- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
Testlerdeki cizgiler hep birbirine yakin. Bendw bu ay ilk kez test kullanıyorum yarin 15. Gunun testini yapıcam. Ama 12. Gunku test en belirgini.tabi senin 17. Gunku testin kadar koyu degil. Sen yumurtlama belirtisini farkettin mi peki?? Mesela ben 12 ve 13. Gun farkettim.
Evet canım ilk defa yumurtlamamı hissettim bu ay.Kasıklarım çok ağrıdı ve yumurta akı kıvamındaki akıntı geldi 18. gün.18. günkü testte çizgi daha silikti,sanırım yumurtam çatlamış oluyor bu durumda.Benim adet döngümde 35-40 gün arası olduğu için biraz geç oluyor yumurtlamam.Canım birde çizgilerin birbirine yakın veya 2. çizginin ilkinden daha koyu çıkması gerekiyor yumurtlama olmadan önceki gün.Yani benim 12. günümdeki çizgi yumurtlama öncesindeki gün olmayacak kadar hafif.17. günümdeki çizgilerse birbirine eşit.
18. gün çizgi silik olursa 17. gün yumurtlama olmuştur.daha doğrusu yumurtlama çizginin en koyu olduğu günden yaklaşık 24 saat sonra oluyor diye biliyorum.
18. gün biraz daha silikti fakat yinede ilk günlerdeki kadar silik değildi.Sanırım 18. gün yumurtam çatlamış oluyor.
Son düzenleme: