Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

beki sen ovulasyon testini denediğin ilk aymı hamile kaldın? ben 2 aydır deniyorum ama olmuyor. gününü tutturmakta yetmiyor. bende yada eşimde bi sorunmu var diye düşünür oldum.

evet ben ilk kez bu ay denedim ve ilk denedigimdede tuttu. Sorun olmayabilir bence öyle kuşkular yaratma kendinde. testini değiştir denedigin gunleri degiştir. Ovulasyon testiyle deneyip tutturamayan ama sonradan olan cok kişi var. Daha önceden dogum kontrol ilacı falan kullanıyomuydun?

Kızlar bende ilk bu ay deniyorum ovulasyon testini bir türlü tam koyulasmadi 16. gundeyim. Acaba geç mi yumurta olacak ya da birşeyleri yanlış mı yapıyorum bilemedim. Siz günde bir kere mi test yapıyorsunuz? ?

Kızlar bende ilk bu ay deniyorum ovulasyon testini bir türlü tam koyulasmadi 16. gundeyim. Acaba geç mi yumurta olacak ya da birşeyleri yanlış mı yapıyorum bilemedim. Siz günde bir kere mi test yapıyorsunuz? ?

Kaç günde bir adet olduguna baglı yumurtlama günün. mesela ben 30-31 gunde bir hastalanıyorum 17. gunde yakaldım cift koyu cizgiyi. gunde 1 kere yapsan yeterli sabah ilk idrarınla yapma bi kac saatte cok fazla sıvı tuketme canım

Kaç günde bir adet olduguna baglı yumurtlama günün. mesela ben 30-31 gunde bir hastalanıyorum 17. gunde yakaldım cift koyu cizgiyi. gunde 1 kere yapsan yeterli sabah ilk idrarınla yapma bi kac saatte cok fazla sıvı tuketme canım
Sağol canım ben 28 günde bir oluyorum o yüzden hala çift çizgi görememiş olmama şaşırdım yapmadan 2saat önce sıvı alımını kesiyorum.. bakalım belki geç oluyordur.. :110:

Selam arkadaslar, bende ovulasyon testine baslayanlardanim ama sanirim yanlis gunde basladim yardimci olursaniz cok sevinirim..Haziran ayinda kimyasal gebelik yasadim adet dongum 24 ve 26 arasinda oldu dusukten sonra ve bu ayda 26.gunumde regl oldum ve bugun telefondaki adet takviminde yumurtlama gunum guya ama test yaptim negatif cikti ovuslasyon yanlis zamanmi yaptim acaba

Selam arkadaslar, bende ovulasyon testine baslayanlardanim ama sanirim yanlis gunde basladim yardimci olursaniz cok sevinirim..Haziran ayinda kimyasal gebelik yasadim adet dongum 24 ve 26 arasinda oldu dusukten sonra ve bu ayda 26.gunumde regl oldum ve bugun telefondaki adet takviminde yumurtlama gunum guya ama test yaptim negatif cikti ovuslasyon yanlis zamanmi yaptim acaba
Telefon tarihine çok aldanma banada 16sı diye gösteriyodu 13ünde pozitif çıktı yani tahmini veriyo sana tarihi.sen adetin bittikten 1 hafta sonra başla bence ovulasyon testlerine.hergün aynı saate denk getirmeye çalış ve testten 2.3 saat öncesinde sıvı alımını azaltmalısın

evet ben ilk kez bu ay denedim ve ilk denedigimdede tuttu. Sorun olmayabilir bence öyle kuşkular yaratma kendinde. testini değiştir denedigin gunleri degiştir. Ovulasyon testiyle deneyip tutturamayan ama sonradan olan cok kişi var. Daha önceden dogum kontrol ilacı falan kullanıyomuydun?

kullandım ama bırakalı 1.5 sene oldu. bebek denemeleride son 6 aydır var.

Telefon tarihine çok aldanma banada 16sı diye gösteriyodu 13ünde pozitif çıktı yani tahmini veriyo sana tarihi.sen adetin bittikten 1 hafta sonra başla bence ovulasyon testlerine.hergün aynı saate denk getirmeye çalış ve testten 2.3 saat öncesinde sıvı alımını azaltmalısın

Ama adet bitip 2 gun gecince hamilelik sansi daha yuksek degilmi o bir hafta onemli diye biliyodum ben

Kizlar dayanamadim gebelik testi yaptim pozitif cikmadi :( cookkk uzgunum batim 26 agustos hamile olsamda cikardi zaten yaa kac gunden beri temizlik yapmiyordum hamileysem diye simdi temizlige vurucam kendimi zaten hic belirtim de yokkk:KK61::KK61::KK61:

merhaba bayanlar.. öncelikle ben 15 temmuzda kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için. ve adet günümü bekliyorum. şimdi internetten hangi marka ovulasyon testi almalıyım? ve bana anlatır mısınız ben 33 34 günde bir adet oluyordum şimdi değişiyor sistem tabii. hamile kaldığım ay 15. gün yumurtlamışım doktor söylemişti.. bu ovulasyon testine ne zaman başlamalıyım ve de sabah ilk idrarla mı olmalı? çok özür dilerim çok uzun oldu ama yardımcı olursanız çok sevinirim.. ilk bebeğim 11 ay sonunda geldi. ovulasyon testini hiç denemedim

Ama adet bitip 2 gun gecince hamilelik sansi daha yuksek degilmi o bir hafta onemli diye biliyodum ben

Herkes bu adet bitimi dönemini yanlış yorumluyor rahmin açık olduğu için hamile kalınacagını düşünüyorlar ama yumurta çatlamadan hamilelik söz konusu olmaz diye biliyorum önemli olan yumurtlama dönemidir mesela benim ovulasyon testim adet başlangıcından itibaren 12.gün pozitif çiZgiyi verdi ama yumurtaların gelişmesinden ayrı çatlamasıda gerekiyormuş vs vs .. bisürü ayrıntı var bence pozitif düşünüp kafaya takmamaya çalışmak lazım çnkü Allah kısmet ederse zaten istemesende olur bisürü korunurken hamile kalan bayanda var canım öyle değilmi..

20140820_135409.jpg

Canım sen erkek istiyodun dimi? Bence sen cift cigyi gordukten sonra gun aşırı calısma yap en az 3 gun. Cunku cıft cıgıyı gorunce yumurtanın tam olarak ne zaman catlıcagını bılemezsın. Ama surekli taze spermler gelirse erkek spermler daha atik ve hızlı oldugundan onlar daha önce ulaşır gidicegi yere.
canim mrb nadil
[QUOTEnasılsın il08, post: 36556360, member: 610260"]Canım sen erkek istiyodun dimi? Bence sen cift cigyi gordukten sonra gun aşırı calısma yap en az 3 gun. Cunku cıft cıgıyı gorunce yumurtanın tam olarak ne zaman catlıcagını bılemezsın. Ama surekli taze spermler gelirse erkek spermler daha atik ve hızlı oldugundan onlar daha önce ulaşır gidicegi yere.[/QUOTE]
Canim mrb nasilsin.bebis nasil hamilelik nadil gidiyor. Ben dun prefictorda t yi sabah cok koyu yakaladim.gordukten sonrada 8-9 saat sonra ilski oldu.yakaladimki acaba bu defa.testleri koydum canim yorumlarsan sevinirim.opt

canim mrb nadil
[QUOTEnasılsın il08, post: 36556360, member: 610260"]Canım sen erkek istiyodun dimi? Bence sen cift cigyi gordukten sonra gun aşırı calısma yap en az 3 gun. Cunku cıft cıgıyı gorunce yumurtanın tam olarak ne zaman catlıcagını bılemezsın. Ama surekli taze spermler gelirse erkek spermler daha atik ve hızlı oldugundan onlar daha önce ulaşır gidicegi yere.
Canim mrb nasilsin.bebis nasil hamilelik nadil gidiyor. Ben dun prefictorda t yi sabah cok koyu yakaladim.gordukten sonrada 8-9 saat sonra ilski oldu.yakaladimki acaba bu defa.testleri koydum canim yorumlarsan sevinirim.opt[/QUOTE]

Selam canım iyi gidiyo ya ilk 3 ay pek bı endişeli geçiyo sanırım :)anlamadım oyuzden pek bısey.

Evet canım Yakalamıssındır kesın. Tekrar test yaptınmı açılmaya başlamışmı?

Canim mrb nasilsin.bebis nasil hamilelik nadil gidiyor. Ben dun prefictorda t yi sabah cok koyu yakaladim.gordukten sonrada 8-9 saat sonra ilski oldu.yakaladimki acaba bu defa.testleri koydum canim yorumlarsan sevinirim.opt

Selam canım iyi gidiyo ya ilk 3 ay pek bı endişeli geçiyo sanırım :)anlamadım oyuzden pek bısey.

Evet canım Yakalamıssındır kesın. Tekrar test yaptınmı açılmaya başlamışmı?[/QUOTE]
Bulantin olmazsa harika zamanlar. Iyi degerlendir bi bakmisin 9 ay gevivermis.guzel sagkikli beslen pekmez hurma ceviz balik ye bolbol.canim dun gece ilski oldu.bugun sabah 10sa test yaptm baya silikti ikinci cizgi birde bugun cook uzayan akintm yine geldi. Testlerimede baktinmi:(

Evet canım Yakalamıssındır kesın. Tekrar test yaptınmı açılmaya başlamışmı?
Bulantin olmazsa harika zamanlar. Iyi degerlendir bi bakmisin 9 ay gevivermis.guzel sagkikli beslen pekmez hurma ceviz balik ye bolbol.canim dun gece ilski oldu.bugun sabah 10sa test yaptm baya silikti ikinci cizgi birde bugun cook uzayan akintm yine geldi. Testlerimede baktinmi:KK43:[/QUOTE]

Bulantım yok hatta bana zorluk yaratcak hiç bi belirtim yok uyku dışında bugun biraz kahverengi akıntım oldu ona canım sıkıldı doktor bı sorun gormedi ama içşm rahat etmiyo :)
Evet canım testlerine baktım tam zamanında yakalamıssın muhtemelen tutması lazım artık bu ay 8-10 saatle kacmaz ama sen bırakma devam et ilişkiye tek olmasın

Herkes bu adet bitimi dönemini yanlış yorumluyor rahmin açık olduğu için hamile kalınacagını düşünüyorlar ama yumurta çatlamadan hamilelik söz konusu olmaz diye biliyorum önemli olan yumurtlama dönemidir mesela benim ovulasyon testim adet başlangıcından itibaren 12.gün pozitif çiZgiyi verdi ama yumurtaların gelişmesinden ayrı çatlamasıda gerekiyormuş vs vs .. bisürü ayrıntı var bence pozitif düşünüp kafaya takmamaya çalışmak lazım çnkü Allah kısmet ederse zaten istemesende olur bisürü korunurken hamile kalan bayanda var canım öyle değilmi..
Oyle tabi ama insan istiyo iste yani gununu belirleyince sans daha yuksek ama oncelikle Rabbim izin verirse her is icin bu gecerli.. sen hamilemisin

Oyle tabi ama insan istiyo iste yani gununu belirleyince sans daha yuksek ama oncelikle Rabbim izin verirse her is icin bu gecerli.. sen hamilemisin
Tabikii..hele birde bebegini kaybetmişsen onun yerini doldurmak için insan daha çok titizleniyor.ben beklemedeym ovulasyon testi kullandm bu ay tutturabilmişsem inşallah 10 güne kadar belli olcak

Bulantin olmazsa harika zamanlar. Iyi degerlendir bi bakmisin 9 ay gevivermis.guzel sagkikli beslen pekmez hurma ceviz balik ye bolbol.canim dun gece ilski oldu.bugun sabah 10sa test yaptm baya silikti ikinci cizgi birde bugun cook uzayan akintm yine geldi. Testlerimede baktinmi:KK43:

Bulantım yok hatta bana zorluk yaratcak hiç bi belirtim yok uyku dışında bugun biraz kahverengi akıntım oldu ona canım sıkıldı doktor bı sorun gormedi ama içşm rahat etmiyo :)
Evet canım testlerine baktım tam zamanında yakalamıssın muhtemelen tutması lazım artık bu ay 8-10 saatle kacmaz ama sen bırakma devam et ilişkiye tek olmasın[/QUOTE]
Ay ins.canm tesekkurler oppt cok

Back