Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar selam tekrar. Ben size kendi deneyim ve tavsiyelerimi paylaşmak isterim. Burası her konuda bilgi almak için cok yararlı bir site, ama malesef bi yandanda herkesin yaşadıgını kendimize çekip kendimizi huzursuz etmek için birebir. Öncelikle ben ilk ay denemde Predictor ile hamile kaldım. Öyle 4 saat su içmemek falanda gereksiz. 2 saat cok sıvı tüketmeden yaparsanız hassas olan bir ovu testi mutlaka dogru sonucu vericektir. Ben sırf merakımdan 3 kutu ovulasyon testi denedim ve eş zamanlı olarakta Dijital olan Clear Blue'yu kullandım. Evet hemen hemen her gün iki cızgı cıkıyor bu sizi yanıltmasın, 17. gunumde çift cizgiyi gördüm. 15-17 ve 18. günlerde calısmalar oldu sonra bıraktık. Şuan 5 haftalık hamileyim. Predictorun elimde kalan tek ovulasyon testini 29. gun yaptım ve pozitif sonucu aldım bunun üstüne kalktım gittim hem predictorun gebelik testini hemde baska bilinmedik bi markanın gebelik testini aldım. Malesef bilinmedik markanın gebelik testinin cizgisi gözle gorulmezken predictor ikinci cizgiyi en azından gozle gorulur sekilde verdi. 31. gunumdede yani henuz reglym gecmemişken gittim kan tahlili yaptırdım ve 161i gördüm.
Daha sonra Kan degerleri, yok düşük yaşayanlar yok o mu bumu okudukca hamile oldugumun keyfini bile süremedim nerdeyse. acaba düşermi onumu yapsam bunumu yesem diye internetten okudukca irdeledikce psikolojim bozuldu. Dün doktora gittigimde şuan herseyin saglıklı oldugunu gördük. Doktorda bana özellikle internetten uzak dur dedi ve bence cok haklıydı.
Bilmediklerimiz konusunda birbirimize yardımcı olmak burdan okuyup fikir edinmek cok guzel ama herkesin yaşadıgı deneyim bambaşka tabiiki.

Umarım Allah herkese en kısa sürede saglıklı bir bebek nasip eder, ve bende dahil olmak üzere hamile olan herkes bebişini kucagına almayı nasip eder inşallah.

Bunlar benim deneyimlediklerim, umarım sizlere azda olsa yardımcı olur.

Bu arada öyle cok erken belirtilerim olmadı benim, sadece regly'den bi hafta önce bel agrısı ve bir kac gun öncede goguslerimde coook hafif acımalar basladı. onun dısında hala ne kusma ne mide bulantısı hic bisey yok.

arkadaşım merhaba, öncelikle bebeğine sağ sağlim kavuşursun yüreğini her daim ferah tut kötü düşünerek negatifliği üzerine çekme..

benim sorum şu olucak bende laboquik ovu testi kullandım 12. gün çift çizgi gördüm. sıvı almayı azalttım ama direk zaten anında beliriyor çift çizgi beklemem hiç gerek kalmadı. daha sonra 10.12.13. ve 15.günlerde de ilişki oldu. şuan 22. gündeyim adetime 5 yada 6 gün falan var. sana soracağım şey ovu testini hamilelik için kullandığın saat dilimi nedir nasıl yaptın ? çünkü ben 2 gün önce akşam 5 gibi sırf laf olsun diye yaptığımda ikinci çizgi pembeydi beni yanıltan 12. gün yumurtladıktan sonraki testlerde 2.çizgi neredeyse hiç yoktu. sence ne yapmalıyım ?

arkadaşım merhaba, öncelikle bebeğine sağ sağlim kavuşursun yüreğini her daim ferah tut kötü düşünerek negatifliği üzerine çekme..

benim sorum şu olucak bende laboquik ovu testi kullandım 12. gün çift çizgi gördüm. sıvı almayı azalttım ama direk zaten anında beliriyor çift çizgi beklemem hiç gerek kalmadı. daha sonra 10.12.13. ve 15.günlerde de ilişki oldu. şuan 22. gündeyim adetime 5 yada 6 gün falan var. sana soracağım şey ovu testini hamilelik için kullandığın saat dilimi nedir nasıl yaptın ? çünkü ben 2 gün önce akşam 5 gibi sırf laf olsun diye yaptığımda ikinci çizgi pembeydi beni yanıltan 12. gün yumurtladıktan sonraki testlerde 2.çizgi neredeyse hiç yoktu. sence ne yapmalıyım ?

Güzel dileklerin için teşekkür ederim öncelikle. Ben ovu testi ile denedigimde kafama estigi bi saatte akşamustu 4-5 gibi falan yaptım. O an denk geldi elime tek kalmıştı hadi yapyım bari dedim yanı planlı programlı beklemedim. Baktım T cigisi C cizgisinden daha koyu onu goruncede hemen gittim gebelik testi aldım. Elinde başka ovu testi varsa bir kac gune yine dene yada erken gebelik testleri var 3-4 gun kala onları dene. Ovu testi yaptıgım sürede ikinci cizgi bazen cıkıyo bazen kayboluyo ona pek takılma koyulaştıgı zaman emin olabilirsin anca. umarım tutunmuştur bebegin sana.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim öncelikle. Ben ovu testi ile denedigimde kafama estigi bi saatte akşamustu 4-5 gibi falan yaptım. O an denk geldi elime tek kalmıştı hadi yapyım bari dedim yanı planlı programlı beklemedim. Baktım T cigisi C cizgisinden daha koyu onu goruncede hemen gittim gebelik testi aldım. Elinde başka ovu testi varsa bir kac gune yine dene yada erken gebelik testleri var 3-4 gun kala onları dene. Ovu testi yaptıgım sürede ikinci cizgi bazen cıkıyo bazen kayboluyo ona pek takılma koyulaştıgı zaman emin olabilirsin anca. umarım tutunmuştur bebegin sana.

elimde bir sürü ovu ve gebelik testi var ama işte benim zamanlamam iyi mi onu bilemiyorum daha 5-6 gün var adete :(

elimde bir sürü ovu ve gebelik testi var ama işte benim zamanlamam iyi mi onu bilemiyorum daha 5-6 gün var adete :KK43:

ben adetime 6 gun varken denedim pozitif cıktı gebelik testi. 3 gun kala yaptım tekrar pozitif cıktı. sende biraz daha bekle istersen moral bozmamak icin. cunkü hemen hayalleri yıkılıyo insanın

ben adetime 6 gun varken denedim pozitif cıktı gebelik testi. 3 gun kala yaptım tekrar pozitif cıktı. sende biraz daha bekle istersen moral bozmamak icin. cunkü hemen hayalleri yıkılıyo insanın

yarın sabah yapayım testi gebelik varsa zaten çıkar demekki . en azından adet gelene kadar stres olmamış olurum erken öğrenirsem. korku var ama yapıcam ..

yarın sabah yapayım testi gebelik varsa zaten çıkar demekki . en azından adet gelene kadar stres olmamış olurum erken öğrenirsem. korku var ama yapıcam ..

Valla her aşamanın ayrı ayrı stresi var korkusu var tatlım. Ben kesinlikle tutmamıştır diyodum pek belirtim olmadı cunku. sen dene yarın sabah cıkmazsa moralini bozma bi kac gune yine dene. Bazen geç döllenme olabiliyo içimizde neler oluyo ne fırtınalar kopuyo hic bilmiyoruz :)

Valla her aşamanın ayrı ayrı stresi var korkusu var tatlım. Ben kesinlikle tutmamıştır diyodum pek belirtim olmadı cunku. sen dene yarın sabah cıkmazsa moralini bozma bi kac gune yine dene. Bazen geç döllenme olabiliyo içimizde neler oluyo ne fırtınalar kopuyo hic bilmiyoruz :)

tabikide öylede beni hiçbir mucize bulmadı bugüne kadar bu saatten sonrada hiç bulcağını düşünmüyorum.. hayırlısı inşallah dua etmekten başka çare yok.. ilgin ve alakan için teşekkürler canım

tabikide öylede beni hiçbir mucize bulmadı bugüne kadar bu saatten sonrada hiç bulcağını düşünmüyorum.. hayırlısı inşallah dua etmekten başka çare yok.. ilgin ve alakan için teşekkürler canım

Niye ki? Varmı bilindik bir sorun? yoksa hiç denk gelmedimi?

Niye ki? Varmı bilindik bir sorun? yoksa hiç denk gelmedimi?
yok Allaha şükür hiçbir sorun adeetim tıkır tıkır günü geldiğinde olur. doktora çıktığımda maşallah cketini atsa hamile kalırsın demişti. bizim ilk denememiz zaten. ben genel olarak mucize dedim sırf bebeği kastetmedim.

yok Allaha şükür hiçbir sorun adeetim tıkır tıkır günü geldiğinde olur. doktora çıktığımda maşallah cketini atsa hamile kalırsın demişti. bizim ilk denememiz zaten. ben genel olarak mucize dedim sırf bebeği kastetmedim.

:) anladım canım umarım mucizelerin en güzeli seni bulur başka mucizeye gerek bile kalmaz inşallah.

Canım bende 7lisini 55tl'ye aldım. Clearblue sabah ılk ıdrarla yapılıyo ve bugun yanıp sönen gulen yuz verdi bakalım predictorte bı degısım olucakmı.

merhaba ben de bu ay clearblue kullanıcam suan reglyim. siz gülen yüzü görünce hangi günleri degerlendirdiniz. suan hamilesiniz sanırım hayırlı ugurlu olsun :)))

canım tekrar merhaba ,

ovu testi yaptım dün eşit deiller belki ama aşırı koyu çıktı. elimdede erken gebelik testi yok en yakın ecz. de de yoktu. normal gebelik testi yaptım bu sabah yaptım tabiki yok :( :( :( :(

Kizlar dun ve bugun ovu test yaptim sirayla resimleri koydum sizce bu ovulasyn gunu oldugunu gosteriyomu??? Adetime 10gun var ve dun cok akintim oldu

Eklentiler

• 20140822_213923.jpg
    20140822_213923.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 169
  • 20140823_091743.jpg
    20140823_091743.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 158
canım tekrar merhaba ,

ovu testi yaptım dün eşit deiller belki ama aşırı koyu çıktı. elimdede erken gebelik testi yok en yakın ecz. de de yoktu. normal gebelik testi yaptım bu sabah yaptım tabiki yok :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:

Canım gebelik için mutlaka yumurtlama zamanında gördügün gibi olması lazım yani T'nin C'ye göre koyu yada eşit gibi olmaları lazım. Yinede bekle istersen biraz daha yada pazartesi erken gebelik testi al

merhaba ben de bu ay clearblue kullanıcam suan reglyim. siz gülen yüzü görünce hangi günleri degerlendirdiniz. suan hamilesiniz sanırım hayırlı ugurlu olsun :)))

Teşekkür ederim evet şuan hamileyim umarım allah sonuna kadar gitmeyi nasip eder hepimize tattırırır bu duyguları.
Ben ilk yanıp sönen gulen yüzü gordum o gece ilişki olmadı ertesi gun sabit gülenyüz gördüm o gece ve bir sonraki gece oldu.

canım tekrar merhaba ,

ovu testi yaptım dün eşit deiller belki ama aşırı koyu çıktı. elimdede erken gebelik testi yok en yakın ecz. de de yoktu. normal gebelik testi yaptım bu sabah yaptım biki yok :KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Ben 20 sinde gebelik testi yaptim negatif cikti batim 26 agustos..ovi testi yaptim az once ikinci cizgi belli ama silik :KK48:artik guluyorum harekerlerime aynanin karsina gecip belirti ariyorum paranoyaklastim iyice nasipten ote köy yok kizlar..

Back