Testlerdeki cizgiler hep birbirine yakin. Bendw bu ay ilk kez test kullanıyorum yarin 15. Gunun testini yapıcam. Ama 12. Gunku test en belirgini.tabi senin 17. Gunku testin kadar koyu degil. Sen yumurtlama belirtisini farkettin mi peki?? Mesela ben 12 ve 13. Gun farkettim.
18. gün çizgi silik olursa 17. gün yumurtlama olmuştur.daha doğrusu yumurtlama çizginin en koyu olduğu günden yaklaşık 24 saat sonra oluyor diye biliyorum.
Evet canım ilk defa yumurtlamamı hissettim bu ay.Kasıklarım çok ağrıdı ve yumurta akı kıvamındaki akıntı geldi 18. gün.18. günkü testte çizgi daha silikti,sanırım yumurtam çatlamış oluyor bu durumda.Benim adet döngümde 35-40 gün arası olduğu için biraz geç oluyor yumurtlamam.Canım birde çizgilerin birbirine yakın veya 2. çizginin ilkinden daha koyu çıkması gerekiyor yumurtlama olmadan önceki gün.Yani benim 12. günümdeki çizgi yumurtlama öncesindeki gün olmayacak kadar hafif.17. günümdeki çizgilerse birbirine eşit.
18. gün biraz daha silikti fakat yinede ilk günlerdeki kadar silik değildi.Sanırım 18. gün yumurtam çatlamış oluyor.
Evet anladim ben bugun yine test yaptim daha da koyulasti sanirim bugun yarın catlar. Nedense 12. Gunu yogun yumurta aki seklinde ve esnek akintim oldu. Simdi ise oyle belirti yok fakat test yeni pozitif cikti :) hic bisey anlamadim neyse insallah tutar
İnşaAllah canım,Rabbim kucağımızı boş bırakmasın,hayırlı,sağlıklı evlatlar versin inşaAllah.Ben normalde yumurtlamamı hiç hissetmezdim.Zaten bende yumurta çatlama sorunu var.Yumurtluyorum,büyüyor ama çatlamadan kiste dönüşüp adetle atılıyor.Bu ay incie+havuç kürü yaptım.Bu kür vesilesiyle geçen sene tamda bu zamanlar hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı.Bu ay bu kürü tekrar yaptım ve şükürler olsun yumurtamın çatladığını gördüm.Bugün çizgi silikleşti yani yumurtam çatlamış çok şükür.Testini dikkatli yap canım çizgiler ya ikiside eşit olacak ya da t, c'den daha koyu olacak.
ovulasyon testini kullandığım ay hamile kaldım.ama benim t çizgisi c kadar koyu değildi.o günü ve ertesi günü değerlendirdim. Rabbim size gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin
Hmmm benim t c den koyu degil. Peki koyu oldugu zaman mi ilişkiye girmek lazim yarin da test yapayim sonra resim eklerim
Canım t nin c den koyu olması gerekmiyor illaki,birbirine eşit olsada olur.Biz ikisinin eşit olduğu ve ertesi günü ilişki yaşadık.Riske atmak istemedim.Eşinde sperm sorunu yoksa 2 gün üst üste girebilirsin,eğer sperm sorunu varsa gün aşırı ilişkiye girmelisin.
Hic bilmiyorum doktora gitmedi. Ben dun ilk belirgin cizgiyi gordum fakat misafirlerden dolayi kendimize vakit ayiramadik. Onceki 3 gun ust ustte yaptik sadece dun ara verdik. Dunde 2 cizgiydi. Sadece bir gun icin tutmazsa da cok uzulurum. Saat 3 te yine test yapicam insallah yine cift gorurumsen hamilesin sanirim bize dua et hamilelerin duası kabul olur derler :)
Amin. Sen testte koyulugu farkedince mi basladin yoksa bi gun onceden de iliski durumu olmusmuydu ???
Ay canım Allah cc. mi söyletti acabaHamile değilim henüz yumurtlamam 2 gün önce oldu henüz :) Ay umut oldun bak şimdi :)
İlişki için önemli olan çizginin çift olduğu değil,ertesi günü.Çünkü çift çizgi olduğu gün yumurtlaman 24 saat içinde gerçekleşecektir demektir.Yani çizginin ertesi günü ilişki önemli.Bugün deneme yapın :)Birde 1 gün için tutmamazlık olmaz Allah cc.nin izniyle çünkü spermler rahimde 2-3 gün yaşayabiliyorlar :)
teste 13. gün başladım hep silikti.17. gün koyulaşma oldu 18. gün daha da koyulaştı ama t c den biraz daha açıktı.19 gün biraz daha koyulaşmasını beklemiştim ama silik çıktı bikaç gün yapmaya devam ettim yine silikti. 18. ve 19. günü değerlendirmiştim.testleri hep aynı saatlerde yapardım fazla sıvı almamaya çalışırdım
bir kaç yere daha yazdım ama acil cevap bekliyorum kızlar az önce doktordan geldim alttan muayene sonucu pırıl pırıl dedi yara kist yok yumurta çatlamak üzere dedi ilişki olsun dedi çatlama zamanı erkek olma olasılığını sordum biraz düşündü kafasını salladı bir şey demedi pek bende üstelemedim şimdi evde ovulasyon testi yaptım pozitif ikiside aynı koyulukta çıktı t çok koyu değil pik yapmadı daha yada sabah yaptı düşmeye başladı yada yapacak 4 saat sonra tekrar test yapacağım ama dün ve sabah yapmadım test saat 16:00 da yaptım ph kağıdını aldım parmağımla vajenden sıvı aldım sürdüm tuhaf bir yeşil ot yeşili gibi değil asker yeşilini andırıyor ph nasıl ölçülür pek bilmiyorum sizce bu gece ilişki olmalımı kızlar bir kızım var allahtan birde erkek evlat diliyorum ama yöntemleride denemek te sakınca görmüyorum adetlerim 28 .27 değişiyor geçen ay ovu testi yaptım pik yaptığı gün değil ertesi gece tek deneme yaptım tutmadı pik yaptığı günden 14 gün sonra regl oldum bilgisi olanlar benimle paylaşırmı 3 saat sonra tekrar yapacağım testi erkek bebek için silikleşmesi gerekiyor diyorlar
Eki Görüntüle 981458
allah söyletti galiba. hadi bakalım inşallahbenimde testler bunlar. bugünkü en koyusu. yanında yıldızla işaretlediklerimde ilişki olan günler. zaten belim de çok ağrıyor belli zaten çatlama olduğu. inşallah geç kalmamışımdır bu akşam yine denicez umut gecesi :18::18::18:
Yok canım yumurtlaman yeni başlamış,şansın dahada yüksek.Bugünü ve yarını değeriendir bence :) İnşaAllah bu ay hepimizinki tutarda kucağımza alırız evlatlarımızı :)
Eki Görüntüle 981458
allah söyletti galiba. hadi bakalım inşallahbenimde testler bunlar. bugünkü en koyusu. yanında yıldızla işaretlediklerimde ilişki olan günler. zaten belim de çok ağrıyor belli zaten çatlama olduğu. inşallah geç kalmamışımdır bu akşam yine denicez umut gecesi :18::18::18:
merhaba testin 16.gün koyulaşmış dun deneme olduysa bugun mutlaka yine olsun...rabbim yavruna kavuştursun en kısa zmanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?