalde ooff hiç bişey anlamadım ben bu işten
Ay insallah hamilesindir. Ben de heyecanlandim. Su stres olayını aşmanın yolunu bulmam gerekKizlarrrr uzun zamandir siteye katilmiyordum kafama cok taktigimi ve gereginden fazla stres oldugumu dusundugum icin kendimi rahat biraktim dusunmemeye basladim hatta ovu testi elimde olmasina ragmen kullanmadim yumurtlama tarihlerimi bilmeme ragmen iliski icin israrla bisey yapmadim iliskiyi gecirirkende hamileligi dusunmedim cunku sonu hep negatf ciktigindan dolayi birsey sorucagim kizlar bugun aksam veya yarin kesin adet olmam gerek gunlerim hic Şaşmaz zaten cogu arkaDaslar biliyorben bugun oylesine dedim bi ovu testi yapayim elimdekileri bitrmeye calisiyorum neyse test yaptim dedim negatf cikacak nede olsa bi 5 dk hic bakmadim elimde telefon uğraşıyorum bi baktim testi pozitif ikiside ayni koyulukta silik falan degil normalde yumurtlama tarihimde bile bu kadar koyu cikmadi soka grdim dedimki test bozuk olabilir gittim iki testi daha acip yaptim 3 ude ayni cikti umutlanmak istemiyorum uzulurum diye ama bir kadin ayda 2 kez yumurtlamazmis cok zor bir ihtimalmis arastirdim yarin adet olucam ve oldugundan fazlada sivi tuketmeme ragmen bu kadar kopkoyu cikmasinin sebebi beni cok sasirtti bundan iki gun once arkadasimin dogum gunu vardi bayagi oynadim oturdugumda iki kasigimda inanilmaz agridi dusundum dedimki adetime az kaldi ondan olmali diye sonra gene bundan 4 gun once inanilmaz midem bulandi basim dondu kustum cok yorgundum bunuda kosusturmalarima saydim o hafta yorucuydu diye birde en son regaip kandilinde cok dua ettim Rabbim yuzumu guldur bi ay hem benim hemde isteyen herkezin diye aceba kabulmu oldu kusurabakmayin cok uzun yazdim ama cok heyecanliyim kizkizlar aceba hamile olabilirmiyim yarin adetim ve ovu testi bu kadar pozitf nasil cikarr hatta bu ay doktora gitmeyi dusunuyordum. Bu arada kizlar hic adet belirtimde yok normalde suan belimin agridan kopmasi lazimdi ltfen yorumlarinizi bekliyorum
sKizlarrrr uzun zamandir siteye katilmiyordum kafama cok taktigimi ve gereginden fazla stres oldugumu dusundugum icin kendimi rahat biraktim dusunmemeye basladim hatta ovu testi elimde olmasina ragmen kullanmadim yumurtlama tarihlerimi bilmeme ragmen iliski icin israrla bisey yapmadim iliskiyi gecirirkende hamileligi dusunmedim cunku sonu hep negatf ciktigindan dolayi birsey sorucagim kizlar bugun aksam veya yarin kesin adet olmam gerek gunlerim hic Şaşmaz zaten cogu arkaDaslar biliyorben bugun oylesine dedim bi ovu testi yapayim elimdekileri bitrmeye calisiyorum neyse test yaptim dedim negatf cikacak nede olsa bi 5 dk hic bakmadim elimde telefon uğraşıyorum bi baktim testi pozitif ikiside ayni koyulukta silik falan degil normalde yumurtlama tarihimde bile bu kadar koyu cikmadi soka grdim dedimki test bozuk olabilir gittim iki testi daha acip yaptim 3 ude ayni cikti umutlanmak istemiyorum uzulurum diye ama bir kadin ayda 2 kez yumurtlamazmis cok zor bir ihtimalmis arastirdim yarin adet olucam ve oldugundan fazlada sivi tuketmeme ragmen bu kadar kopkoyu cikmasinin sebebi beni cok sasirtti bundan iki gun once arkadasimin dogum gunu vardi bayagi oynadim oturdugumda iki kasigimda inanilmaz agridi dusundum dedimki adetime az kaldi ondan olmali diye sonra gene bundan 4 gun once inanilmaz midem bulandi basim dondu kustum cok yorgundum bunuda kosusturmalarima saydim o hafta yorucuydu diye birde en son regaip kandilinde cok dua ettim Rabbim yuzumu guldur bi ay hem benim hemde isteyen herkezin diye aceba kabulmu oldu kusurabakmayin cok uzun yazdim ama cok heyecanliyim kizkizlar aceba hamile olabilirmiyim yarin adetim ve ovu testi bu kadar pozitf nasil cikarr hatta bu ay doktora gitmeyi dusunuyordum. Bu arada kizlar hic adet belirtimde yok normalde suan belimin agridan kopmasi lazimdi ltfen yorumlarinizi bekliyorum
senin durumunda olup hamile olduğunu öğrenen çok kişi varr sanırım şuan bir hamilelik testi yaparsan çıkacaktır
bu durum herkeste değişiyr. bu 3 günü değerlendirip hamile kalan var 10-12-14-16 yı değerlendirip kalan var sanırım bu kişiden kişiye değişiyor adet tarihin ne zaman 2-3 gün kala testte çıkıyor sonuçciddi misiniz ben burda okuduklarıma göre yaptım :/ 19. günümde çift çizgi çıktı 19.20.21 değerlendirdik sonra beklemeyi tercih ettim zaten yumurta çatladı döllencek bişey kalmadı die devam mı etmem gerekiyodu adete kadar ?
Bilemiyorum ki canim.Ovulasyon testi yaptın m? Yaptığın gebelik testiyse belki çıkmamIstir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?