Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

hadi bakalım hayırlısı, sonucu buraya yazarsınız. 1 saat tabii ki fark ettirmez. iyi bir zamanı değerlendirmişsiniz.

lenarin canım bana da bi el at güzelimmm :16:
benimde 1 oğlum var 5 yaşında ikinci bebeği istiyorum.. 4 yıldır korunmuyoruz olmuyor, şimdi bu ovulasyon testlerini denemeye karar verdim..
ama ben kızım olsun istiyorum.. rica etsem bilgi verir misin bana nasıl yapılması gerektiğini?
okuduklarımın hepsinin oğlu olmuş, kız için nasıl olması gerekiyo? çatlamanın olduğu gün mü? öncesi mi? anlayamadım...
:43::43::43::43:

Kızlar bende dün akşam ovülasyon testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Şimdi dün akşamı değerlendirdik bide bu akşam yarın için gerek var mı? Kasıklarım inanılmaz ağrıyo bu ay nedense.

Selam arkadaşlar bugun gg den ovulasyon testini aldım salı en gec çarşamba elimde olur. Buradan günü gününe paylaşacağım testimi yapıp. Akşamüstü 3.5-4 gibi testi yapmayı düşünüyorum. Siz hangi saatlerde yapmamı önerirsinizzzzzz??:3:

saati iyi. sadece her gün aynı saatte yapın, bu önemli. çizgiler birbirine yakın çıkınca da daha sık yapın.

arkadaşlar size bir sorum olucak.yumurtalamamın üzerinden 7 gün geçti ama t çizgisi hala silik çıkıyor.normal bi durummudur bu?şimdiden teşekkürlr.

normal değil, ancak o sorunu başka arkadaşlarda yazmıştı. sanırsam testin yapısıyla alakalı. ovulasyonun üzerinden 15 gün falan geçmiş olsa hamilesiniz derdim, ama daha erken.

lenarin canım bana da bi el at güzelimmm :16:
benimde 1 oğlum var 5 yaşında ikinci bebeği istiyorum.. 4 yıldır korunmuyoruz olmuyor, şimdi bu ovulasyon testlerini denemeye karar verdim..
ama ben kızım olsun istiyorum.. rica etsem bilgi verir misin bana nasıl yapılması gerektiğini?
okuduklarımın hepsinin oğlu olmuş, kız için nasıl olması gerekiyo? çatlamanın olduğu gün mü? öncesi mi? anlayamadım...
:43::43::43::43:

selam, 4 yıl uzun bir süre. dr eğer sorun yok diyorsa genel olarak kız için olanları yazayım, sizde de umarım işe yarar.

1- sık sık ilişki, spermlerin yorulması için.
2- yumurtlama gününden 2 gün önce ilişkiyi kesiyorsunuz, yumurtlama gününün ertesi günü devam ediyorsunuz. bu 2-3 günlük sürede mutlaka korunarak ilişki.

süper anneler 2011 topiğine bakın, orada kız ve erkek isteyenler deneyimlerini paylaşıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=460770&page=2351

Son düzenleme:
Kızlar bende dün akşam ovülasyon testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Şimdi dün akşamı değerlendirdik bide bu akşam yarın için gerek var mı? Kasıklarım inanılmaz ağrıyo bu ay nedense.

eğer ilk çocuksa cinsiyet önemli değilse mutlaka bu akşamı ve yarını değerlendirmelisiniz.

Kızlar Merhaba
hanı derler ya yumurtlama oncesı kız sonrası erkek cocuktur dıye bu oran burda nedır merak ettım.
Sızlerden bır rıcam olucak Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalanlar,teste cızft cızgıyı gordukten sonra kac kere ılıskı oldu bebeginizin cınsıyetı nedır ?
yumurtlama gunu tek ılıskı deneyenler ozelıkle testte cıfc cızgıyı goruncemı denemenız oldu yosa sılıklesıncemı ?Bebeğinizin Cinsiyeti nedir?

öncelikle pek bişey anlamadım çünki ilk bebeğim ve cinsiyeti de pek mühim değildi...
ovulasyon testim çok koyuydu iki üç kez ilişki oldu
bebiş olacağından hiç umudumuz yoktu
bayağı bekletti bizi
sonuç erkek böyle bişey yani :27:

arkdaşlar size bir sorum daha olucak.bikaç yerde okudum ovulasyon döneminden(yumurtladıktan sonra) sonra adete kadar ilişki olmamalı yazıyor.siz ne düşünüyorsunuz sakıncası varmıdır bebeğe?

arkadaşlar size bir sorum olucak.yumurtalamamın üzerinden 7 gün geçti ama t çizgisi hala silik çıkıyor.normal bi durummudur bu?şimdiden teşekkürlr.

lh hormonu vücudumuzda ovulasyon dışında da var olduğu için silik çizgi görmeniz normal diye okumuştum başka sayfalarda...

Selam kizlarr benide araniza alirsanz musmutluu olurum ;) gg dan 30 ovulasyon 10 gebelik testi aldim. 25 araliktan bu yana surekli deniorum ama 1 2 subatta cizgiler dahada koyulasti oncekilerine gore bugun tekrar yaptim c sabit t silik cikti. 31ocakta esimin israrlaryla birlikte olduk 1 2 subatta da devam ettik. Simdi kasiklarimda batma tarzinda agrilarim var. Ins. Tutar. 3 ay once.bos gebelikten kurtaj oldum adetlerm dengesini sasrdi resmen.
Iliskiden sonra spermler ne kadar kalio vücutta bilen varmi

Selam kizlarr benide araniza alirsanz musmutluu olurum ;) gg dan 30 ovulasyon 10 gebelik testi aldim. 25 araliktan bu yana surekli deniorum ama 1 2 subatta cizgiler dahada koyulasti oncekilerine gore bugun tekrar yaptim c sabit t silik cikti. 31ocakta esimin israrlaryla birlikte olduk 1 2 subatta da devam ettik. Simdi kasiklarimda batma tarzinda agrilarim var. Ins. Tutar. 3 ay once.bos gebelikten kurtaj oldum adetlerm dengesini sasrdi resmen.

hoşgeldin aramıza canım
inşallah tutmuştur denemende allah gönlüne göre versin
kürtaj içinde geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın
spremler sanırım vicutta bi kaç saatten bi kaç güne kadar uzuyor vajen ortamınada bağlı sanırım net bende bilmiyorum bu benim tahminim geniş bilgiye arama motorundan ulaşabilrsn :42:

yumurta eğer çatlamıyorsa ovulasyon testi hiçbir şekilde çift çizgi çıkmıyor mu? bilgisi olan var mı?

hoşgeldin aramıza canım
inşallah tutmuştur denemende allah gönlüne göre versin
kürtaj içinde geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın
spremler sanırım vicutta bi kaç saatten bi kaç güne kadar uzuyor vajen ortamınada bağlı sanırım net bende bilmiyorum bu benim tahminim geniş bilgiye arama motorundan ulaşabilrsn :42:

Hosbuldum canim tesekkür ederim. Ins. Tutmustur bakalim 15 günsonra anlasilir zaten. Aminn cok saol canim kmsenin basina vermesin ins. Verdigin bilgi icin tesekkur ederim tatlim

mrb kızlar .. ne sıkıntım olsa girip okuyorum bu siteden .. o yüzden katkım olsun bende paylaşayım.. benimde ovulasyon testinde çift çizgi ilk olarak adetin 13. günü çıktı ..14. gün daha da koyuydu.. Bugün 15. gün yaptım t çizgisi baya silik çıktı bende 13 ve 14. gün ilişki oldu 16 sı da olacak inşallah .. bakalım sonuç olumlu olursa paylaşırım.. yanlız benim anlamadığım çizgiyi görünce mi çizgi silikleşince mi ilişki olması gerekiyor anlamadım..

yumurta eğer çatlamıyorsa ovulasyon testi hiçbir şekilde çift çizgi çıkmıyor mu? bilgisi olan var mı?

yumurta catlamasa bile cift cizgi cikmasi gerekiyor. sonucta LH hormonu yumurta buyudukce artiyor diye biliyorum.

mrb kızlar .. ne sıkıntım olsa girip okuyorum bu siteden .. o yüzden katkım olsun bende paylaşayım.. benimde ovulasyon testinde çift çizgi ilk olarak adetin 13. günü çıktı ..14. gün daha da koyuydu.. Bugün 15. gün yaptım t çizgisi baya silik çıktı bende 13 ve 14. gün ilişki oldu 16 sı da olacak inşallah .. bakalım sonuç olumlu olursa paylaşırım.. yanlız benim anlamadığım çizgiyi görünce mi çizgi silikleşince mi ilişki olması gerekiyor anlamadım..

14 ve 15.gunler ideal gunler. 16. gun gec olur.

iyi bir zamani degerlendirmissiniz. umarim gonlunuzdeki olur. spermler vucutta 3 gun yasiyabiliyorlar. yumurtada catladiktan sonra 24 saat. bu yuzdende cocuk yaparken bu 4 gun cok onemli.

arkdaşlar size bir sorum daha olucak.bikaç yerde okudum ovulasyon döneminden(yumurtladıktan sonra) sonra adete kadar ilişki olmamalı yazıyor.siz ne düşünüyorsunuz sakıncası varmıdır bebeğe?

bebege sakincasi derken dollenmis yumurtayi mi kastediyorsunuz? hic bir sakincasi yok, hamilelikte de simdi de cinsel iliski yasanabilir.

yumurta catlamasa bile cift cizgi cikmasi gerekiyor. sonucta LH hormonu yumurta buyudukce artiyor diye biliyorum.

14 ve 15.gunler ideal gunler. 16. gun gec olur.

eşim çalışıyordu 15. günü değerlendiremedim :( ama 16 nı sabahı değerlendirdim .. hayırlısı bakalım ...

Kizlarrrrr mrb.adeetimin 13.günü t çizgisi c ye yakin olduğunu söylemiştim ama c kadar koyu değildi ve hic umidim kalmasada o günleri degerlendirmistik.sonraki günlerde de ovulasyon testini yaptim pozitifi göremedim.şuan adetime 4gun var bugün karnimin alt tarafından sağ kasigima doğru batma oluyor 2-3 dakikada bir.sizceee ne olabilir yarin gidip kan testi yaptirsam cikar mi çok umitlenmekte istemiyorum gerçi....:((

Back