Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

merhaba arkadaşım aynı durumu bende yaşamıştım 2 ay önce ovul.testim eşit koyulukta değildi ama ben pimpiriklenip progesteron testi yaptırdım güzel yumurtlamışsın dedi doktorum. adete kadar kasık, karın ağrısı yaşadım ama psikolojiktir diye aldırmadım pek.adet günüm geldiğinde aynı adet ağrısı başlayınca sabahtan akşama kadar ağladım üstelik ama bi türlü gelmeyince akşam test yaptım pozitifti gözlerime inanamadım:))) 2aydır bebişim benimle.inşallah senin bebeğinde seninledir. bu arada ben 4.ayda tutturdum ne zamanki Allahım senden gelene razıyım dedim Allaha havale ettim rahat bıraktım kendimi o ay bebeğim geldi. sıkma kendini zor biliyorum ama elden gelen bişey yok.
.
Rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin :) amaa bn adet oldum maalesef.bu 7.ayim doktora gittim serephone verdi onu kullaniyorum cumartesi de catlatma iğnesi yapicak çok zor gercekten.bnde bu ay kendimi rahat birakicam Allahin takdiri artik.

.
Rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin :) amaa bn adet oldum maalesef.bu 7.ayim doktora gittim serephone verdi onu kullaniyorum cumartesi de catlatma iğnesi yapicak çok zor gercekten.bnde bu ay kendimi rahat birakicam Allahin takdiri artik.
sağol tatlım darısı başına inşallah ennnn kısa zamanda.ben yapmam gerekeni yaptım de ve Allaha bırak. kendini acabalarla yorma.dilerim rabbim isteyen herkese yavrusunu sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder

selam arkadaslar.gecen ay ovulasyon testi kullandım.adetim 5 ocaktı ben 20 sinde çift çizgiyi gördüm ,buna göre 21 de yumurtladım(17.gün).ancak adetim 33. gün oldu.ovulasyondan net 14 gün sonra regl olunuyorsa eğer ,test neden 20 de pozitif çıktı.adet tarihime göre 22 de pozitif çııkması ,yani 23 de (19.gün)yumurtlamıs olmam gerekiyor.arastırdım ovulasyondan 14 gün sonra kesin regl olnuyormus.benim testim 17. gün de pozitif ertesi günler ise silik çıktı bu ne demek oluyor sizce.bir de bir kızım var 3 yasında.gecen ay başladık 2. bebek için çalışmaya .bu ay da kullanıyorum bu kitlerden.erkek bebek istiyorum anladıgım kadarıyla çift çizgi çıktığı gün ve ertesi günü değerlendirmek gerekiyor öyle değil mi?

Canım çift çizgi çıktığı gün yumurtlamış olmuyorsun.Çift çizgi çıktıktan sonra eğer test silikleşirse yumurtlaman 24-36 saat içerisinde gerçekleşecek demektir yani 18. gün veya 19. gün yumurtlamış olacaksın.Teste göre doğru çıkmış 19. gün yumurtlamışsın.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende bu testten kullanmak istiyorum hangi markayi tavsiye edersiniz bide bugun 13. gunum onumuzdeki ay baslamam lazim galiba dimi

Canım ben internetten sipariş verdim laboquick diye bir marka içinde 50 adet ovulasyon 10 adet gebelik testi var.Eğer adetlerin 30 günden fazla sürüyorsa bu ayda yapabilirsin.Mesela ben 18. gün yumrtladım,adetim genelde 35 günü buluyor.

Canım ben internetten sipariş verdim laboquick diye bir marka içinde 50 adet ovulasyon 10 adet gebelik testi var.Eğer adetlerin 30 günden fazla sürüyorsa bu ayda yapabilirsin.Mesela ben 18. gün yumrtladım,adetim genelde 35 günü buluyor.

27--28 arasi degisiyor siparis verip test gelene kadar iki uc gun gecer yani soyledigin marka iyimi ise yaradimi

27--28 arasi degisiyor siparis verip test gelene kadar iki uc gun gecer yani soyledigin marka iyimi ise yaradimi

Ben memnunum canım yumurtlama günümü gösterdi.Eğer bu şekilde adet oluyorsan test gelene kadar çoktan yumurtlamış olabilirsin.Sen bu günleri değerşendir bence yinede.Testede önümüzdeki ay başlarsın hamile kalmazsan.

sağol tatlım darısı başına inşallah ennnn kısa zamanda.ben yapmam gerekeni yaptım de ve Allaha bırak. kendini acabalarla yorma.dilerim rabbim isteyen herkese yavrusunu sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder

kesinlikle bu ay öyle yapıcam.inşallah aminnn canım benim :)

SLM KIZLAR BEN ADETIN 15. GUNU ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM VE O GECE VE DIGER GÜN EŞİMLE YARAMAZLIK YAPTIK ACABA HAMILE KALABILIRMIYIM. BIRDE KASIKLARIMDA ARA ARA AGRI OLUYOR ACABA BELIRTILERIMI ANLADIM.:ssz:

Canım yumrtlama günlerini değerlendirdiysen inşaAllah kalırsın.Kasık ağrısı yumurtlama belirtisidir.

Kızlar ovulasyon testi kullandım ayın 12si 2koyu çizgi çıktı ertsi sabhı ve akşamnı değrlndirdik normalde yarn yani ayn 25inde adet olmam gerekyor ama kasıklarmda belmde ağrlar başladı dun sbh gebelik testi yaptm 2.çizgi hafif silik çıktı çok onemsemedim bu sabh tekrarladım dhada belirgndi hemn hastnye gdp kan testi yaptrdm ve sonuç pozitif çıktı ben hala inanamyorum hamile olduğumaa :-):-):-):-):-)

Kızlar ovulasyon testi kullandım ayın 12si 2koyu çizgi çıktı ertsi sabhı ve akşamnı değrlndirdik normalde yarn yani ayn 25inde adet olmam gerekyor ama kasıklarmda belmde ağrlar başladı dun sbh gebelik testi yaptm 2.çizgi hafif silik çıktı çok onemsemedim bu sabh tekrarladım dhada belirgndi hemn hastnye gdp kan testi yaptrdm ve sonuç pozitif çıktı ben hala inanamyorum hamile olduğumaa :-):-):-):-):-)

gözün aydın ayssgll sag salim kucağına al bebeğini :))

Slm bende silik ciktigi gun denemistim 12. gun yani daha hast gitmedim gorunmuyor hemen keseye gelmeden yani bir iki haftalik falan hamisim.senin ilk bebeginmi

Back